обръщане на дирекция
Re: обръщане на дирекция
аз даже и не знам какво е JDM а не ми е минавало през главата че ще струва 700 лв ще дам толкова колко то и нужно стига да имам гаранция че ще стане като хората и да нямам никакви проблеми защото сега колата и няма никакви забележки и неща да прецаквам колата ако може така да го кажа
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Щом си решил , че няма да прецакваш колата, най - добре тогава си го прави сам. Разглобявай всичко и монтирай новите части на мястото им. Никой няма да се занимава дори и за 2000 лв да прави тази манипулация както е по учебниците. На приятели са успявали да окипазят колите само със смяната на радиаторче на парното , да не говорим за смяна на дирекцията. Изборът ти е или приятел или си го правиш ти, всичко друго ще е компромис.
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
-
Незнам какви майстори са писали тук, но преди 6дена на един приятел обърнаха дирекцията на Пежо 307цц за 1 ден точно и нямаше изобщо такива суми от рода на 2500лв, разни цървули който искат да забогатеят от монтажи АМИ НЯМА КАК ДА СТАНЕ .....
Ами чудесно, приятелю.Помогни на колегата, пуснал темата - дай му координати на хората.Може да са специалисти в обръщането на дирекция.Нали сме тук за взаимопомощ! 

Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Колега ти като носиш джапанки явно ти трябват и очила прочети внимателно отново темата и разбери за какъв автомобил е.atanaspavlov написа:Незнам какви майстори са писали тук, но преди 6дена на един приятел обърнаха дирекцията на Пежо 307цц за 1 ден точно и нямаше изобщо такива суми от рода на 2500лв, разни цървули който искат да забогатеят от монтажи АМИ НЯМА КАК ДА СТАНЕ .....
Дирекциите на минетчийските автомобили могат да се обръщат и от самите им собственички, а не от майстор

А ако твоя приятел е платил нещо повече от 700лв. значи се е набутал. Сподели все пак с колко се е облажил майстора му

А и не съм видял някой в темата да се е натискал да обръща дирекцията на колегата, че да "забогатее"

- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Запознах се скоро с един , който е имал авенсис 2.2 2008 година. Купих си от него подлакътника , че така се срещнахме. Беше му дошла идеята да отиде до Англия за един авенсис , така и така има всички части за обръщането , да сглоби една нормална кола. След известно време се видяхме пак , за да му дам една част , която му трябваше (малката жабка пред подлакътника ) и го питах какво е свършил с обръщането на дирекцията. Беше много кратък и ясен - направих я , но не бих се хванал пак с такова нещо.
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007