Първа Национална Среща на TOYOTA
- Georgimitrovich
registraciqta vuv foruma nqma ob6to s 4lenuvaneto v tozi klub. Foruma i "Club Toyota Bulgaria" za momenta ne sa obvurzani po nikakuv na4in.REDBULBC написа: Имам въпрос с регистрация в форума ли се става член ка клуба , за да си вип какво се изисква и за тази членска карта как се получава .
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
- Georgimitrovich
Registriraneto na Kluba mi otne 2-3 meseca i mnogo tar4ane po sudili6ta turgovski registri i pr. Bankovata smetka e edno ot zaduljitelnite ne6ta sled kato si ima bulstat i pr. Tova za neprosvetenite ne e vqrno, za6toto sudebnoto re6enie izleze ot okrujen sud na 20.08.2008, ne iskah mnogo da se raz4uva dokato ne mine prez vsi4ki instancii. Ako bqh kazal 4e 6te pravq takova ne6to o6te predi 4 meseca kogato se zarodi ideqta 6tqha da se izsipqt sumanati hora koito da mi davat akuli i da mi obqsnqvat gluposti. Ideqta e sre6tu 4lenskiq vnos da se polzvat previlegii. Previlegiite na 4lenovete 6te sa minimalni za razlika ot tezi na VIP 4lenovete. VIP 4lenovete pla6tat suotvetno i po golqm 4lenski vnos. Nadqvam se do datata na sre6tata na 20 septevri da mi ostane vreme da se sre6tna s upravitelite na po golemite dilari na toyota, za da dogovorim suvmestnata ni rabota. Premisleno e dosta no za takiva ne6ta se raboti i misli neprekusnato.Xeku написа:Абе пичове, кога успяхте да сформирате "Клуб Тойота България", че и банкова сметка му изкарахте и членски карти му издадохте и VIP-ове си определихте? Разкажете на нас, непросветените каква точно е идеята, с кого я обсъдихте и премислихте ли всичко? Със здраве!
Za pove4e vaprosi nqkoi ako iska da pusne tema 6te se opitam da otgovorq maksimalno iz4erpatelno na vseki.

1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
аз не мога да разбера, това фен клуб тойота бг ли е или е клуб тойота бг. има разлика нали
малко отникъде тия неща дойдоха поне за мене. пичовете които са правили форума, те да кажат тяхната дума. щото излиза малко размита работата

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

- Georgimitrovich
Georgimitrovich, pusni otdelna tema zada vidim kak da se vkliu4im v kluba kade da gi vnesem tezi pari za tezi privilegii i t.n. zasega mislq i az da doida no ne sum kazal na 100% poradi prostata prichina, 4e vsi4ki shefove sa zadnici a az imam edin tam da se pre4ka i nemoga da kaja oshte ot sega 

Nihon No Kuruma
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Кое е размито, Мире?! Клуба се създаде, за да може да сме легитимни, за да може да се наеме пистата, да се ангажират спонсори, да може да се ангажират Тойота да дойдат. Никой не може да тръгне ей така на голата дума! Клуба е за феновете на Тойота
Целта му е да се правят мироприятия за популяризиране на марката, като за да е по-реално трябва да е някакво дружество. Членството във форума няма общо с това да членуваш във клуба официално. Клуба е официалното лице на нас, феновете, като форума се надявам че ще е също към клуба - не да го вземем, а да го пишем по визитки, по флаери, като + за клуба, за да има всичко. Заедно със собственика/ците на форума ще се разберем да го направим и сайта, в който пак ще си има форум, но по-представително. Да се поддържа само форум си е играчка, а сайт и форум и други още повече, затова казвам, че ще се работи задружно. Все още разговори предстоят, така че няма кой да ви кажи нещо по-точно. Идеята е да се развием като клуб, да имаме откриване един вид по в началото на година, всеки 20-ти септември да има национална сбирка и много още неща..... biggrin.gif Ще гоним отстъпки за много неща, ще има разговори със разни дилъри, но разбира се, за всичко трябва време и сериозно отношение 

- Xeku
Размит е начинът, по който от идеята за една среща се стига до подмолното регистриране на клуб, чиято дейност се пропагандира във форум, който няма нищо общо с него. Не е нормално да се действа по този начин, щом сте решили да правите национален клуб, обявете го предварително, нека да се обсъди от максимално много заинтересовани хора. При вас е станало на по бира в някоя пловдивска кръчма, а при това положение е доста претенциозно да се обявявате за "Клуб Тойота България", това е мнението ми!
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Абсолютно съм съгласен с Хеки! Поставяте всички пред свършен факт! Щом използвате форума за популяризирането на този клуб, защо не обявихте намерението си предварително, за да можи да се обсъди и направи по-добре.Може би в този форум има умни хора, които могат да помогнат с нещо. Или пък не сте искали да Ви се бъркат и да приемете правилника така както на Вас ви е удобно!?Още повече, че седалището на форума ще е в Пловдив, а болшинството от потенциалнита членове на този клуб не са от там.
- CybeR_SurfeR
-
- Почетен Администратор
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Точно това май е най правилно! Да си направи друг форум и да не пише тук за това! Щом не ни е искал мнението да не ни занимава с това. Тои сам писа, че не е казал нещо предварително, защото не иска акъл от никой и съответно и сега не иска! Защо ни занимава сега? Защото иска членове да му плащат членски внос??????desSs написа:кво му се дръвчите на човека бе, нито е седнал да ви агитира да членувате, нито е направил паралелен форум и да ви кара да се местите там...къв ви е проблема не мога да разбера