Препоръки за производител на накладки и дискове...корола Е12
Препоръки за производител на накладки и дискове...корола Е12
Ще сменям накладките и дисковете и се чудя дали да търся оригнални части или има производители, на които може да им се вярва повече. Ако някой има опит и може да даде съвет каква марка да взема ще съм благодарен. Ако може и да посочи място където ги продават също така, направо велико. Мерси 

Toyota RAV4 - 2008 - 2.0 VVTI 150 к.с., AT
- dil
- Получена благодарност: 2 пъти
- Обратна връзка:
Като за начало си напиши в профила от къде, щом искаш и до магазин да те упътят.
Аз лично ползвам Mintex и съм доволен от спирането и цената.
Аз лично ползвам Mintex и съм доволен от спирането и цената.
Toyota Corolla Verso 1.8 1ZZ-FE 2008
Toyota Corolla E11 Wagon 1.3 4E-FE 1997
Renault Clio 1.3 1995
Полезни съвети за Corolla E11
Toyota Corolla E11 Wagon 1.3 4E-FE 1997
Renault Clio 1.3 1995
Полезни съвети за Corolla E11
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
На моята съм с дискове National и накладки EBC или Mintex.... Но из БГ трудно ще ги намериш на нормални цени. Може да се поръчат от Англия и ще дойдат на по-добри цени от тукашните
Мойте дискове са Performance изпълнение и са към 200лв двата, но може и по-ниска цена да се намери за стандартни дискове 

- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
kando - кво го мислиш толкоз.... Давай ти поръчваме едни истински дискове, поне са performance изпълнение biggrin.gif Да не говорим, че тук под 100лв за диск няма да намериш цена, така че кво по-добро от истинското... Провери в ХЕЕД ауто - там продава National и виж кви цени искат на стандартни не performance изпълнение..... За кво да пазарувам в БГ, като цените МНОГО рядко са логични