Помощ

glupcho

Помощ

Мнение от glupcho » 08 Апр 2009 17:50

Здравейте първо на всички ...

Случи ми се доста неприятна случка и за съжаление ... до тук никой не ми даде някакво разумно предложение. Затова набързо реших да Ви попитам, с надеждата да дадете съвет. Прибирах се в понеделник по околомръсното на София, и точно над Овча купел за да избегна един кратер, влезнах в другият. Приболя ме ужасно .. :censored: :censored: :censored: .. имам Пасео и общо взето едвам излезнах от кратера. Беше към 22:30 ... и нямаше осветление наблизо, затова реших да огледам щетите като се прибера(на щум, и возене нямаше нищо). Хванах зелено на Суходол и продължих към Люлин. Точно преди да мина през строежа на магистралата обаче, се оказа, че нямам съединител. Педала не потъва, но е доста "лек" и очевидно не работи. На обороти включих на втора и лека полека се прибрах. Никой обаче от познатите ми не можа да ми каже какво да направя, или поне къде да отида. Затова Ви моля, ако можете да дадете съвет какво да направя, или просто предложите някой читав майстор при когото да отида, ще съм много благодарен ... :help:

p.s. Дори и днес я огледах, външи течове удари или подобни - Няма.

Аватар
Vokil
Обратна връзка:

Мнение от Vokil » 08 Апр 2009 22:59

Нищо чудно да е просто съвпадение.Освен това педала няма да пропадне ако ти изтече течността или се повреди някоя от помпите, както би станало с немска кола.Тук си има пружинка дето го връща в горно положение макар и неработещ :)). Можеш да погледнеш дали като някой натиска съединителя долу на скоростната кутия вилката мърда.Ако не мърда и няма течове а казанчето е пълно горната помпа е за ремонт.Ако няма течове и вилката долу се движи поне 8-10мм е по-кофти вариант най-вероятно ще трябва да се сваля кутията.
Човек и добре да живее умира .......

Timon4o

Мнение от Timon4o » 10 Авг 2009 14:32

Здравейте на всички!

На скоро си взех Тойота Пасео с двигател 5Е-ФЕ обаче някак си започна да губи мощност. Сменил съм всички филтри, ремаци и масло! Но тай като сам малко невеж от към тази част ми е интересно от какво може да баде!

Благодаря Ви предварително!! wacko.gif

Публикувай отговор