Както каза един съфорумец в някой от постовете, за ТМ Ауто има изписано повече отколкото за разликата между дизел и бензин, но все пак искам и аз да споделя и да потърся съвет от вас, защото ме вбесяват вече...
Карам една королка 2008-ма. На 3-ти март затънах в един як сняг и давайки на заден, се счупи предпазната кора под двигателя. 1 седмица по-късно пък си намерих колата с одрани задни врати с нещо остро. До тук добре - живеем в Бъглария все пак. Оправих с Армеец щетите с вратите, но за кората казаха, че трябвало втори оглед в сервиз, защото нямало как да я огледат отдолу. От Армеец отивам направо в ТМ Ауто и им казвам, че искам да ме запишат за втори оглед от Армеец. Попитаха ме дали съм си завел щета и аз бях, така че уж всичко точно. Записаха ми час за след 4 дена. След 2 дни се обадих по телефона да ги проверя дали са се уговорили със застрахователния агент (щото съм чувал що за стока са) и една кака ми казва: "Аааа, ами то този час, който са ви записали няма да ви свърши работа, трябва да говорите с отдел "Щети", ама трябва да дойдете на място, защото не може по телефона...". Питам до колко часа мога да дойда и тя ми казва 18:30. Идвам в 5 и нещо, отивам в отдел "Щети" и обяснявам ситуацията. Един "любезен" господин ми казва: "Ами то сега Армеец не работят, щото е след 5, така че елате след 3 дни (беше петък)." Питам го защо трябва да идвам пак и той все пак се смили над мен и каза, че можело и по телефона да му дам номера на щетата след 3 дена. Аз му казах, че аз и сега мога да му кажа номера на щетата, но той казва: "Обадете ми се в понеделник, че иначе ще забравя..."

Мина огледът, казаха, че са ми поръчали кората за смяна и ми записаха час за след 2 седмици за боядисване на вратите и смяна на кората. Дадох си колата в уречения ден (тук ще спестя още ходене по мъките, че стана вече прекалено дълъг пост). Казаха ми, че щяла да стане готова след седмица и "ще ми се обадят". Ама аз си знам, че я се обадят, я не и звъня след седмица да питам какво става. Казват ми: "Ами то трябвало да се сменят 2 кори под двигателя, ама едната не е пристигнала още, иначе сме ви я боядисали..." И какво се оказва... При "Огледа" от застрахователя изобщо не са си направили труда да я вдигнат на кран и да видят, че имало 2 кори за смяна и като съм им я оставил за ремонт, чак тогава са видяли, че има 2 кори за смяна и са поръчали втората кора, което значи поне 2 седмици още чакане. Отидох на място да видя да не ме лъжат (щото вече за нищо им нямам вяра) и О изненада! Колата си стои паркирана отвън (на Цариградско) щото вътря няма място, вратите наистина са боядисани, но цветът им не съвпада с цвета на останалите ламарини, а корите изобщо не са пипани...... Отидох вътре да се оплача на каката, тя ми каза: "Ами те Body & Paint работят само делнични дни, елате в понеделник..." А аз междувременно се ръся с едни пари за таксита, щото не съм бил умен да си взема втора кола, докато ме "обслужват" от ТМ Ауто.....
Еми бесен съм!!!!!! ДАйте ми съвет какво да ги правя вече... Идея нямам!!!!!
P.S. Сори за дългия пост, ама вече място не мога да си намеря...