Къв педофил, аз на Руди предложих, а той е пълнолетен biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifFido Dido написа:Педофили! Видяхте нещо свежо и - айдеее!![]()
Що не си се вземете двамцата...пък аз ще снимам! laugh.gif
Редовна среща на клуба

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
чеп за зеле не става от вас с фидо,чакате непорочна бременност,,видело се е че ще си осиновя някоя невръстна минетуриентка biggrin.gifdiver написа:Къв педофил, аз на Руди предложих, а той е пълнолетен biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifFido Dido написа:Педофили! Видяхте нещо свежо и - айдеее!![]()
Таз година успешно ги извозвахме минетурентките по баловете...biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif мога ти дам едно кабрио назаем по случай случая.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifrudolf написа:чеп за зеле не става от вас с фидо,чакате непорочна бременност,,видело се е че ще си осиновя някоя невръстна минетуриентка biggrin.gifdiver написа:Къв педофил, аз на Руди предложих, а той е пълнолетен biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifFido Dido написа:Педофили! Видяхте нещо свежо и - айдеее!![]()

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Само изчакай да мине съответните процедури - маникюр, педикюр, студено къдрене и водна ондулация, СПА , рокля без ръкави от витошка...уйде поне месец! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifdiver написа:Таз година успешно ги извозвахме минетурентките по баловете...biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif мога ти дам едно кабрио назаем по случай случая.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ние сме алтернативни,,,обсъждаме си тук нещо тайно,ама ако стане всички колеги ще са доволни и ще намажат,ама не ви казваме-да не ни се мешате,,,Kiki написа:Абе Вие четиримата, какво се одумвате тука? Нямате ли си тема другаде? Айде къш там! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
събираме дарения и спонсорство за смяна на пол(уоската) на фидо laugh.gif
бих го взел ,само по случей-командировка на жена ми,,,ей така - за да не плача и да не ми е мъчноdiver написа:Таз година успешно ги извозвахме минетурентките по баловете...biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif мога ти дам едно кабрио назаем по случай случая.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifrudolf написа:чеп за зеле не става от вас с фидо,чакате непорочна бременност,,видело се е че ще си осиновя някоя невръстна минетуриентка biggrin.gifdiver написа:
Къв педофил, аз на Руди предложих, а той е пълнолетен biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
А, щом сте по спонсорството-може.rudolf написа:ние сме алтернативни,,,обсъждаме си тук нещо тайно,ама ако стане всички колеги ще са доволни и ще намажат,ама не ви казваме-да не ни се мешате,,,Kiki написа:Абе Вие четиримата, какво се одумвате тука? Нямате ли си тема другаде? Айде къш там! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
събираме дарения и спонсорство за смяна на пол(уоската) на фидо laugh.gif

-
- Получена благодарност: 1 път
малко снимчици от неделя. полянката е под хижа Планинец
1. Силвето(е гладна и гледа лошо)
2. Пържолите на 1. (аз пробвах 2бр., Асен 1бр.)
3. Нашите шишчета. Много бяха вкусни (и 2. бяха добри)
4. 1. се наяде и е щастлива
5. Позираме с вседехода
6. Асен позира с шапка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=283803

5. Позираме с вседехода
6. Асен позира с шапка
правихте ли секс?mitoko написа:малко снимчици от неделя. полянката е под хижа Планинец![]()
5. Позираме с вседехода
6. Асен позира с шапка
След тия пържолета и бирета на всеки средно статистически мъж му се доспива и види ли сенкя лега иrudolf написа:правихте ли секс?mitoko написа:малко снимчици от неделя. полянката е под хижа Планинец![]()
5. Позираме с вседехода
6. Асен позира с шапка

Аиде утре снимки от тази неделя под дъждът.
колкото до mitoko - Мите стига разваля срещите в неделя, сипваи по честичко бензинче, че да не се налага да те теглим към клуба biggrin.gif
HILUX A/T / 3.0 D4D / 2008