Първа Национална Среща на TOYOTA
- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
Мечо, вместо сега да се обясняваш на половин страница, можеше да кажеш когато трябваше: "Колеги, организираме среща, за да ни допуснат до пистата, или за да ни спонсорират, трябва да сме юридическо лице, затова дайте да регистрираме един клуб!" Толкова ли е сложно, ще обсъдим подробностите и идеята ще намери съмишленици. Вместо това се прави някаква завера от 3-4 души, зад гърба на хиляди членове на форума, на всичкото отгоре условията на участието в срещата се променят и от инициатива на форума, тя става от името на новосформирана организация, за съществуването на която се споменава между другото с редактиране на първата страница на темата. Освен това, като гледам как сте се амбицирали, още малко и химн ще си напишете, че и униформички ще си ушиете. Правете каквото си искате, съберете си последователи, желая ви успех. Аз в подобни авторитарни организации не участвам!
Евала, Сидеров, това сам ли го измисли, или го чу в някоя реч на Хитлер! Спирам да пиша тук, каквото мислех, го казах! Хубав ден на всички!Me4oKyX написа:...организирането и разпределянето на задълженията между двама и по-лесно отколкото между 20, а и няма нужда да занимаваме излишно много хора, с нещо което можем сами да направим...
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Щом искаш, пишете си на ЛС! То е създадено именно за това-да не ни занимавате всички с личните си предпочитания! Все пак човек трябва да има чувство за такт!Wolfcho написа:Като неискаш да те занимават не чети. Никой не ти е допрял пистолет до челото да му пишеш в темата. Мисля си, че не говориш от мнението на всички с това " не ни занимавай ". Аз искам да ме занимае.. Сигурно агресията се дължи на това, че нямаш Celicabiggrin.gif laugh.gif laugh.gif

чесно казано -инициативата за срещата е похвална,,,
останалото-е некоректно според мен,,,
не за това че сте регистрирали клуб,и 5 клуба да има все тая,,,
1.въпроса е че организирате национална среща чрез този форум,като се пази в тайна, че срещата е организирана от клуб,за който незнаем нито устав,,нито ръководен състав,нито цели,,
2. леко некоректно ми се вижда и да не запознаете организаторите на форума-с намеренията си,след като ползвате форума за организационни нужди.
не виждам основателни причини-регистрацията на клуба да бъде пазена в тайна,,,както и да не може да се наеме писта,защото не си юридическо лице.
клуба е създаден абсолюно на тъмно без никой да се допита до потребителите от форума--не очаквайте че ще го прегърнем като наш,,,аз например бойкотирам всякакви изяви на определени търговци,които компрометират тойота,или злоупотребяват с ползвателите и.
останалото-е некоректно според мен,,,
не за това че сте регистрирали клуб,и 5 клуба да има все тая,,,
1.въпроса е че организирате национална среща чрез този форум,като се пази в тайна, че срещата е организирана от клуб,за който незнаем нито устав,,нито ръководен състав,нито цели,,
2. леко некоректно ми се вижда и да не запознаете организаторите на форума-с намеренията си,след като ползвате форума за организационни нужди.
не виждам основателни причини-регистрацията на клуба да бъде пазена в тайна,,,както и да не може да се наеме писта,защото не си юридическо лице.
клуба е създаден абсолюно на тъмно без никой да се допита до потребителите от форума--не очаквайте че ще го прегърнем като наш,,,аз например бойкотирам всякакви изяви на определени търговци,които компрометират тойота,или злоупотребяват с ползвателите и.
идеята е че никой който е в този форум не е искал да участва в някаква желязна организация с пирамидална структура. всеки си мислеше че ще се съберем под нашето си име, а не под някво друго. тука идеята става кое ще изберете, кока кола или пепси.
това което искахте да направите, не го направихте както трябва според мен, и дано не стане разделянка сега. сигурно и други стикери ще си направите?
а пистата се наема за 1000лв. на ден, каквото и лице да си. както бях писал по-рано 40 човека по 25 лв., но явно още тогава сте имали други идеи, които е било рано да споделите с нас.
това което искахте да направите, не го направихте както трябва според мен, и дано не стане разделянка сега. сигурно и други стикери ще си направите?
а пистата се наема за 1000лв. на ден, каквото и лице да си. както бях писал по-рано 40 човека по 25 лв., но явно още тогава сте имали други идеи, които е било рано да споделите с нас.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

Под майна визирах черта в нечий характер и манталитет а не географски регион biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Нямам никакви предрасъдаци по въпроса...desSs написа:са темата да не се превърне София vs. Провинция

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Е? laugh.gifНе предизвиквай нормално мислещите колеги във форума! Повече не смятам да пиша.Казах това, което мисля за правилно! Няма смисъл да превръщаме този прекрасен форум в кавгаджийница, заради двама-трима некоректни колеги!sskk87 написа:Mnogo mi e interesno za6to ot vsi4kite 3779 4lenove na foruma,samo "Kiki" i "Xeku" mrankat
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Пистата е 1000лв - може ама не и тия дни, особено за масово мероприятие, за което има 352352 изисквания .... Ай стига с глупостите вече, щото дори не искате да чуете кво ви се казва.... Що не съм обсъждал - ПРОСТО - защото още нямаше да е избрано има и кои ще представлява клуба! А идеята е да за този 20-ти септември, а не след 1-2 години.... Запознахме ви с това, че ще има и официален клуб. Друго няма с какво да ви запознаваме, защото още няма устав, няма точен ръководен състав (действащ в дългосрочен план) Всичко е, за да станат нещата както трябва за 20-ти, за да се започне. Като всичките искате да ви питат, що не сте направили нещо ?!?!? Ай пак ние сме виновни, че сме направили нещо! Устав и всичко, което ще касае членовете на клуба(които не е задължително да са във форума и обратно) ще се решават след това, заедно със всички тук! КАК ПО-ТОЧНО ДА ГО КАЖА!????! Що не се хванахте вие да направите нещо и да затворите доста над 5000лв за това мироприятие, без никаква идея дали ще ги избием или не ?!????? Айде бе шефовете, вадете парите и продължавайте като сте толкова навити - без пистата, разходите минават 2000, а пистата ще и всичко друго ще легне доста над 3000лв.... Много е лесно да плямпаш ЩО НЕ МЕ ПИТАХТЕ!? Щото трябва да стане днеска, а не след седмица! Щото все някога трябва да се започне! Дори да се съберат 100 члена на клуба, които да платят членски внос, пак няма да стигнем до +, и то без да смятам разните награди, които ще се раздават! Направили сме го, защото имаме времето, парите и нужните връзки, за да тръгне в положителна посока този клуб и да имаме подкрепата на ТОЙОТА! Правим го с цел да ни кеф и занапред да организираме много приятни за нас неща, а ако някога успея да си избия поне до минус разходите, пак ще е добре, в което силно са съмнявам! Един път като се направи добре, след това ще има и втори в други град и трети и т.н.... Но за да имаме подкрепата на ТОЙОТА в цяла България, нещата трябва да станат веднъж и то както трябва! Трябва правилния човек да каже - С ТЯХ СМЕ! Аз няма да правя нито нови стикери, нито нов форум. Има си форум, казах че ще се разширим и разрастнем. как ще стане това, ще се обсъжда като му дойде времето! Вместо да изпишете 50 мнения с мрънканици, да се бяхте зачудили с какво може да помогнете, щом толкова много ви пука за форума и марката и за събирането! всеки нещо иска - ей затва се направиха така нещата, защото от искания нищо нямаше да се постигне, както досега е ставало! Сега действаме и го правим! Никой не е насилен да идва, никой не е длъжен да дава идеи и да помага, но след като нищо не прави, нищо и да не иска! Много е просто, ама вие взехте да мислите устави и кво ли не, без един път да сте се видели на живо и без да има каквито и да е контакти установени! Айде да почнем от важните неща - да изградим връзките, после ще мислим за отговорници, устави и привилегии!
мечо:от по горното аз разбрах само,че сте регистрирали клуб 4месеца по съдилища защото:
1. е струвало скъпо и сте имали средства за усвояване?
2. нямате представа защо-но от някъде трябва да се почне?
3. защото иначе тойота( нямам представа кого удухотворявате под това име),няма да е с нас,и да ни обърне внимание?
п.с.:какво точно ще започне да се организира в град след град след това,защото Писта дракон-е малко вероятно да може да се премести?
п.с.: не ни се сърдете,,но без информация,какво очаквате да си помислим за някой който е дал 5000 лева,,пази го в тайна, и няма дългосрочни цели и планове??
1. е струвало скъпо и сте имали средства за усвояване?
2. нямате представа защо-но от някъде трябва да се почне?
3. защото иначе тойота( нямам представа кого удухотворявате под това име),няма да е с нас,и да ни обърне внимание?
п.с.:какво точно ще започне да се организира в град след град след това,защото Писта дракон-е малко вероятно да може да се премести?
п.с.: не ни се сърдете,,но без информация,какво очаквате да си помислим за някой който е дал 5000 лева,,пази го в тайна, и няма дългосрочни цели и планове??