Съединител за AURIS

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 02 Май 2011 21:40

Cvety написа:Явно доста си подпалил, че да ми обясняваш кой е новобранец. Карам коли от 8 години и мисля че знам доста неща и за ходова част, трансмисия и за какво ли още не по колите.Поради тази причина задавам конкретен въпрос а не от тези тъпотии дето се пита- нещо чука. Чука ти главата. А и да не говорим, че уча в магистратурата ми двигатели с вътрешно горене и ядрена енергетика и такива сложни технически неща за теб. И немисля повече дори да се весвам в този форум,заради хора като теб. Избиващи комплекси.
То тука в Форума повечето сме с подобни или аналогични магистратури,караме коли от 28 години и все си мислим че знаем доста неща.Ама не палим от четвърт и не реагираме първосигнално винаги когато някой ни овика.Поне тези,които останахме в Форума/има граматически неточности,ама съм на седем Загорки и ме мързи да съм перфектен/.

todor87

Мнение от todor87 » 02 Май 2011 22:09

Абе само разбирачи и майстори бе...нямам думи!!!Поне някой да беше карал някакъв Аурис(само един май)?!?Моя е вече на 50к и съединителя си отделя все така горе откакто съм я купил-на точно 18км."Успех на всички."

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 02 Май 2011 22:55

Предполагам, темата си е направо за кошчето.

И тъй като няма такова - направо У канала, както казва Лорда.

Цвети, един съвет от мен - надявам се, че ще се опиташ да го разбереш, преди да си реагирала отново първосигнално - слабото място на нежния пол.

Тъй като си шофьор от осем години и си наясно с трансмисии, ходова част и подобни неща, дето ние тук само сме сънували - предлагам да проявяваш поне малко търпение и уважение към хора, които не познаваш, не знаеш опита им - преди да ги обвиняваш в празнословие и комплекси, още по-малко чукане в главата.

И това, че учиш двигатели с вътрешно горене и ядрена енергетика - нищо не говори. Поне за първите ти седем години.

Заключено