Редовна среща на клуба
Това 1.5 105 к.с. ли е? Може някой път да ги дръпнем с моя Ярисspeedermarto написа:ЗдравейтеНов член съм на форума и нов собственик на Toyota Yaris TS 2001 . Имам я от 3 дена вече, смених масло филтри (малко гаф стана там ) гуми чисто нови и имам един проблем. Брояча на километрите ми седи на 0 ! Познатия от който я взех я е вкарал от Италия и каза, че е викал човек да я връзва на компютър и бил казал, че бутоните реагирали, но компютъра не... нямам си идея и се чудя в Toyota ли да ходя или какво да правя... Също, ако ми кажете дали както е описано в темата ще има срещи и ще дойда, защото имам много въпроси за новата ми машинка
Благодаря все пак яко някой ми даде съвет

ама стигал ли си до толкоз, или е само на книжка? biggrin.gif аз щото оня ден на магистралата от София към Пловдив вдигнах 163 и ме хана шубето по-натам biggrin.gif просто ми е интересен максимумаlpcrooks написа:Не е 1.3, но доколкото знам, 1.3 върви колкото 1.4, т.е. максималната скорост е някъде около 195desSs написа:твоя 1.3 ли е? каква е максималната скорост, която си достигал?lpcrooks написа:Това 1.5 105 к.с. ли е? Може някой път да ги дръпнем с моя Ярис
Аз не карам и 1.4 laugh.gif Но имам приятел, който кара и ми е казвал, че е вгидал толковаdesSs написа:ама стигал ли си до толкоз, или е само на книжка? biggrin.gif аз щото оня ден на магистралата от София към Пловдив вдигнах 163 и ме хана шубето по-натам biggrin.gif просто ми е интересен максимумаlpcrooks написа:Не е 1.3, но доколкото знам, 1.3 върви колкото 1.4, т.е. максималната скорост е някъде около 195desSs написа:твоя 1.3 ли е? каква е максималната скорост, която си достигал?

- speedermarto
107 коня по талон или около 110 със BMC спортния филтър дето ушким дига до 5 коня ( колко дига не знам, но разлика се усеща със оригиналния филтър и този). Ще ги дръпнем само на 22-ри в ТМ да ми видят чека що светиlpcrooks написа:Това 1.5 105 к.с. ли е? Може някой път да ги дръпнем с моя Ярисspeedermarto написа:ЗдравейтеНов член съм на форума и нов собственик на Toyota Yaris TS 2001 . Имам я от 3 дена вече, смених масло филтри (малко гаф стана там ) гуми чисто нови и имам един проблем. Брояча на километрите ми седи на 0 ! Познатия от който я взех я е вкарал от Италия и каза, че е викал човек да я връзва на компютър и бил казал, че бутоните реагирали, но компютъра не... нямам си идея и се чудя в Toyota ли да ходя или какво да правя... Също, ако ми кажете дали както е описано в темата ще има срещи и ще дойда, защото имам много въпроси за новата ми машинка
Благодаря все пак яко някой ми даде съвет

общо взето се знае от преди, вдига се голям шум, много хора изявяват желание, и накрая никой не отива:)))))) но това лято ще направим една сбирка задължително 

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки