Мнение
от Me4oKyX » 25 Авг 2008 22:24
А като е неубедително, аз да ти задам простия въпрос - ТИ КОЙ СИ, че теб да питам?!?!?!!? С кво ти си повече от мен или имаш повече права да правиш повече неща ?!?!? Ай стига вече с тия тъпотий! И не ми обеснявай ако обичаш, колко кратно съм щял да си върна парите ..... Нито знаеш, нито си се интересувал, нито нищо, да ми обесняваш аз какво ще направя! Клуба ще се съобрази първо с форума(по-точно шефа), за да станем едно по-голямо единно цяло! Не сме те питали, щото ще имаш 32456387562347234 желания и проблеми със всичко, което трябва да се направи! Искам да има клуб Тойота, имам възможност, имам времето и финансите, връзки и всичко - създавам го! Ти що не си го направил до сега, щом имаш толково мноооогооо претенции??? Аз ще ти дам всичките разписки, с разходите до момента, наплати ми ги и почвай ти да се занимаваш, щом мислиш, че ще изкараш многото пари!!! Ай престанете с тъпотийте - ако имате нещо смислено освен мрън тва, мрън онова, тва ми харесва, тва не ми, стига с глупавите коментари в тази тема! Хванал съм се, ще го направя и ще си похарча парите в клуба, вместо по дискотеки и да се напивам всяка вечер! Решил съм го, направил съм го! Дори да изкарва пари след 1-2 години, ти кво искаш?!?? да ти давам дивидент, щото си много печен????? Да го беше направил ти първи и да беше организирал нещо, което да се хареса на масата! Такива като теб ги има във всеки форум, гледал съм ги в Ланча и в Хонда дори.... Това е положението, престани да ми викаш, че съм пирамида, щото почваш да дразниш и толкоз! не те карам да го харесваш, не те карам да го уважаваш или пък да членуваш!!! МНОГО ПРОСТО - който иска и ни вярва - влиза! като искаш, почакай да видиш как ще се развият нещата, пък тогава пак ми говори тъпо ли е или не! Аз нямам време да си пиша цял ден тука и да отговарям на всеки поотделни! Работата е работа, за да се върши!
P.S. А много странно защо всичките, които се оплакват са все от София..... laugh.gif
P.S.2. rudolf - знам, че много хора не харесват представителите на Тойота, но факт е, че ако искат могат да ни тормозят много, ако не сме с тях. Ние пак можем да си ги псуваме, даже ще е много по-тежка нашата дума, след като станем по-зеадно един вид.... Всичко иска време, може да постигнем и твоите искания, но това ще стане като сме по-гъсти с тях и започнат да ни слушат, защото НИЕ сме техните клиенти, ние сме тези които им пълнят джобовете! Така че, може да има и лоша страна, но никога няма начин всичко да е само хубаво! не може да има хубаво, без да има лошо.... А и нашето обвързване с тях ще се реши от нас - не е казано, че ще станем дупе и гащи, но е добре да са на наша страна! Тойота пловдив ми се обаждат, като знаят точно с кой говорят, щото от офиса се знаем всичките и питат какво мисля за тяхното обслужване и т.н.... Казах им точно и ясно - добре, бързо работите, но цените ви са абсурдно високи - приеха го градивно надявам се.... Колкото повече се обединим и ги накараме да ни слушат, толкова по-добре ще е за нас!