Задни амортисьори
Задни амортисьори
Здравейте, притежател съм на Корола Е11 ако не се лъжа беше, 1998г. кръглите фарове. Интересува ме какви задни амортисьори да сложа, защото миналата година сложих някакви италянски газови Viking, минах 15000км и вече за нищо не стават, единия тропа даже. Препоръчайте ми някакви и съответно ако знаете цени за тях. Благодаря!
- bubbator
- Обратна връзка:
Колега, ако искаш сносни амортисьори (KONI), виж в http://www.rudy96.com
Отиди на място при тях и те ще ти кажат веднага какви ти трябват. Цените са приемливи и имат почти всичко на склад!
Отиди на място при тях и те ще ти кажат веднага какви ти трябват. Цените са приемливи и имат почти всичко на склад!
'99 Corolla E11 1.6 110PS G6R
-
- Обратна връзка:
Е11 е със заводски кайаба (или поне японската сглобка е с такива)..... аз сложих жълто кони и съм много доволен. Има само една особеност, че за да сложиш конитата се режат оригиналните кайаба макферсони и се слага конито, но изрично пише, че се поставя само на оригинален макферсон - т.е. кайаба. В случая, щом си сменил оригиналните - конитата няма да станат за твоята, но пък може да си вземеш пак KYB, много хубави амортисьори са.
Corolla Е11 G6 Compact 1.3i 16V 4E-FE 98г
Lexus RX400h, 2008г
Lexus RX400h, 2008г
- max-2
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 110 пъти
Hitachi i Tokico не е ли едно и също? Тоест хитачи произвежда токико. От 4 месеца съм с такива и сега при смяната на гуми единия беше мазен над тавичката на пружината. Ако не е някаква заводска смазка на стъблото (имаха си нещо като много рядка грес), да е имало повече и да е слязло надолу, значи е тръгнал да предава богу дух. Голям съм късметлия.
Carina E 4AFE LB 1992
- Aleksandar
- Aleksandar
Благодаря на всички за бързите отзиви. Оригиналните японски, който сега разбрах че са Кайаба, изпуснаха още на 55000км, а колата е карана почти и само от майчето, а сега и от мен и все пак е купувана чисто нова едно време, не е докарвана от някъде-си, карал я някой-си и я преработил трети-си авто-търговец за да я набута на някой. То вярно, че по тия наши родни пътища е съмнително дали има амортисьори, който да си издържат километрите, но все пак 55000...