Редовна среща на клуба

В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални :)
Публикувай отговор
Аватар
lpcrooks

Мнение от lpcrooks » 31 Мар 2008 23:52

Nedkow написа:Аз си имам приятели от цялата страна и тези дати са ми определени за тях в цялата страна пикници и агнета на открито са ми планирани от два месеца.
За това ме устройва 19ти и на св. Кирик може да сменим само мястото или да закриваме тази тема, защото съм сигурен, че и от 1-6 нищо няма да стане mad.gif
Ще стане, дори да сме само аз, ти, Румен и разни приятели wink.gif И Ме4оКуХ разбира се laugh.gif

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 31 Мар 2008 23:57

lpcrooks написа:
Nedkow написа:Аз си имам приятели от цялата страна и тези дати са ми определени за тях в цялата страна пикници и агнета на открито са ми планирани от два месеца.
За това ме устройва 19ти и на св. Кирик може да сменим само мястото или да закриваме тази тема, защото съм сигурен, че и от 1-6 нищо няма да стане mad.gif
Ще стане, дори да сме само аз, ти, Румен и разни приятели wink.gif И Ме4оКуХ разбира се laugh.gif
:thumbsup: Тогава и весело изкарване :thumbsup:

Аватар
lpcrooks

Мнение от lpcrooks » 01 Апр 2008 00:10

Nedkow написа: :thumbsup: Тогава и весело изкарване :thumbsup:
Е какво, няма да дойдеш ли? sad.gif

Аватар
Wolfcho

Мнение от Wolfcho » 01 Апр 2008 00:16

Както и да е ... важно е да няма сърдити, не си залужава за нещо такова ..
Последно промяна от Wolfcho на 01 Апр 2008 00:26, променено общо 1 път.
Nihon No Kuruma

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 01 Апр 2008 00:19

lpcrooks написа:
Както писах тези дни са ми планирани от два месеца sad.gif
Ще бъда на близо и може да ви видя но ще съм с 407SWто ми sad.gif

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 01 Апр 2008 00:29

Абе какво ни пречи и на нас да си изпечем едно агне? Не сме го решили, не сме го направили.
Агнето да е проблема tongue.gif
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

Аватар
lpcrooks

Мнение от lpcrooks » 01 Апр 2008 09:43

Nedkow написа:
lpcrooks написа:
Както писах тези дни са ми планирани от два месеца sad.gif
Ще бъда на близо и може да ви видя но ще съм с 407SWто ми sad.gif
Ако ще и с колело да дойдеш, все 1. Аз искам да се съберем хората. Да, наистина една Супра ще е в ущърб, ако я няма, но това не означава, че не искаме да се запознаем със собственика й... tongue.gif

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 01 Апр 2008 11:53

Не мисля че е редно да сменяме датата заради един двама човека. Мястото може ,но датата трябва да е твърда ,аз вече взех отпуск за 19-ти и няма да ми е приятно да си седя в къщи щото се отлагат нещата!
Изображение1G-FE

Аватар
lpcrooks

Мнение от lpcrooks » 01 Апр 2008 12:38

Ael написа:Не мисля че е редно да сменяме датата заради един двама човека. Мястото може ,но датата трябва да е твърда ,аз вече взех отпуск за 19-ти и няма да ми е приятно да си седя в къщи щото се отлагат нещата!
Ок. Вижте се на 19-ти. Аз най-вероятно няма да мога - работа, какво да правя... Пък ти как си взел отпуск за тогава? Работиш в Събота ли? Или е работен ден?

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 01 Апр 2008 12:49

Ael написа:...аз вече взех отпуск за 19-ти и няма да ми е приятно да си седя в къщи щото се отлагат нещата!
Ael, нали 19-ти е събота?
Даже и да си си взел отпуск примерно за петъка или понеделника ами отложи го за нататък, малко отпуск в по-топло време никога не е излишен.

А за събирането на Св. Кирик отпуск не трябва, защото е в почивните дни.

Аз няма никого да убеждавам да идва на срещата на Свети Кирик. Защото абсолютно нищо няма да спечеля от това. Напротив - ще бъда в разходи. За телефони за резервациите. Специално за срещата ще дам 180 лв за ел генератор, който след това я го ползвам 5 пъти я не. Главоболия с това кой вчера потвърдил, днес се отказал.
Но въпреки това ми се иска да си направим пикник точно там, защото просто знам че е хубаво и си струва усилията.

Ако не се съберем поне 15-20 човека заедно с дамите и децата - няма да направим втората среща. Аз си имам алтернатива за Майските празници. Тъкмо ще поразкарам малко Авенсиса из Гръцко.
Но наистина бих предпочел среща да има, да се получи чудесно преживяване и да знам, че всички са останали доволни. :thumbsup:
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 01 Апр 2008 13:03

Нещо много се изкривиха нещата... Излиза, че заради мен и още 1-2-ма се смени датата.... Което е много далеч от истината! Още повече, че аз не опявах след всеки пост, че няма да дойда, дайте друга дата!! dry.gif Много гадно поставяте нещата, а идеята на цялото това събиране е позитивна, а не да се гледаме на кръв защо на тази дата и защо там, защо така ами не иначе.... Повечето то хората за 19-ти доколкото видях, казаха за май месец, че повече им допада, никой не е агитиран или нещо! Или се отива там с кеф за всички, или няма смисъл да се прави квото и да е!! Някой като се е заинатил, че на 19-ти ще е да ходи, но както виждам повечето преместват за май месец.... Няма да кажа, че това не ме радва, защото ми е кеф, че ще присъствам, но ако честно не се престане с всички притенции, мрънканици и желания, няма да излезе нищо! mad.gif Дайте сериозно, с по-малко желания и ще стане както трябва! Не може всичко да е както иска всеки отделно! Някой може да иска 4-5 звезден хотел, но си трае за общото шоу! Дайте малко по-сериозно отношение бе колеги! :thumbsup:

http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=6628 - ето ви решението на спора! Казвайте кой кво иска, че да се реши датата веднъж завинаги! wink.gif

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 01 Апр 2008 13:27

Актуалните цени на стаите са:
- единична - 25 лв
- двойна - 45 лв
- апартамент - 60 лв

Спрямо миналата година са вдигнали с по 5 лв цената на единичните и двойните. Попитах за отстъпка за около 20 човека при 3 нощувки. Ще отговрят на това по-късно.

Единичните стаи са големи, но леглото е тясно - 1 персон. Тъй като рецепцията няма връзка с хотелската част - никой не следи дали в единична не се настаняват 4-ма примерно, за разлика от повечето други хотели, където това се наблюдава. Но въпросът е, че на това тясно легло двама могат да лежат само странично. biggrin.gif

Ако някой иска да икономисва и да носи надуваеми/походни легла и настаняване в единична - по принцип мисля че става номера.

Ако някой се интересува от нещо допълнително - или да ми пише, или да се обади на телефона на комплекса: 0331/67919.

Датите на събирането:
- пристигане и настаняване на 3-ти Май,
- освобождаване на стаите на 6-ти до обяд.

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 01 Апр 2008 13:47

roumen68 написа:Но въпросът е, че на това тясно легло двама могат да лежат само странично. biggrin.gif
или един върху друг tooth.gif
п.п. сори не се сдържах biggrin.gif

diver

Мнение от diver » 01 Апр 2008 13:54

desSs написа:
roumen68 написа:Но въпросът е, че на това тясно легло двама могат да лежат само странично. biggrin.gif
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 01 Апр 2008 14:03

diver написа:
desSs написа:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
драснете после как сте се групирали laugh.gif

Публикувай отговор