Първа Национална Среща на TOYOTA
- Georgimitrovich
Най-накрая прочетох всичко в 10-те пропуснати страници от мен за 17дни без Компютър /опитайте много е полезно
/ Смятам, че най-накрая може и да се състои национална среща на форума, защото са се захванали сериозни хора със събитието
Неразбрах, защото трябваше в 8 от 10те страници да препрочитам едни и същи мнения изказани с различна интонация
Колегите са създали клуб незадължават никой да членува в него, организират Събор на форума незадължават никой да присъства, а вместо благодарност получават упреци. Колегите които смятат, че могата да създадат други Тойота клубове нека го направят да споделят в този форум, а ние ще решим към кой ще се включим
Лично на мен и пари да ми давате няма да намеря време да се захвана с такова нещо
Ако на тази среща успеем да се съберем повече от 30 човека смятам, че ще е най сериозното събитие във този форум от както е създаден

Неразбрах, защото трябваше в 8 от 10те страници да препрочитам едни и същи мнения изказани с различна интонация

Колегите са създали клуб незадължават никой да членува в него, организират Събор на форума незадължават никой да присъства, а вместо благодарност получават упреци. Колегите които смятат, че могата да създадат други Тойота клубове нека го направят да споделят в този форум, а ние ще решим към кой ще се включим

Ако на тази среща успеем да се съберем повече от 30 човека смятам, че ще е най сериозното събитие във този форум от както е създаден

- Georgimitrovich
Поради липсата на желаещи за групова резервация на хотела давам линк към страницата на хотела. Информация за хотала, телефони за контакти и пр. може да намерите на страницата. Нямам идея дали има свободни места и на каква цена ще са стаите.
http://www.sarayhotel-bg.com/
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
16 стаи не са ли малко и никой ли не е поискал резервация?Georgimitrovich написа:Поради липсата на желаещи за групова резервация на хотела давам линк към страницата на хотела. Информация за хотала, телефони за контакти и пр. може да намерите на страницата. Нямам идея дали има свободни места и на каква цена ще са стаите.
Уговарял ли си нещо с хотела до сега?
- Georgimitrovich
po princip govorihme s Ico sobstvenika na pista drakon da sudeistva za cena ot 25 leva na 4ovek na ve4er
do tuk samo newmiro be6e spomenal 4e se interesuva za 4 4oveka ako iskate 6te pusna otdelna tema za hotela i ako do kraq na sedmicata se suberat okolo 20-tina 4oveka, no sigurni da hodq da govorim 4e da gi rezerviram. Da ne stane da gi rezerviram i posle az da si gi pla6tam.
do tuk samo newmiro be6e spomenal 4e se interesuva za 4 4oveka ako iskate 6te pusna otdelna tema za hotela i ako do kraq na sedmicata se suberat okolo 20-tina 4oveka, no sigurni da hodq da govorim 4e da gi rezerviram. Da ne stane da gi rezerviram i posle az da si gi pla6tam.
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
- Georgimitrovich
така. моя приятел се отказа почти. най-вероятно ще сме аз и приятелката ми, и desSs евентуално, ако дойде с нас. двете вечери на 20.09 ще сме в този хотел, стига да не са вдигнали цените много над предполагаемото:)
някой друг навит за екскурзийка два дена преди това към пещерите на юг: ягодинска, дяволско гърло и т.н.
???
някой друг навит за екскурзийка два дена преди това към пещерите на юг: ягодинска, дяволско гърло и т.н.

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки