Първа Национална Среща на TOYOTA

В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални :)
Публикувай отговор
Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 04 Сеп 2008 10:45

newmiro написа:значи сме аз и приятелката ми засега, май и така ще си останем rolleyes.gif
АХА Дес би отбой laugh.gif laugh.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 04 Сеп 2008 12:16

belchilov написа:
newmiro написа:значи сме аз и приятелката ми засега, май и така ще си останем rolleyes.gif
нали ти казах, че по същото време ше съм в София бе, ко са заяждаш rolleyes.gif tongue.gif

mitoko
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от mitoko » 04 Сеп 2008 13:41

desSs написа:
belchilov написа:
нали ти казах, че по същото време ше съм в София бе, ко са заяждаш rolleyes.gif tongue.gif
ще видим :whistle:

Гост

Мнение от Гост » 04 Сеп 2008 16:10

Не знам този форум дали поддържа тази функция, но защо Администратора на форума не пусни 1 служебно съобщение до всички регистрирани във Форума. Като това съобщение освен ЛС да се праща и директно на e-mail, и така всеки регистриран тук, ще е информиран за това събитие :)

Иначе относно Темата ... бройте ме и мен :) Ще направя всичко възможно да съм там!

Поздрави!

Аватар
SLADURA
Обратна връзка:

Мнение от SLADURA » 04 Сеп 2008 16:14

Anonymous написа:Не знам този форум дали поддържа тази функция, но защо Администратора на форума не пусни 1 служебно съобщение до всички регистрирани във Форума. Като това съобщение освен ЛС да се праща и директно на e-mail, и така всеки регистриран тук, ще е информиран за това събитие :)

Иначе относно Темата ... бройте ме и мен :) Ще направя всичко възможно да съм там!

Поздрави!
Еййй ... да се бях логнал ли :whistle:
Иначе с някой се запознах в Пловдив на една от последните срещи!
С черната селика 6та ген :)

Айде за сега :)
T O Y O T AИзображение

Аватар
speedking
Обратна връзка:

Мнение от speedking » 04 Сеп 2008 19:41

SLADURA написа:
Anonymous написа:Не знам този форум дали поддържа тази функция, но защо Администратора на форума не пусни 1 служебно съобщение до всички регистрирани във Форума. Като това съобщение освен ЛС да се праща и директно на e-mail, и така всеки регистриран тук, ще е информиран за това събитие :)

Поздрави!
Еййй ... да се бях логнал ли :whistle:
Иначе с някой се запознах в Пловдив на една от последните срещи!
С черната селика 6та ген :)

Айде за сега :)
ami ela tozi petak na sre6tata v plovdiv na sto4na gara i da se zapoznaesh s pove4eto ot nas (sorry za latinicata)
Lexus IS 220d
Mazda MX5

Аватар
SLADURA
Обратна връзка:

Мнение от SLADURA » 05 Сеп 2008 09:37

неее ... тази седмица няма да мога, в София съм си ... другата ще се прибирам - тогава може :)
А ако някой ме ориентира къде стават срещите в София, може да се видя с колегите тук rolleyes.gif :whistle:
T O Y O T AИзображение

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 05 Сеп 2008 12:18

SLADURA написа:неее ... тази седмица няма да мога, в София съм си ... другата ще се прибирам - тогава може :)
А ако някой ме ориентира къде стават срещите в София, може да се видя с колегите тук rolleyes.gif :whistle:
Xaxaxaxa и бордюра се появи в правилния форум laugh.gif tongue.gif Най-накрая разбра коя е правилната марка wink.gif А фарове сложи ли и на твойта вече ?! Или още жълтееш tongue.gif

Аватар
SLADURA
Обратна връзка:

Мнение от SLADURA » 05 Сеп 2008 17:42

Me4oKyX написа: Xaxaxaxa и бордюра се появи в правилния форум laugh.gif tongue.gif Най-накрая разбра коя е правилната марка wink.gif А фарове сложи ли и на твойта вече ?! Или още жълтееш tongue.gif
Охооо Вуйчо Пепи - Nooope ... тоя месец разходите ми дойдоха малко в повечко wacko.gif ... има време :thumbsup:

П.С. Пйетре ... ти няма ли да си купиш една Селика най-накрая да видиш кво е Автомобил tongue.gif tongue.gif laugh.gif :snakeman:
T O Y O T AИзображение

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 05 Сеп 2008 19:00

За какво ?! Знаеш, че аз съм повече по возията biggrin.gif А и сега с Авенсиса ми е сууупер .... Като ми се кара спортна, ще взема твойта или Соларата и готово ... Кво да се друсам всеки ден, като може да ми е меко и плавничко laugh.gif tongue.gif

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 06 Сеп 2008 14:52

Me4oKyX написа:За какво ?! Знаеш, че аз съм повече по возията biggrin.gif А и сега с Авенсиса ми е сууупер .... Като ми се кара спортна, ще взема твойта или Соларата и готово ... Кво да се друсам всеки ден, като може да ми е меко и плавничко laugh.gif tongue.gif
:thumbsup: :thumbsup: Та нали за това си взех Карината - а тя си е чист Авенсис!!! laugh.gif Остарях вече за резачки, ама ще видим на пистата...ще ми е странно да я въртя кошницата, най-много да стана за смях на младоците!!! biggrin.gif biggrin.gif

Аватар
speedking
Обратна връзка:

Мнение от speedking » 06 Сеп 2008 14:57

Fido Dido написа:
Me4oKyX написа:За какво ?! Знаеш, че аз съм повече по возията biggrin.gif А и сега с Авенсиса ми е сууупер .... Като ми се кара спортна, ще взема твойта или Соларата и готово ... Кво да се друсам всеки ден, като може да ми е меко и плавничко laugh.gif tongue.gif
:thumbsup: :thumbsup: Та нали за това си взех Карината - а тя си е чист Авенсис!!! laugh.gif Остарях вече за резачки, ама ще видим на пистата...ще ми е странно да я въртя кошницата, най-много да стана за смях на младоците!!! biggrin.gif biggrin.gif
еее значи няма да съм единствения с голям кораб biggrin.gif само дето още не съм решил дали ще е пускам на пистата
Lexus IS 220d
Mazda MX5

diver

Мнение от diver » 06 Сеп 2008 18:30

Fido Dido написа:...Остарях вече за резачки, ама ще видим на пистата...ще ми е странно да я въртя кошницата, най-много да стана за смях на младоците!!! biggrin.gif biggrin.gif
Ако не държиш да е тотка, мога ти осигуря прилична бегачка biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 06 Сеп 2008 18:47

diver написа:
Fido Dido написа:...Остарях вече за резачки, ама ще видим на пистата...ще ми е странно да я въртя кошницата, най-много да стана за смях на младоците!!! biggrin.gif biggrin.gif
Ако не държиш да е тотка, мога ти осигуря прилична бегачка biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Предлагаш ли като екстра в багажника - гипс, шина, ново чене, ляв бъбрек и дясна пищялка... sad.gif

diver

Мнение от diver » 06 Сеп 2008 19:02

Fido Dido написа:
diver написа:
Предлагаш ли като екстра в багажника - гипс, шина, ново чене, ляв бъбрек и дясна пищялка... sad.gif

е как бре, цело мазе с резервни части имам biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Публикувай отговор