Нещо много се изкривиха нещата... Излиза, че заради мен и още 1-2-ма се смени датата.... Което е много далеч от истината! Още повече, че аз не опявах след всеки пост, че няма да дойда, дайте друга дата!!

Много гадно поставяте нещата, а идеята на цялото това събиране е позитивна, а не да се гледаме на кръв защо на тази дата и защо там, защо така ами не иначе.... Повечето то хората за 19-ти доколкото видях, казаха за май месец, че повече им допада, никой не е агитиран или нещо! Или се отива там с кеф за всички, или няма смисъл да се прави квото и да е!! Някой като се е заинатил, че на 19-ти ще е да ходи, но както виждам повечето преместват за май месец.... Няма да кажа, че това не ме радва, защото ми е кеф, че ще присъствам, но ако честно не се престане с всички притенции, мрънканици и желания, няма да излезе нищо!

Дайте сериозно, с по-малко желания и ще стане както трябва! Не може всичко да е както иска всеки отделно! Някой може да иска 4-5 звезден хотел, но си трае за общото шоу! Дайте малко по-сериозно отношение бе колеги!
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=6628 - ето ви решението на спора! Казвайте кой кво иска, че да се реши датата веднъж завинаги!