TOYOTA CELICA 5th 1.6L 4A-FE 2.0L 3S-FE или MR2

Аватар
slikershot

Мнение от slikershot » 06 Мар 2010 22:26

Честито колега ... със здраве да си я караш и само гуми да сменяш :thumbsup:
... машината е перфектна отвсякъде.

diver

Мнение от diver » 07 Мар 2010 10:42

CybeR_SurfeR написа:Колега, тъй като имам сашатата целика мога само да ти кажа че няма да сажеляваш ... що се отнася за високите скорости ... лично аз съм стигал до 240 на магистралата и можеше още но се наложи /поради лични причини/ да намаля ...
P.С. Става дума за 2.0
посмали манго....240 с двойка турбо може и да направиш, ма с твойта и да има още.. смех...
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
miLen4o
Обратна връзка:

Мнение от miLen4o » 07 Мар 2010 13:00

diver написа:
CybeR_SurfeR написа:Колега, тъй като имам сашатата целика мога само да ти кажа че няма да сажеляваш ... що се отнася за високите скорости ... лично аз съм стигал до 240 на магистралата и можеше още но се наложи /поради лични причини/ да намаля ...
P.С. Става дума за 2.0
посмали манго....240 с двойка турбо може и да направиш, ма с твойта и да има още.. смех...
Мога да споря за 225 ,ама 240 и аз незнам.
A car without TURBO is like a man without BALLS!

diver

Мнение от diver » 07 Мар 2010 13:42

miLen4o написа:
diver написа:
P.С. Става дума за 2.0
Мога да споря за 225 ,ама 240 и аз незнам.
може да спориш за 210-220 с попътен вятър, останалото са тинтири минтири....за 240 и имаше още - да, да...

П.П. Говорим за реална скорост а не какво пише на километража.
Изображение

Аватар
CybeR_SurfeR

Мнение от CybeR_SurfeR » 07 Мар 2010 13:47

С цялото ми уважение колега driver /ти си един от идолите ми в този форум/ възможно е да е така НО ...
колата ми е 2.0 156к.с. с двигател 3С-GE лично аз съм я карал през вечерта /рочната дата не се сещам - беше лято/ преди 2 години на магистралата Карнобат-Бургас и ми стигна 240 при което един от "приятелите ми" изрева че има патрулка и естествено намалих и неможах да видя възможностите и ... другия вариант е километража ми да не показва точно в което се съмнявам защото си работеше нормално ...

Аватар
CybeR_SurfeR

Мнение от CybeR_SurfeR » 07 Мар 2010 13:50

Макар че в момента не съм сигурен във везможностите на колата ми /към момента и трябва малко ремонт/ ако желаеш ела ... ще сипим малко бенз и ше опитам отново да ги стигна ...
:thumbsup:
P.С. знам че говоря небивалици но просто споделям постиженията си ... mellow.gif

b_d

Мнение от b_d » 07 Мар 2010 13:53

CybeR_SurfeR написа:С цялото ми уважение колега driver /ти си един от идолите ми в този форум/ възможно е да е така НО ...
колата ми е 2.0 156к.с. с двигател 3С-GE лично аз съм я карал през вечерта /рочната дата не се сещам - беше лято/ преди 2 години на магистралата Карнобат-Бургас и ми стигна 240 при което един от "приятелите ми" изрева че има патрулка и естествено намалих и неможах да видя възможностите и ... другия вариант е километража ми да не показва точно в което се съмнявам защото си работеше нормално ...
Километража ти не е бил верен - реално си бил с около 215 най-вероятно.

Производителите нарочно правят колите да показват около 10-12 повече от реалната скорост.

diver

Мнение от diver » 07 Мар 2010 13:55

bad_dog написа:
CybeR_SurfeR написа:С цялото ми уважение колега driver /ти си един от идолите ми в този форум/ възможно е да е така НО ...
Километража ти не е бил верен - реално си бил с около 215 най-вероятно.
Ако приемем че е имало още, вероятно е бил надолу...
Изображение

diver

Мнение от diver » 07 Мар 2010 13:57

CybeR_SurfeR написа:...еше лято/ преди 2 години на магистралата Карнобат-Бургас и ми стигна 240 при което един от "приятелите ми" изрева че има патрулка ..
Да беше продължил, после щеше да имаш и документ за такива невярващи като мене laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Изображение

Аватар
CybeR_SurfeR

Мнение от CybeR_SurfeR » 07 Мар 2010 19:22

Освен другия път да го запиша на филм за да го имам документираHо. Макар, че да си призная няма на кого да се доказвам, това което е си е за мене - тръпката, удоволствието и прочие ...
P.С. Виждал съм клипчета със същата селика до 240 ... И с риск пак да се повторя ви казвам че нито се хваля нито каквото и да е ... удоволствието си е за мене
:thumbsup:

chocho9999

Мнение от chocho9999 » 12 Мар 2010 13:41

Ми пичове аз съм със същата Celica 156 кончета и съм много доволен от колицата. Колкото до максималната скорост - аз съм вдигал на-много 210 като следваше завой на магистралата и честно казано ме достраша ( все пак е старичка, пък и знаем какви са ни пътищата, а всичко над 160-180 вече си е сериозна скорост, която убива ;)

За мен лично е по-важно ускорението, а не максималната скорост :thumbsup:

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 12 Мар 2010 19:21

chocho9999 написа: а всичко над 160-180 вече си е сериозна скорост, която убива ;)
Като се замислиш, може да се претрепеш и с 60 км.ч., ама ще се мъчиш по-дълго....

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 12 Мар 2010 20:16

снимайте ГПС-ите,,,

diver

Мнение от diver » 12 Мар 2010 22:02

rudolf написа:снимайте ГПС-ите,,,
Или публикувайте акта laugh.gif laugh.gif laugh.gif при 240 по километраж, имам акт със 192км..... толкоз....
Изображение

Аватар
TUNGO

Мнение от TUNGO » 06 Апр 2010 01:17

Най-важното е да и прави кеф докато караш, а не с колко :) ама ме глозга и аз да споделя biggrin.gif старата ми селика пак 1.6 мотор километража показваше 210 215 мисля ще можеше още не знам до колко беше верен, бях с 14 гуми те са си по дефаут както се казва би трябвало да е така, тази с която съм сега пак с 14ки вървеше с 200 не че съм искал да я засилвам просто пътя позволяваше за там съм по-сигурен че са толкова понеже карах с гпс и той не даваша грам отклонение от това което показва километража, така де върнах се на темата за да се похваля че днес малко си полирах колата ето малко снимки ...
малко снимки... днес и подарих един голям уъс

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Публикувай отговор