Това вече е новина Тойота Сбор biggrin.gif
Хапване,пийване и изгодни женици

Ще стане лудо шоу.
Гарантирам
За София аз мога да помагна с разпростарнението.Няма да мога да огрея цяла София,но поне идеален център и големите хипермаркети и Метро- са мои.Надявам се и други да се включат за да обхванем повече квартали.Me4oKyX написа:Само 6 ?! може и 666 да направим laugh.gif
А номерата ще се дават както влезнат колите най-вероятно.... Само ми е интересно до колко да пусна номера....До 500 се надявам, че ще стигнат, ако не, ще ги напиша на ръка laugh.gif
Само ще трябва да измислим и колко стикера ще има, че да даваме на влизащите коли... А за гонките ще уточним как ще се редите по-после. Има време и за това и за уточняване на групите![]()
А аз все още чакам някой да заяви, че ще помогне с дизайна на флаерите, защото колкото по-рано ги пусна, толкова по-добре, повече хора ще знаят и ще имат време да разпространят повече из различните градове. Само от сега ще помоля от различни градове да ми кажат кои ще се заемат със задачата за запространениеКолкото повече градове, толкова по-добре! Т.е. от вас искам тази помощ - за флаерите в различните градове и идеи и дизайн даже на флаерите. Ако никой не се обади близката седмица ще го давам на някой да го прави
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 0 госта