стикери, по колко и от кой цвят? (приблизително)
- speedermarto
Ам .... :+)
Много хубаво.... и аз искам!
само дето.... защо не сложите снимки на тези стикери в тази тема, или трябва да изчета и другата тема (от 15 страници)
някак си ми се струва практично и по правилно тук да се изложи това за което се говори, а не да се чудят хората в коя тема по назад сте обсаждали долния надпис зелен ли да е , пенбян или да е с размер 12 или 15....(общо 15 стр).....
Много хубаво.... и аз искам!
само дето.... защо не сложите снимки на тези стикери в тази тема, или трябва да изчета и другата тема (от 15 страници)
някак си ми се струва практично и по правилно тук да се изложи това за което се говори, а не да се чудят хората в коя тема по назад сте обсаждали долния надпис зелен ли да е , пенбян или да е с размер 12 или 15....(общо 15 стр).....
Сити Комфорт Варна
Аз проявявам желание.Прати го ако можеш!Ael написа:Аз пратих файла на Джейми ,той ми върна маил че ще задвижи нещата. Хорейшио също ми го поиска и на него го пуснах. Ако има други желаещи казвайте. Аз май се оказвам единствения с лепенки за сега
Ще си печатаме тук Варненци.Че лято иде
Време е за гъзария biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
С лепенки laugh.gif laugh.gif laugh.gif
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Тва ми дава като се опитам да прикача файла тук. Дърпайте от тука: http://www.mprint2004.com/dl/toyotabg.rarSorry, but the maximum filesize for all Attachments is reached. Please contact the Board Administrator if you have questions.
1G-FEНикой не ме удостой със филе снимка нещо да видя.... явно незаслужавам...kristian написа:Аз проявявам желание.Прати го ако можеш!Ael написа:Аз пратих файла на Джейми ,той ми върна маил че ще задвижи нещата. Хорейшио също ми го поиска и на него го пуснах. Ако има други желаещи казвайте. Аз май се оказвам единствения с лепенки за сега
Ще си печатаме тук Варненци.Че лято иде![]()
Време е за гъзария biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
С лепенки laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Поне ако във Варна се появят някви може и да ги видя
Сити Комфорт Варна
Сега съм дал на един познат да направи мостри и да ми каже цена за около 75 бр. (толкова, колкото са гласували в анкетата до момента).newmiro написа:последно кой ще се заеме с направата на стикерите???
Toyota Carina E Wagon, GLI,4AFE,1.6,(99 Hp),1996
Toyota Avensis Wagon III,2ZR-FAE,1.8 (147 Hp), 2009
Toyota Sequoia Platinum 2014
Благословен да бъде този, който няма какво да каже и въпреки това мълчи!
Идеята е да има за всички, които желаят.casparcho написа:на новобранците полагат ли се
Доколкото знам,
Но, ако моя човек ме закове с някакви баснословни цифри за 1 бр. стикер, то изобщо няма да поръчвам (дори и за мен). Предполагам до сряда 14/05 да ми даде отговор.
Toyota Carina E Wagon, GLI,4AFE,1.6,(99 Hp),1996
-
jingo
Ами то и от тука не се дърпа ? Ако не ти е мн трудно дай го на jingo@abv.bg !Ael написа:Тва ми дава като се опитам да прикача файла тук. Дърпайте от тука: http://www.mprint2004.com/dl/toyotabg.rarSorry, but the maximum filesize for all Attachments is reached. Please contact the Board Administrator if you have questions.
-
jingo
Такаааа ! Днеска ходих да копи център и си направих 10 стикера черни за проба ! Цена 6.20лв с ддс с нарязването,за около 30 мин ! Оказа се,че на мен със сивия цвят ще ми ходи бял,но тава беше за проба ! Така че ,ако на някой му трябват черни да звънка ! Пропуснах да спомена,че има два вида стикери,бързите ги направих вече,бавните са от тия дето с водичка,за по точно лепене,в смисъл ако нещо прецакаш,не я знам думата,ама се сещате за какво ст на въпрос ! Та цена за бройка около 60 ст или 35 лв на кв.м. ,на А4 излизат 10 бр 200х40 мм !
- Прикачени файлове
-
- IMG_0500.JPG (58.16 KiB) Преглеждано 3416 пъти