Това за играчката ще видим след като я купи! Риска да излезе китайско менте е доста голям!Wolfcho написа:До колкото знам все още е демокрация в тази държава, което ще рече, че има свобода на словото и може да пише каквото си иска стига да не убижда някой ( не се отнася за Golf-oвете). Аз също съм член на форума, но искам да знам за какво става въпрос. Плюс това само на мен ли НЕ ми се вижда странно, че използва Toyota Forum зада рекламира Toyota Club. Без да се убиждаш колега но показваш типична българщина с това "защо той има хубава играчка, а аз не ... дай да я строша"
Когато си тръгнал да правиш всичко не си ни питал! Не ни занимавай и сега с тези работи!Georgimitrovich написа:tova go o4akvah 4e 6te stane 4e mnogo hora 6te zapo4nat da me psuvat i tn. ako me ostavite da obqsnq moje i da ste po snishoditelni. Ideqta ne se e porodila na po biraaz dori ne piq. Nekolkokratno sum pital vuv foruma za6to ne se hvat hora i da ho registrirat kato klub za da moje da e klub. Za da moje kogato nkoi iska da sponsorira ne6to da go napravi. Kogato mom4etata ot prista predlojiha da sponsorirat se svurza s tqh za da govorim za nqkakvo sponsorstvo za sre6ta. E ne se polu4i. 6to. Ha i nie na koi da gi dadem tiq pari na nqkakvo fizi4esko lice, a kak da gi us4etovodim kato sponsorstvo na kakvo, faktura 6te ni dade6 li. Ob6to vzeto kato ide6 ti kazvat kuv si i koi si, ama ne v internet a na hartiq. Na hartiq kato si nikoi te izpra6tat prez vratata se edno si nqkuv mrusen dolen mangal deto im se moli za ne6to. Ne sum reklamiral ni6to. Kakto vijdate ne sum pusnal odelna tema i da pi6a gluposti v neq. Ne iskah da go obsujdam za6toto kogata 10 4oveka trqbva da sednat i da se razberat e trudno a kogato sa 200,300 a sigurno i pove4e 6te se da se protaka mnogo vreme, vsqko edno otdelno ne6to da se komentira otnovo s advokati i nakraq pak 6te6e da ima nedovolni. Po ustav 4lenuvaneto v kluba e obrovolno i vseki 4len ima pravo na glas. ako nqkoi proqvqva interes da mi pi6e 6te mu pratq vsi4ko koeto pojelae ustav, udebno re6enie i tn, da gi pro4ete i da si priceni.
Az neznam za6to si mislq 4e kato ima klub i sredstvata subrani ot takiva meropriqtiq se polzvat za interesite na kluba t.e. 4lenovete mu e ne6to lo6o.![]()
Pozdravi
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост