Редовна среща на клуба

В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални :)
Публикувай отговор
novozagorski

Мнение от novozagorski » 25 Апр 2008 12:10

Еееееей,хора,здравейте!Не съм писал скоро тук,ама много ми се идва на срещата!Аз Тойотата я продадох,ама....ше гледам да дойда за един ден без приспиване,да ви гледам Тойотите.... wink.gif
Така,че приемате ли на срещата фен на Тойота с Деу (и то бяло biggrin.gif ),да ви се порадвам малко,да се запознаем....
За 3-ти и 4-ти май ли остана последно (аз ще гледам да изчета всичко написано дотук за повече инфо) срещата?!?
Аз на 3-ти съм на една сватба в Сливен и не знам как ще успея да дойда за 4-ти с приятелката,но ще опитам! wink.gif
Абе,много ми се ходи на Св.Кирик и много ми се гледат Тойоти,така че ще направя всичко възможно!
А ,живот и здраве по-натам и със приспиване!То Тойота си е тук вътре в сърцето ми! :thumbsup:
До скоро!
DAEWOO Espero 1.8i, 95ps, 1996 year.

Speeddaemon 1
Обратна връзка:

Мнение от Speeddaemon 1 » 27 Апр 2008 13:19

Аз имам въпроси:
1.Колко струва една двойна?
2.Пътя асфалтиран ли е до полянката, шот съм много нисък?
sad.gif
korolla-konspekt

Speeddaemon 1
Обратна връзка:

Мнение от Speeddaemon 1 » 27 Апр 2008 13:29

Занимавам се със доставка на сурово.Ето и цени...

1.Кибапчета 50гр.-1.90лв./10бр.
2.Кибапчета 70гр.-3.50лв./10бр.
3.Кюфтенцата-същите цени и бройки.
4.Кайма не офкусена-2.90лв./кг.
5.Кайма офкусена /със подправки/-3.20лв./8кг.
6.Сурова н-ца-3.60лв./кг.
7.Бирени н-ки-3.90лв./кг.

Имам и други неща ако има интерес и ако мога да си намеря пр. главина за моя кошник... ще съм там.
Скайп-speeddaemon 11
korolla-konspekt

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 27 Апр 2008 14:24

Темата за пикника 3-6 Май на Свети Кирик е тук: http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t=6799&start=30

Пътят е стръмен и тесен, но асфалтиран. Но може би ще опре отдолу при слизането от пътя на полянката.

Цените на стаите са така: 25 лв единична, 45 лв двойна, 60 лв е апартамента.

Моля пишете в темата на посоченият горе адрес, всичко да си е на едно място.
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

Speeddaemon 1
Обратна връзка:

Мнение от Speeddaemon 1 » 27 Апр 2008 17:06

Много мерс, колега за инфото rolleyes.gif
korolla-konspekt

novozagorski

Мнение от novozagorski » 28 Апр 2008 11:20

Speeddaemon 1 написа:Занимавам се със доставка на сурово.Ето и цени...

Имам и други неща ако има интерес и ако мога да си намеря пр. главина за моя кошник... ще съм там.
Скайп-speeddaemon 11
Само се научи да пишеш на български правилно,моля!Други забележки нямам!
DAEWOO Espero 1.8i, 95ps, 1996 year.

Speeddaemon 1
Обратна връзка:

Мнение от Speeddaemon 1 » 28 Апр 2008 15:37

novozagorski написа:
Speeddaemon 1 написа:Занимавам се със доставка на сурово.Ето и цени...

Скайп-speeddaemon 11
Само се научи да пишеш на български правилно,моля!Други забележки нямам!

Благодаря за забележката у/очителю.Ще съм ти благодсарен ако и за напред ме поправяш.Моля, даже.Обърни ми внимание, моляти се.Обърни ми внимание. guns.gif
korolla-konspekt

jingo

Мнение от jingo » 30 Апр 2008 15:01

А ти пробвал ли си това което продавате или дистрибутирате ? В смисъл дали стават за едене ?

Speeddaemon 1
Обратна връзка:

Мнение от Speeddaemon 1 » 30 Апр 2008 20:40

jingo написа:А ти пробвал ли си това което продавате или дистрибутирате ? В смисъл дали стават за едене ?

Едвали ще се подигравам с вас unsure.gif .Приемам го лично и предлагам тези неща не за друго, а в името на това, да помогна и аз като колегите със това с което мога rolleyes.gif .Ако ме разбирате правилно unsure.gif .Едвали ще ме огреят тези бройки /ако решите, де/! :whistle:
korolla-konspekt

jingo

Мнение от jingo » 30 Апр 2008 20:52

Speeddaemon 1 написа:
jingo написа:А ти пробвал ли си това което продавате или дистрибутирате ? В смисъл дали стават за едене ?

Едвали ще се подигравам с вас unsure.gif .Приемам го лично и предлагам тези неща не за друго, а в името на това, да помогна и аз като колегите със това с което мога rolleyes.gif .Ако ме разбирате правилно unsure.gif .Едвали ще ме огреят тези бройки /ако решите, де/! :whistle:
пИТАМ НЕ ЗАРАДИ ДРУГО,А ПОРАДИ ФАКТА,ЧЕ СЪМ СВИКНАЛ ДА нЕ ПОЛУЧАВАМ КАЧЕСТВО ОТ ТЕЗИ ПРОДУКТИ ,ЗАТОВА СЪМ С НЕКОИ ПРЕДУБЕЖДЕНИЯ,НИЩО ЛИЧНО КЪМ ТЕБ СПЕЦИАЛНО ! дОКОЛКОТО РАЗБРАХ,ЩЕ ПОЛЗВАМЕ УСЛУГИТЕ НА МЕТРО ! ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТИ ЩЕ БЪДЕ ВИДЯНО И ОБСЪДЕНО !

Speeddaemon 1
Обратна връзка:

Мнение от Speeddaemon 1 » 01 Май 2008 03:37

jingo написа:
Speeddaemon 1 написа:

пИТАМ НЕ ЗАРАДИ ДРУГО,А ПОРАДИ ФАКТА,ЧЕ СЪМ СВИКНАЛ ДА нЕ ПОЛУЧАВАМ КАЧЕСТВО ОТ ТЕЗИ ПРОДУКТИ ,ЗАТОВА СЪМ С НЕКОИ ПРЕДУБЕЖДЕНИЯ,НИЩО ЛИЧНО КЪМ ТЕБ СПЕЦИАЛНО ! дОКОЛКОТО РАЗБРАХ,ЩЕ ПОЛЗВАМЕ УСЛУГИТЕ НА МЕТРО ! ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТИ ЩЕ БЪДЕ ВИДЯНО И ОБСЪДЕНО !

Разбирам те колега.Разбирам. :thumbsup: И аз така разбрах.Но ако може да минем по-ефтино... smile.gif
korolla-konspekt

Аватар
speedermarto

Мнение от speedermarto » 02 Май 2008 01:32

Здравейте :) Нов член съм на форума и нов собственик на Toyota Yaris TS 2001 . Имам я от 3 дена вече, смених масло филтри (малко гаф стана там ) гуми чисто нови и имам един проблем. Брояча на километрите ми седи на 0 ! Познатия от който я взех я е вкарал от Италия и каза, че е викал човек да я връзва на компютър и бил казал, че бутоните реагирали, но компютъра не... нямам си идея и се чудя в Toyota ли да ходя или какво да правя... Също, ако ми кажете дали както е описано в темата ще има срещи и ще дойда, защото имам много въпроси за новата ми машинка :) Благодаря все пак яко някой ми даде съвет :thumbsup:

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 02 Май 2008 02:30

speedermarto написа:Здравейте :) Нов член съм на форума и нов собственик на Toyota Yaris TS 2001 . Имам я от 3 дена вече, смених масло филтри (малко гаф стана там ) гуми чисто нови и имам един проблем. Брояча на километрите ми седи на 0 ! Познатия от който я взех я е вкарал от Италия и каза, че е викал човек да я връзва на компютър и бил казал, че бутоните реагирали, но компютъра не... нямам си идея и се чудя в Toyota ли да ходя или какво да правя... Също, ако ми кажете дали както е описано в темата ще има срещи и ще дойда, защото имам много въпроси за новата ми машинка :) Благодаря все пак яко някой ми даде съвет :thumbsup:
най добре-задай въпрос в раздел-технически въпроси,,,

иначе срещите ние вече ги осъществихме,,,и решихме да не ги правим редовни-защото някак задължаващо,,,а спонтани ,кат ни връхлети желанието,,,а сме все мъже и то грозни и някак не се желаем напоследък tongue.gif

Аватар
speedermarto

Мнение от speedermarto » 02 Май 2008 02:46

rudolf - мерси, преориентирах си въпроса и дай да организираме среща да се запозная със според твоите думи "грозните" съфорумци и да обменим опит впечатления и прочие и най накрая да пийнем по бира и да се молим да не ни фанат rolleyes.gif

пс. Никога не карам пил :thumbsup:

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 09 Май 2008 01:29

speedermarto написа:rudolf - мерси, преориентирах си въпроса и дай да организираме среща да се запозная със според твоите думи "грозните" съфорумци и да обменим опит впечатления и прочие и най накрая да пийнем по бира и да се молим да не ни фанат rolleyes.gif

пс. Никога не карам пил :thumbsup:
чакаме тошко,,,каза-да не почваме без него..

Публикувай отговор