То тука в Форума повечето сме с подобни или аналогични магистратури,караме коли от 28 години и все си мислим че знаем доста неща.Ама не палим от четвърт и не реагираме първосигнално винаги когато някой ни овика.Поне тези,които останахме в Форума/има граматически неточности,ама съм на седем Загорки и ме мързи да съм перфектен/.Cvety написа:Явно доста си подпалил, че да ми обясняваш кой е новобранец. Карам коли от 8 години и мисля че знам доста неща и за ходова част, трансмисия и за какво ли още не по колите.Поради тази причина задавам конкретен въпрос а не от тези тъпотии дето се пита- нещо чука. Чука ти главата. А и да не говорим, че уча в магистратурата ми двигатели с вътрешно горене и ядрена енергетика и такива сложни технически неща за теб. И немисля повече дори да се весвам в този форум,заради хора като теб. Избиващи комплекси.
Съединител за AURIS
-
- Получена благодарност: 2 пъти
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Предполагам, темата си е направо за кошчето.
И тъй като няма такова - направо У канала, както казва Лорда.
Цвети, един съвет от мен - надявам се, че ще се опиташ да го разбереш, преди да си реагирала отново първосигнално - слабото място на нежния пол.
Тъй като си шофьор от осем години и си наясно с трансмисии, ходова част и подобни неща, дето ние тук само сме сънували - предлагам да проявяваш поне малко търпение и уважение към хора, които не познаваш, не знаеш опита им - преди да ги обвиняваш в празнословие и комплекси, още по-малко чукане в главата.
И това, че учиш двигатели с вътрешно горене и ядрена енергетика - нищо не говори. Поне за първите ти седем години.
И тъй като няма такова - направо У канала, както казва Лорда.
Цвети, един съвет от мен - надявам се, че ще се опиташ да го разбереш, преди да си реагирала отново първосигнално - слабото място на нежния пол.
Тъй като си шофьор от осем години и си наясно с трансмисии, ходова част и подобни неща, дето ние тук само сме сънували - предлагам да проявяваш поне малко търпение и уважение към хора, които не познаваш, не знаеш опита им - преди да ги обвиняваш в празнословие и комплекси, още по-малко чукане в главата.
И това, че учиш двигатели с вътрешно горене и ядрена енергетика - нищо не говори. Поне за първите ти седем години.