Проблем с колора е11-странно чукане.
Проблем с колора е11-странно чукане.
Пичове моляви помогнете ,появи се при моята кола отпреди няколко месеца някакъв странен шум или по скоро чукане опред от към двигателя, в началото беше по слаб но сега се засили шума.
Това 4укане се появява само в движение и от на по ниските обороти ,след 2хиляди оборота някъде това чукане изчезва ,а на место изобщо няма 4укане .,според мен или е каре или скоростната кутия или незнам и аз ще чакам вия да помогнете ,колата ми е корола е11 1.6 ввт-и.
Това 4укане се появява само в движение и от на по ниските обороти ,след 2хиляди оборота някъде това чукане изчезва ,а на место изобщо няма 4укане .,според мен или е каре или скоростната кутия или незнам и аз ще чакам вия да помогнете ,колата ми е корола е11 1.6 ввт-и.
TOYOTA COROLLA 1.6 VVT-I E11. Mazda 6 1.8 Mazda 3 1.6 petrol.
Re: Проблем с колора е11-странно чукане.
коя година ти е колата? на място има ли го това чукане/тракане?kocer85 написа:Пичове моляви помогнете ,появи се при моята кола отпреди няколко месеца някакъв странен шум или по скоро чукане опред от към двигателя, в началото беше по слаб но сега се засили шума.
има теми в които се опипсва известното потракващо свойство на пластмасовите колектори на Е11.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

Ами значи мисля и съм почти сигорен че е някаква пластмаса която трепти (чука) при по ниски обороти кога съм на скорост мейди 1000 и 2000 оборота,не съм сигорен точно коя от всичките пластмаси е.
Днес открих друго чукане откъм багажника и по точно амортисиорчетата са се разбили нещо ,а иначе си вдигат и държат багажника без проблем когато е вдигнат просто се е появил някакъв луфт и при неравности много гадно 4укане се получава.
Някой ще даде ли съвет.
Днес открих друго чукане откъм багажника и по точно амортисиорчетата са се разбили нещо ,а иначе си вдигат и държат багажника без проблем когато е вдигнат просто се е появил някакъв луфт и при неравности много гадно 4укане се получава.
Някой ще даде ли съвет.
TOYOTA COROLLA 1.6 VVT-I E11. Mazda 6 1.8 Mazda 3 1.6 petrol.