Първа Национална Среща на TOYOTA
Е браво и ние да имаме национална на Калояново
Дано станат нещата. Аз съм там, освен ако не съм супер много възпрепядстван, но ще гледам така да си напрая нещата, че да дойда. Ще повлека и други фенове на марката от Габрово, дето не са от форума. Стана въпрос за номера, ако може искам 49
кола: Paseo 96'

кола: Paseo 96'
Българино - пиши на КИРИЛИЦА!!!
- Superchief
- Обратна връзка:
- Georgimitrovich
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
http://bgmaps.com/map.asp?sid=f5ae667f1 ... E&plz=4173
това е пътя за Хисаря, като идваш от Пловдив посока Карлово на към 10-тина км, отбивката е голяма има и табели. Пък и нали ще напраивм едни големи хубави колони от цяла България.
това е пътя за Хисаря, като идваш от Пловдив посока Карлово на към 10-тина км, отбивката е голяма има и табели. Пък и нали ще напраивм едни големи хубави колони от цяла България.
Българино - пиши на КИРИЛИЦА!!!
-
- Почетен Администратор
-
1. Sori za latinicata ama na toq komp nqma drugoFido Dido написа:Много ми е далече за планиране още, но ще направя всичко възможно да дойда! Това вече не е за изпускане! Браво за идеята! Някой може ли да пусне линк БГ мап къде е Калояново и горе-долу пистата?
2. Dido, ne se pritesnqwaj za karta. W nedelq kato se widim shte ti obqsnq kakwo shte naprawim W obshti linii ideqta mi 2 chasa po rano sreshta w Sf i ottam wsichki deto se sybirame w kolona po edin kym Kaloqnowo. Prawilata za dwivenie w kolona sa slednite. Wodacha kara sys postoqnna skorost 130km/h, izprewarwaneto razresheno samo w awariinata lenta s minimalna skorost 180km/h . Drugi prawila dokolkoto znam nqma... No ako nqkoj se seti za oshte neshto shte go obsydim w nedelq biggrin.gif

- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Само 6 ?! може и 666 да направим laugh.gif
А номерата ще се дават както влезнат колите най-вероятно.... Само ми е интересно до колко да пусна номера....
До 500 се надявам, че ще стигнат, ако не, ще ги напиша на ръка laugh.gif
Само ще трябва да измислим и колко стикера ще има, че да даваме на влизащите коли... А за гонките ще уточним как ще се редите по-после. Има време и за това и за уточняване на групите
А аз все още чакам някой да заяви, че ще помогне с дизайна на флаерите, защото колкото по-рано ги пусна, толкова по-добре, повече хора ще знаят и ще имат време да разпространят повече из различните градове. Само от сега ще помоля от различни градове да ми кажат кои ще се заемат със задачата за запространение
Колкото повече градове, толкова по-добре! Т.е. от вас искам тази помощ - за флаерите в различните градове и идеи и дизайн даже на флаерите. Ако никой не се обади близката седмица ще го давам на някой да го прави 
А номерата ще се дават както влезнат колите най-вероятно.... Само ми е интересно до колко да пусна номера....

Само ще трябва да измислим и колко стикера ще има, че да даваме на влизащите коли... А за гонките ще уточним как ще се редите по-после. Има време и за това и за уточняване на групите

А аз все още чакам някой да заяви, че ще помогне с дизайна на флаерите, защото колкото по-рано ги пусна, толкова по-добре, повече хора ще знаят и ще имат време да разпространят повече из различните градове. Само от сега ще помоля от различни градове да ми кажат кои ще се заемат със задачата за запространение