Редовна среща на клуба

В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални :)
Публикувай отговор
roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 20 Апр 2008 18:44

tribalistas написа:Искам тениски и аз ако има поръчка внедрете ме с вас.Благодаря предварително...
Отговарям ти в продължението на тази тема: http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?p=58616#58616
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

...

Мнение от rudolf » 20 Апр 2008 18:55

днес бе проведена спонтанна мини срещата на форума,,,присъстваха всички заявили участие на 100%- (аз и тошко),,,решихме да не нощуваме двамата -щото жените гледат с лошо око и досаждаха по телефоните,,,
тошко пое всички разходи по срещата и плати и двете кафета....

diver

Re: ...

Мнение от diver » 20 Апр 2008 19:29

rudolf написа:днес бе проведена спонтанна мини срещата на форума,,,присъстваха всички заявили участие на 100%- (аз и тошко),,,решихме да не нощуваме двамата -щото жените гледат с лошо око и досаждаха по телефоните,,,
така е...кат не свиркате...инак можеше си поделиме и 1 бира тримата....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 20 Апр 2008 19:48

diver написа:
rudolf написа:днес бе проведена спонтанна мини срещата на форума,,,присъстваха всички заявили участие на 100%- (аз и тошко),,,решихме да не нощуваме двамата -щото жените гледат с лошо око и досаждаха по телефоните,,,
ма ние затва я правим само двамата ,да няма после--взеха ми книжката,,спуках гума,,,жената забременя и роди споннтано,,,и д ани развалиш 100%товото присъствие...

предлагам за софия: щото се по-провали идеята за голяма среща, да организираме много мини срещи-на по 4 уши,

на всяка мини среща ще се избере отговорник,,,и при среща само на отговорниците-ще се избере главен координатор,,,,който ще координира мини срещите да се провеждат в час и място-че да не се засичат,,че да се провалят..

diver

Мнение от diver » 20 Апр 2008 19:50

rudolf написа:
diver написа:
ма ние затва я правим само двамата ,да няма после--взеха ми книжката,,спуках гума,,,жената забременя и роди споннтано,,,и д ани развалиш 100%товото присъствие...

предлагам за софия: щото се по-провали идеята за голяма среща, да организираме много мини срещи-на по 4 уши,

на всяка мини среща ще се избере отговорник,,,и при среща само на отговорниците-ще се избере главен координатор,,,,който ще координира мини срещите да се провеждат в час и място-че да не се засичат,,че да се провалят..
току що си организирах една със себе си. Приема ли се?! Ако да да зачета резултата, ако не да намеря още някой...
Изображение

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 20 Апр 2008 20:14

диверче,,не става брат по ред причини,,,ей сега се сещам за:: не можеш да се вържеш да чакаш--и да не дойдеш, трудно е сам да се изненадаш,,да се обогатиш изневиделица с нови познания,,и е тъпо да си говориш сам зад гърба-какво си си казал laugh.gif ,,,сигурно има и други причини,ма.....

по лесно е да заовориш някой с тойота на бензиностанцията- и хоп-пишеш среща в актива:)

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 20 Апр 2008 20:18

къде се събирате бе, да зема да дойда да се изфукам с ярето другата седмица biggrin.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 20 Апр 2008 20:35

desSs написа:къде се събирате бе, да зема да дойда да се изфукам с ярето другата седмица biggrin.gif
обикновено,на площат македония,,ма след 22.30, щото някой ходят на работа laugh.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 20 Апр 2008 20:47

rudolf написа:
desSs написа:къде се събирате бе, да зема да дойда да се изфукам с ярето другата седмица biggrin.gif
обикновено,на площат македония,,ма след 22.30, щото някой ходят на работа laugh.gif
:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 20 Апр 2008 20:51

belchilov написа:
rudolf написа:
ко са хилиш, ти ли бачкаш там? tooth.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 20 Апр 2008 20:56

desSs написа:
belchilov написа:
rudolf написа:
ко са хилиш, ти ли бачкаш там? tooth.gif
Ми нали трябва от някаде парици да падат с какво ще те черпя laugh.gif laugh.gif laugh.gif

diver

Мнение от diver » 20 Апр 2008 20:57

rudolf написа:диверче,,не става брат по ред причини,,,ей сега се сещам за:: не можеш да се вържеш да чакаш--и да не дойдеш, трудно е сам да се изненадаш,,да се обогатиш изневиделица с нови познания,,и е тъпо да си говориш сам зад гърба-какво си си казал
да бе да, аз ли не мога ;)
Изображение

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 20 Апр 2008 21:04

diver написа:
rudolf написа:диверче,,не става брат по ред причини,,,ей сега се сещам за:: не можеш да се вържеш да чакаш--и да не дойдеш, трудно е сам да се изненадаш,,да се обогатиш изневиделица с нови познания,,и е тъпо да си говориш сам зад гърба-какво си си казал
да бе да, аз ли не мога ;)
айде организирай една и после ще разправяш biggrin.gif

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 20 Апр 2008 21:11

Някой има ли си идея какво стана със срещата на 19-ти? 3 дни преди срещата всичко живо, дето беше заявило участие май се изпокри? Имало ли е среща? Никой дума не обелва по въпроса. unsure.gif
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 20 Апр 2008 23:36

rudolf написа:диверче,,не става брат по ред причини,,,ей сега се сещам за:: не можеш да се вържеш да чакаш--и да не дойдеш, трудно е сам да се изненадаш,,да се обогатиш изневиделица с нови познания,,и е тъпо да си говориш сам зад гърба-какво си си казал laugh.gif ,,,сигурно има и други причини,ма.....

по лесно е да заовориш някой с тойота на бензиностанцията- и хоп-пишеш среща в актива:)
диверче, не става човече, пък и да ставаше пак няма да си първия, с рудолф вече сме взели първите две места там;)
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Публикувай отговор