Благодаря за изчерпателната информация

значи 1.6 мотора дава по-добър разход, колкото до ускорението и скорост най-добрия варянт е да седна и да усетя понеже това няма как да се опише с думи

. Когато карах 1.6 ми се струваше, че купето е малко тежичко за този мотор. При старт силата на колата идваше на около 4000 оборота по-надолу беше сякаш малко мудна. Не използвам колата да се правя на състезател просто знаете как понякога те овлича да подаваш именно за това задавам въпроса дали 2 литровият мотор ще ми пълни много повече душата при каране и дали ще ми бръкне много повече в джоба
интересно ми е дали кутиите им са едни и същи.
1-ва 60 км.ч
2-ра 100 км.ч
3-та около 140/145 км.ч
4-та 190/195 км.ч
на 5та съм карал с 210 и колата още се държеше добре така и не разбрах колко е макса понеже пътищата по които карах не позволяваха, но усещах как деленията на километража можеха да не стигнат. Стойностите са при 7000 оборота.
По принцип използвам колата повече за лични нужди рядко се случва да я тормозя но се случва по някога когато позволяват пътищата.
Та дали 2 та мотора се различават само по ускорението или и максималната скорост е много по различна.
някой може ли да спомене цифри на обслужването и някой консумативи накладки съединител.