Скърцащ шум в педала насъеденителя на Corolla Verso D4D
Скърцащ шум в педала насъеденителя на Corolla Verso D4D
Здравейте!Имам следния проблем-при натиск на педала на съединителя в изключено състояние на колата се чува изскърцване.Всякаш е ръждясала някъква пружина.Моля дайте някакъви съвети.И още нещо-някой знае ли дали Toyota Corolla Verso D4D 2005г.е с двуозонов климатроник и ако е така как се включва-на шофьора примерно да подава температура 20 градуса,а на мястото до него 25 градуса?
-
- Обратна връзка:
Климатроника е двузонов от 2008 год.на модела Форте!Твоя си е нормален климатроник!За педала на съединителя,взимащ ВД 40 със сламка,надупваш се хубаво и виждаш къде влиза металното стъбло което натиска горната помпа и пръскаш обилно в маншончето!И при мен скърцаше ама се оправи!Не ти ли е малко жилав педала на съединителя?И с какъв мотор е твоето Версо?
Корола Версо 2,2 D-4D Sol 2005 г.
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Това с металното стебло на помпата е абсолютно вярно!павел павлов написа:Климатроника е двузонов от 2008 год.на модела Форте!Твоя си е нормален климатроник!За педала на съединителя,взимащ ВД 40 със сламка,надупваш се хубаво и виждаш къде влиза металното стъбло което натиска горната помпа и пръскаш обилно в маншончето!И при мен скърцаше ама се оправи!Не ти ли е малко жилав педала на съединителя?И с какъв мотор е твоето Версо?

Беше се случило преди два месеца и на мен и аз по този начин го оправих, но с грес под формата но спрей!
+1Petar написа:I pri moia Avensis imahe takova skyrcane pri natiskane na syedinitelia no to iz4ezna ot samosebesi mislia 4e nee niht strahno

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки