Първа Национална Среща на TOYOTA
- Georgimitrovich
sskk87...... mi da ti otgovorq no trqbva da mu zvanna...malko mi e natrupano na glavata no taz sedmica 6te mu biq edin telefon ....4e malko se 4uvstvam vinoven...nestiga 4e mi e treti bratov4ed,ne samo 4e go sabudih i go nahokah da doide mi i kolata si stro6i....neznam kak go postigna...no toi ima dosta opit v tez raboti...
dosta dovolen ostanah ot sabora....samo prokletata hidravlika na volana da ne be6e blokirala 15 hilqdi pati....6te6e da ima o6te mnogo guma ostavena ot men po pistata...no za dogodina...6te natokame malko zabki i nokti
dosta dovolen ostanah ot sabora....samo prokletata hidravlika na volana da ne be6e blokirala 15 hilqdi pati....6te6e da ima o6te mnogo guma ostavena ot men po pistata...no za dogodina...6te natokame malko zabki i nokti

celica s peika....ama si e moq
Аз също нито 1 име не запомних, а за никове не съм и питал ... щеше да стане много кодово така ;) Сега чат-пат гледайки аватарите и коментарите в тази тема се опитвам да разбера кой, кой е. Следващият път ще сме с баджове, на които ще ни пише имената, никовете и кой какво кара. Който не е запомнил, после ще си припомня като гледа снимките biggrin.gifAel написа:Аз съм ги свалил всичките ,ако някой иска мога да ги преименувам и после не знам biggrin.gif Аз единствено с Джинго се запознах и с Зеро куул и митровичДругите не знам кой кой е
- Toyota_Devil
не би била лоша идея да се направят лепенки с никовете на хората, които да се залепят на колите имSvetlix написа:Аз също нито 1 име не запомних, а за никове не съм и питал ... щеше да стане много кодово така ;) Сега чат-пат гледайки аватарите и коментарите в тази тема се опитвам да разбера кой, кой е. Следващият път ще сме с баджове, на които ще ни пише имената, никовете и кой какво кара. Който не е запомнил, после ще си припомня като гледа снимките biggrin.gifAel написа:Аз съм ги свалил всичките ,ако някой иска мога да ги преименувам и после не знам biggrin.gif Аз единствено с Джинго се запознах и с Зеро куул и митровичДругите не знам кой кой е

1992 Toyota Corolla E10 1.3 12V (75hp)
2004 Skoda Octavia 1.9 TDI (90hp)
- Toyota_Devil
може да се направи компромисен вариант с малки листчета, на които да пише имената и да се свалят след сбирка и това еMe4oKyX написа:Ти си добре, ами аз ?!? laugh.gif Всеки втори ще ми вика "Ей, КуХ!"Wolfcho написа:Хаха еми да, но аз с надпис на колата "Wolfcho" не искам да ходя laugh.gif laugh.giflaugh.gif Ама и аз ще се представям като.... КуХ!... Ме4оКуХ!

1992 Toyota Corolla E10 1.3 12V (75hp)
ти вместо ника мое си отпечаташ аватара, ше имаш голям успехMe4oKyX написа:Ти си добре, ами аз ?!? laugh.gif Всеки втори ще ми вика "Ей, КуХ!"Wolfcho написа:Хаха еми да, но аз с надпис на колата "Wolfcho" не искам да ходя laugh.gif laugh.giflaugh.gif Ама и аз ще се представям като.... КуХ!... Ме4оКуХ!
- max-2
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 110 пъти
Няма, няма, ще ти викат: "Ей, Ме4оК!" biggrin.gifMe4oKyX написа:Ти си добре, ами аз ?!? laugh.gif Всеки втори ще ми вика "Ей, КуХ!"Wolfcho написа:Хаха еми да, но аз с надпис на колата "Wolfcho" не искам да ходя laugh.gif laugh.giflaugh.gif Ама и аз ще се представям като.... КуХ!... Ме4оКуХ!
Carina E 4AFE LB 1992
- max-2
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 110 пъти
Десе, бива го, нали!desSs написа:ти вместо ника мое си отпечаташ аватара, ше имаш голям успехMe4oKyX написа:Ти си добре, ами аз ?!? laugh.gif Всеки втори ще ми вика "Ей, КуХ!"Wolfcho написа:Хаха еми да, но аз с надпис на колата "Wolfcho" не искам да ходя laugh.gif laugh.giflaugh.gif Ама и аз ще се представям като.... КуХ!... Ме4оКуХ!
Carina E 4AFE LB 1992
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Най много да му налети някоя пасивна гей-организация laugh.gifdesSs написа:ти вместо ника мое си отпечаташ аватара, ше имаш голям успехMe4oKyX написа:Ти си добре, ами аз ?!? laugh.gif Всеки втори ще ми вика "Ей, КуХ!"Wolfcho написа:Хаха еми да, но аз с надпис на колата "Wolfcho" не искам да ходя laugh.gif laugh.giflaugh.gif Ама и аз ще се представям като.... КуХ!... Ме4оКуХ!