АХА Дес би отбой laugh.gif laugh.gifnewmiro написа:значи сме аз и приятелката ми засега, май и така ще си останем
Първа Национална Среща на TOYOTA
Не знам този форум дали поддържа тази функция, но защо Администратора на форума не пусни 1 служебно съобщение до всички регистрирани във Форума. Като това съобщение освен ЛС да се праща и директно на e-mail, и така всеки регистриран тук, ще е информиран за това събитие 
Иначе относно Темата ... бройте ме и мен
Ще направя всичко възможно да съм там!
Поздрави!

Иначе относно Темата ... бройте ме и мен

Поздрави!
Еййй ... да се бях логнал лиAnonymous написа:Не знам този форум дали поддържа тази функция, но защо Администратора на форума не пусни 1 служебно съобщение до всички регистрирани във Форума. Като това съобщение освен ЛС да се праща и директно на e-mail, и така всеки регистриран тук, ще е информиран за това събитие
Иначе относно Темата ... бройте ме и менЩе направя всичко възможно да съм там!
Поздрави!

Иначе с някой се запознах в Пловдив на една от последните срещи!
С черната селика 6та ген

Айде за сега

T O Y O T A

ami ela tozi petak na sre6tata v plovdiv na sto4na gara i da se zapoznaesh s pove4eto ot nas (sorry za latinicata)SLADURA написа:Еййй ... да се бях логнал лиAnonymous написа:Не знам този форум дали поддържа тази функция, но защо Администратора на форума не пусни 1 служебно съобщение до всички регистрирани във Форума. Като това съобщение освен ЛС да се праща и директно на e-mail, и така всеки регистриран тук, ще е информиран за това събитие
Иначе относно Темата ... бройте ме и менЩе направя всичко възможно да съм там!
Поздрави!![]()
Иначе с някой се запознах в Пловдив на една от последните срещи!
С черната селика 6та ген
Айде за сега
Lexus IS 220d
Mazda MX5
Mazda MX5
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Xaxaxaxa и бордюра се появи в правилния форум laugh.gifSLADURA написа:неее ... тази седмица няма да мога, в София съм си ... другата ще се прибирам - тогава може
А ако някой ме ориентира къде стават срещите в София, може да се видя с колегите тук![]()

Охооо Вуйчо Пепи - Nooope ... тоя месец разходите ми дойдоха малко в повечкоMe4oKyX написа: Xaxaxaxa и бордюра се появи в правилния форум laugh.gifНай-накрая разбра коя е правилната марка
А фарове сложи ли и на твойта вече ?! Или още жълтееш

П.С. Пйетре ... ти няма ли да си купиш една Селика най-накрая да видиш кво е Автомобил

T O Y O T A

-
- Почетен Администратор
Me4oKyX написа:За какво ?! Знаеш, че аз съм повече по возията biggrin.gif А и сега с Авенсиса ми е сууупер .... Като ми се кара спортна, ще взема твойта или Соларата и готово ... Кво да се друсам всеки ден, като може да ми е меко и плавничко laugh.gif

еее значи няма да съм единствения с голям кораб biggrin.gif само дето още не съм решил дали ще е пускам на пистатаFido Dido написа:Me4oKyX написа:За какво ?! Знаеш, че аз съм повече по возията biggrin.gif А и сега с Авенсиса ми е сууупер .... Като ми се кара спортна, ще взема твойта или Соларата и готово ... Кво да се друсам всеки ден, като може да ми е меко и плавничко laugh.gif![]()
Та нали за това си взех Карината - а тя си е чист Авенсис!!! laugh.gif Остарях вече за резачки, ама ще видим на пистата...ще ми е странно да я въртя кошницата, най-много да стана за смях на младоците!!! biggrin.gif biggrin.gif
Lexus IS 220d
Mazda MX5
Mazda MX5
Ако не държиш да е тотка, мога ти осигуря прилична бегачка biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifFido Dido написа:...Остарях вече за резачки, ама ще видим на пистата...ще ми е странно да я въртя кошницата, най-много да стана за смях на младоците!!! biggrin.gif biggrin.gif

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
- Почетен Администратор
Предлагаш ли като екстра в багажника - гипс, шина, ново чене, ляв бъбрек и дясна пищялка...diver написа:Ако не държиш да е тотка, мога ти осигуря прилична бегачка biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifFido Dido написа:...Остарях вече за резачки, ама ще видим на пистата...ще ми е странно да я въртя кошницата, най-много да стана за смях на младоците!!! biggrin.gif biggrin.gif

Fido Dido написа:Предлагаш ли като екстра в багажника - гипс, шина, ново чене, ляв бъбрек и дясна пищялка...diver написа:Ако не държиш да е тотка, мога ти осигуря прилична бегачка biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifFido Dido написа:...Остарях вече за резачки, ама ще видим на пистата...ще ми е странно да я въртя кошницата, най-много да стана за смях на младоците!!! biggrin.gif biggrin.gif
е как бре, цело мазе с резервни части имам biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.