Първа Национална Среща на TOYOTA
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Дългосрочно е, планове има, просто в момента имаме доста повече неща да се вършат, вместо да вика всеки втори - вие сте мошенници! Всичко е ясно, ще се постигнат нещата, всички от форума ще имат право на мнение по много въпроси, просто изисква време! Парите ги даваме, за хубаво, но не бъркай нещата с усвояване на средства - НИЩО ОБЩО! ТОЙОТА е официалния дилър, щото без него е малко тъпо да се правят по-сериозни неща, а и надали ще стане, щото могат да ни правят мръсно ако сме без тях. Всичко звучи лесно, ама като трябва да се направи не е точно както си го мислиш! Вместо да не хокате, че нищо не казваме, а то каквото имаше го казахме ясно, кажете едно браво и питайте с какво може да се помогне! Всички няма как да участват в такова нещо, а и надали ще искат реално да участват, освен придавайки си тук важност. Ясно и точно - клуба в момента е формалност, всичко е в период на развиване - събиране с ТойотаБГ, с форум, членуване, привилегии и кво ли още не! то току що се пръкна клуба, вие искате всичко да е ясно и точно и да са включени всички вътре по подразбиране! Айде малко по-реално се дръжте в крайна сметка! Може никва отчетност да не се дава, а ние си правим труда да отговаряме на всичко и да се издейства максималното за членовете от този клуб! Колкото и невероятно да изглежда, наливаме пари и мерак, в нещо което никога няма да ни ги върне! Безрезервно и с НЕТЪРГОВСКА цел !!!
...
ако говориш за тойота в лицето на тм-ауто или балкани,,,,аз за бг ще повярвам че има официален вносител едва когато го видя официално в тойота сайт,,,до тогава за мен са просто локален дилър за булгаристан.
до момента бойкотирам покупка и на болче от тях.благодарение на колегите от форума-за сега успявам.благодарение на това че форуам се разграничава от тм-ауто и е демократичен откъм мнения-си позволявам да го посещавам активно.
до момента бойкотирам покупка и на болче от тях.благодарение на колегите от форума-за сега успявам.благодарение на това че форуам се разграничава от тм-ауто и е демократичен откъм мнения-си позволявам да го посещавам активно.
- Georgimitrovich
Ima si ustav koito e priet za momenta ot suda. Ustava vinagi moje da se izmenq ako nqkoi ima jelanie moga da mu go pratq da go pro4ete. Eto i 4asti ot sega6niqt ustav.
ОБЩО СЪБРАНИЕ НА ЧЛЕНОВЕТЕ
Член 12. (1) Общото събрание е върховен орган на сдружението
(2) В Общото събрание участват всички членовете на сдружението.
(3) Всеки член има право на един глас в Общото събрание.
(4) Освен изброените по-горе лица на Общото събрание могат да присъстват, без право на глас и други лица, след вземане решение от ОС.
КОМПЕТЕНТНОСТ НА ОБЩОТО СЪБРАНИЕ
Член 17. Общото събрание има право да :
1. Изменя и допълва Устава на сдружението;
2. Избира и освобождава членовете на УС;
3. Определя насоките за развитие на сдружението;
4. Приема решения за преобразуване или прекратяване на сдружението;
6. Определя размера на членския внос;
ОБЩО СЪБРАНИЕ НА ЧЛЕНОВЕТЕ
Член 12. (1) Общото събрание е върховен орган на сдружението
(2) В Общото събрание участват всички членовете на сдружението.
(3) Всеки член има право на един глас в Общото събрание.
(4) Освен изброените по-горе лица на Общото събрание могат да присъстват, без право на глас и други лица, след вземане решение от ОС.
КОМПЕТЕНТНОСТ НА ОБЩОТО СЪБРАНИЕ
Член 17. Общото събрание има право да :
1. Изменя и допълва Устава на сдружението;
2. Избира и освобождава членовете на УС;
3. Определя насоките за развитие на сдружението;
4. Приема решения за преобразуване или прекратяване на сдружението;
6. Определя размера на членския внос;
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
- Georgimitrovich
Dess vaprosa ne upira samo do tm-auto. Celta ni e da dogovorim previlegii v cqlata dilurska mreja. Kakto e izvestno oba4e za tezi ne6ta trqbva vreme, mnogo sre6ti i razgovori. Otnosno "mrunka4ite" kakto nqkoi gi narekohte, te prosto imat po razli4no mnenie, koeto e pohvalno. Po tozi na4i se vurvi napred 4rez razgovori. Napulno razbiram ostrata im reakciq pri lipsata na podrobna informaciq. Ne be6e ne6to ne o4akvano i nepredvideno.
Pozdravi

Pozdravi

1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Дессс, да не си в екипа от сценаристи на Спилбърг или Лукас??!desSs написа:хъхъ много ми е интересно, ако успеете да издействате някакви намаления от ТМ Ауто за членовете на клуба /отстъпки в цената на ремонта, на частите...защо не и обслужване с предимство, спестяващо няколко дни в сервиза.../, мрънкащите дали ще се присъединят към вас laugh.gif

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Бях се заканил да не пиша повече по този въпрос, но Десс ме придизвика! Не Десс!desSs написа:хъхъ много ми е интересно, ако успеете да издействате някакви намаления от ТМ Ауто за членовете на клуба /отстъпки в цената на ремонта, на частите...защо не и обслужване с предимство, спестяващо няколко дни в сервиза.../, мрънкащите дали ще се присъединят към вас laugh.gif

бе въобще не ме интересува сапунен мехур ли е, играчката китайска ли е...па може и турска сглобка да се окаже laugh.gif никой никъде не ме кара да участвам на сила, нито ше ми вземат парите от портфейла 
п.п. пък и да бяха питали предварително, резултата щеше да е още по-плачевен - сто човека, двеста мнения

п.п. пък и да бяха питали предварително, резултата щеше да е още по-плачевен - сто човека, двеста мнения

- Kiki
Точно тази черта на българина го е държала винаги в ъгъла!Докато никога нищо не ни интересува, винаги ще ни тъпчат някакви си кретени и винаги ще сме на опашката и никога до никаде няма да стигнем!desSs написа:бе въобще не ме интересува сапунен мехур ли е, играчката китайска ли е...па може и турска сглобка да се окаже laugh.gif никой никъде не ме кара да участвам на сила, нито ше ми вземат парите от портфейла

Много са си прави организаторите! Който мрънка и не му харесва си е негов проблем - то не е насила. Ако темата бе подложена на дискусия още нямаше да има резултат. Не е ли някой да се хване да го направи, не става. Евала на момчетата за клуба, за срещата и т.н. Ако няма клуб - няма среща естествено. Тъй че вместо да мъркате, се забавлявайте или помогнете с нещо да стане сбирката. Ще има ВИП много ясно - тези хора дето го организират поне това заслужават. Който мисли, че е лесно да пробва да организира макар и малка сбирка в града си, за да види за какво става въпрос, а да не говорим за такова масово събитие. 5 лв вход няма да ви съборят, нито пък ще облагодетелстват ВИП-аджиите. Кво само се заяждате! Дайте да се организираме, че като дойде 20 да си правим кефа. Какво стана с флаерите?! Готови ли са за разпространение по градовете! Трябва и за колоните да помислим, от къде, колко, в колко часа ще се тръгва! Дайте да се организирваме и да сме по-единни! Нали сме една гилдия - трябва да се тачим и подкрепяме!
Българино - пиши на КИРИЛИЦА!!!
- Kiki
Там, където има честност и почтенност!А би ли ми обяснил, какво представлявам тук, което на теб не ти харесва? Ти защо си например тук, щом не ти харесва?Wolfcho написа:Kiki замисли се какво предпочиташ! Да си част от клуб, който е направен по законен ред и прецтавлява нещо, или да си част от интернет страничка
Последно промяна от Kiki на 25 Авг 2008 14:28, променено общо 1 път.
хаха да ве, ти кат един авер, вчера като му заявих че не гледам олимпиадата, и в частност волейбола, каза "Еми да, то затуй спорта ни е на това дередже" laugh.gif ако бях пред телевизора сигурно дереджето щеше да е другоKiki написа:Точно тази черта на българина го е държала винаги в ъгъла!Докато никога нищо не ни интересува, винаги ще ни тъпчат някакви си кретени и винаги ще сме на опашката и никога до никаде няма да стигнем!desSs написа:бе въобще не ме интересува сапунен мехур ли е, играчката китайска ли е...па може и турска сглобка да се окаже laugh.gif никой никъде не ме кара да участвам на сила, нито ше ми вземат парите от портфейла