Първа Национална Среща на TOYOTA

В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални :)
Публикувай отговор
Аватар
desSs

Мнение от desSs » 25 Авг 2008 23:20

rudolf написа:лично не ме интересува ,обслужване с предимство, цени с членска карта, или вместо билборд на стамболийски -3000 лева за билборд на национална тойота среща...
ми който не го интересува, няма да членува в клуба, толкоз е просто wink.gif

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 25 Авг 2008 23:23

desSs написа:
rudolf написа:лично не ме интересува ,обслужване с предимство, цени с членска карта, или вместо билборд на стамболийски -3000 лева за билборд на национална тойота среща...
ми който не го интересува, няма да членува в клуба, толкоз е просто wink.gif
Само като се замислиш - колко наистина е просто...

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 25 Авг 2008 23:23

desss - я говори с другите дами от форума, дали няма да имате мерак да се пуснете в няколко обиколки "по женски" на пистата biggrin.gif Мисля, че ще се получи мнооогоо интересно, а ние ще се дръпнем с още 10-тина метра назад tongue.gif laugh.gif Сериозно, попитай ги и кажете си мнението дами, за едно изключително и само дамско кръгче по пистата :thumbsup:

P.S. Може и с мокри фланелки или пък ...... Topless :whistle: rolleyes.gif Ще има още повече доволни, пък и ще си личи laugh.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 25 Авг 2008 23:25

Me4oKyX написа:desss - я говорим с другите дами от форума, дали няма да имате мерак да се пуснете в няколко обиколки "по женски" на пистата biggrin.gif Мисля, че ще се получи мнооогоо интересно, а ние ще се дръпнем с още 10-тина метра назад tongue.gif laugh.gif Сериозно, попитай ги и кажете си мнението дами, за едно изключително и само дамско кръгче по пистата :thumbsup:

P.S. Може и с мокри фланелки или пък ...... Topless :whistle: rolleyes.gif Ще има още повече доволни, пък и ще си личи laugh.gif
говори ми в цифри баце laugh.gif и не, кредитни карти не приемаме, само кеш biggrin.gif

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 25 Авг 2008 23:26

За това точно ще намерим "спонсори", така че ще останем всички доволни biggrin.gif Вие само кажете ДА rolleyes.gif

mitoko

Мнение от mitoko » 25 Авг 2008 23:51

" от коза съм станал малко тъп" wacko.gif
кво става са със срещата... някой да ми обясни кратко, точно и ясно...
колко пари , трябвали да се записвам "фъф кубЪ" и тН...
са заради некви БЮРОКРАИЧНИ формалности няма да си развалям кефа....

моля, за разбиране , защото наистина неразбрах от толкова разправии mellow.gif

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 26 Авг 2008 00:01

Na 20-ti sep. na pistata. Predvaritelnoto zapisvane e da se znae orintirova4na broika na kolite jelae6ti da karat. Moje da se zapi6e6 i v samiq den ako re6i6. Ako nqma6 namerenie da kara6 a samo da se zabavlqva6 ne ti trqbvat nikvi zapisvaniq za ni6to.
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

diver

Мнение от diver » 26 Авг 2008 08:53

Me4oKyX написа:А като е неубедително, аз да ти задам простия въпрос - ТИ КОЙ СИ, че теб да питам?!?!?!!? С кво ти си повече от мен или имаш повече права да правиш повече неща ?!?!? Ай стига вече с тия тъпотий! И не ми обеснявай ако обичаш, колко кратно съм щял да си върна парите ..... Нито знаеш, нито си се интересувал, нито нищо, да ми обесняваш аз какво ще направя! Клуба ще се съобрази първо с форума(по-точно шефа), за да станем едно по-голямо единно цяло! Не сме те питали, щото ще имаш 32456387562347234 желания и проблеми със всичко, което трябва да се направи! Искам да има клуб Тойота, имам възможност, имам времето и финансите, връзки и всичко - създавам го! Ти що не си го направил до сега, щом имаш толково мноооогооо претенции??? Аз ще ти дам всичките разписки, с разходите до момента, наплати ми ги и почвай ти да се занимаваш, щом мислиш, че ще изкараш многото пари!!! Ай престанете с тъпотийте - ако имате нещо смислено освен мрън тва, мрън онова, тва ми харесва, тва не ми, стига с глупавите коментари в тази тема! Хванал съм се, ще го направя и ще си похарча парите в клуба, вместо по дискотеки и да се напивам всяка вечер! Решил съм го, направил съм го! Дори да изкарва пари след 1-2 години, ти кво искаш?!?? да ти давам дивидент, щото си много печен????? Да го беше направил ти първи и да беше организирал нещо, което да се хареса на масата! Такива като теб ги има във всеки форум, гледал съм ги в Ланча и в Хонда дори.... Това е положението, престани да ми викаш, че съм пирамида, щото почваш да дразниш и толкоз! не те карам да го харесваш, не те карам да го уважаваш или пък да членуваш!!! МНОГО ПРОСТО - който иска и ни вярва - влиза! като искаш, почакай да видиш как ще се развият нещата, пък тогава пак ми говори тъпо ли е или не! Аз нямам време да си пиша цял ден тука и да отговарям на всеки поотделни! Работата е работа, за да се върши!

P.S. А много странно защо всичките, които се оплакват са все от София..... laugh.gif

P.S.2. rudolf - знам, че много хора не харесват представителите на Тойота, но факт е, че ако искат могат да ни тормозят много, ако не сме с тях. Ние пак можем да си ги псуваме, даже ще е много по-тежка нашата дума, след като станем по-зеадно един вид.... Всичко иска време, може да постигнем и твоите искания, но това ще стане като сме по-гъсти с тях и започнат да ни слушат, защото НИЕ сме техните клиенти, ние сме тези които им пълнят джобовете! Така че, може да има и лоша страна, но никога няма начин всичко да е само хубаво! не може да има хубаво, без да има лошо.... А и нашето обвързване с тях ще се реши от нас - не е казано, че ще станем дупе и гащи, но е добре да са на наша страна! Тойота пловдив ми се обаждат, като знаят точно с кой говорят, щото от офиса се знаем всичките и питат какво мисля за тяхното обслужване и т.н.... Казах им точно и ясно - добре, бързо работите, но цените ви са абсурдно високи - приеха го градивно надявам се.... Колкото повече се обединим и ги накараме да ни слушат, толкова по-добре ще е за нас!
Само в 1 пост преброих 13 пъти бъдещо време ЩЕ....смех смех смех...
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
Slayer

Мнение от Slayer » 26 Авг 2008 12:04

diver написа:
:hello1: :hello1: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Сега ако преброиш и местоименията и направо си давай бележника за шестица!!!!
offtopic.gif
GT-Four ST205

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 26 Авг 2008 12:20

Хубу,разбирам че от заяждания не можахте да вникните в моя проблем laugh.gif Кога се плаща за пистата последно ,по банка или на място ? Кога ще се прави списъка с предварителните заявки ,аз другата седмица отивам 2 седмици на почивка, да не стане така че да ме пропуснете щото ще дойда после на 20-ти с багера (Тойота багер имат ли ? biggrin.gif )
Изображение1G-FE

Аватар
Wolfcho

Мнение от Wolfcho » 26 Авг 2008 13:50

дано съм свободен да дойда .... да има представители и от Сливен :D ама няма да се пускам :D слабичка е St-i-чката ми laugh.gif ма нали пък си е моя :D, а за клуба чакаме да разберем как да се запишем (някой от нас поне) :thumbsup:
Nihon No Kuruma

diver

Мнение от diver » 26 Авг 2008 22:45

Slayer написа:
diver написа:
:hello1: :hello1: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Сега ако преброиш и местоименията и направо си давай бележника за шестица!!!!
offtopic.gif
Местокво?! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 27 Авг 2008 10:55

предпочитам вместо да плащам на банките 2-3лв. комисионна, да си платя 10лв. на място... :thumbsup:

интересувам се също от хотела, който е до пистата, за 2 нощувки, за 4ма човека евентуално. басейнът и сауната ще дойдат добре smile.gif другите 1 или 2 нощувки ще са сигурно към пещерите на юг, смятаме да се разходим до там с приятели ден два преди събитието smile.gif

и още нещо. в края на първия пост, просто винаги ми правят впечатление такива неща: кЪсмет smile.gif :thumbsup:
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 27 Авг 2008 13:22

1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

jingo

Мнение от jingo » 28 Авг 2008 09:54

Опитах се да прочета всичко написано,но не ми се удаде .Вместо за среща и национален клуб има некви тъпи разправии.Кат се замисля когато правих стикерите,не го правех с идеята,че ще спечеля,а заради обединението на колегите под една марка нещо си ....кола ,партия,мислене,климатици и т.н....Замислете се кой в какво членува и ако на някой не му харесва да не членува.Смятам обидните коментари и нападки за неуместни и излишни,затова в последно време не влизам често,прекалено много Оф има по темите ! Ще се радвам да се получи срещата и ако ще Ви е приятно ще раздавам стикери безплатно ! Това е моето мнение .

Публикувай отговор