Редовна среща на клуба
E, ще бъдем ли "униформени", какво решаваме?
Ако да - от белите или от черните? Или други варианти?

А аз периодично ще трябва да се преобличам и да нося от време на време и такава тениска:

...заради гетератора biggrin.gif
То дано да става за къс ръкав поне през деня. Но за вечерта непременно да си имаме по-топли дрехи - пуловери, якета и т.н.

Ако да - от белите или от черните? Или други варианти?

А аз периодично ще трябва да се преобличам и да нося от време на време и такава тениска:

...заради гетератора biggrin.gif

То дано да става за къс ръкав поне през деня. Но за вечерта непременно да си имаме по-топли дрехи - пуловери, якета и т.н.
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!
Белите:jingo написа:Кой е онлайн магазина да видя къде се продават ? Предпочитам черна
http://rozovslon.com/product_info.php?p ... e0aaa43903
Черните:
http://www.teniski.eu/?id=42&bc=668
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!
Ако желате друг модел на автомобил или персонифициране на някой от моделите на тениските
( например щампа отзад или с име ), моля не се притеснявайте да ни се обадите на 02 / 931 00 13 дА ЗЕМЕМ ДА СЕ ОБАДИМ ,НО ПЪРВО ДА КАЖЕТЕ КОЙ ИСКА ...? АЛЕКС МАЙ НАПРАВИ ОНОВА ЛОГО,НАПРАВО ДА ГО ТУРЯТ ОТЗАД И ДА ГИ МЯТАМЕ
( например щампа отзад или с име ), моля не се притеснявайте да ни се обадите на 02 / 931 00 13 дА ЗЕМЕМ ДА СЕ ОБАДИМ ,НО ПЪРВО ДА КАЖЕТЕ КОЙ ИСКА ...? АЛЕКС МАЙ НАПРАВИ ОНОВА ЛОГО,НАПРАВО ДА ГО ТУРЯТ ОТЗАД И ДА ГИ МЯТАМЕ
оказа се че ще идвам сам. може ли да променим двойната стая на единична?
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

И ти ли като мен? Случва се! Но пък и все още има време за корекции на статусаnewmiro написа:оказа се че ще идвам сам. може ли да променим двойната стая на единична?

КОЙ ЩЕ ИДВА & КАКВО ЩЕ НОСИ
(постоянно ще се ъпдейтва)
1. roumen68 (Добрич) - апартамент или единична стая (3...5.05)
ще носи: генератор с 5 л туба бензин, разклонители, лаптоп, външен HDD, усилвател, големи тонколони, малък хладилник, маса сгъваема, 3 стола, тента 3х3 метра.
2. Румен (Бургас) - двойна стая (3 и 4.05)
ще носи:
3. Динко (Бургас) - единична стая (3 и 4.05)
ще носи:
4. jingo (Бургас) - двойна стая (3...5.05)
ще носи: походна масичка 80х60см+3 столчета тип рибарски,барбекю+скара, разклонител дълъг.
5. max-2 (Пловдив) - двойна стая (4 и 5.05) - среща пред Метро на 4-ти.
ще носи:
6. newmiro (Варна) - единична стая (3...5.05)
ще носи:
7. Me4oKyX (Пловдив) - двойна стая (3...5.05)
ще носи: осветление, тента, барбекю, въглища, маса + 4/6 стола
8. Me4oKyX - приятели ?
ще носи:
9. Wolfcho (Варна) - на палатка (3...5.05)
[ще носи: палатка, хладни оръжия

10. Ael - двойна стая (3.05)
ще носи:
11. lpcrooks + style (София) двойна стая (3...5.05)
ще носи:
12. lpcrooks - приятели - двойна стая (3...5.05)
ще носи:
13. jane_nik27 (София) - двойна стая ? (3...5.05) или единична стая ? (3...5.05)
ще носи: пластмасова посуда и прибори.
14. alex0378 (Смолян) - единична стая (3.05), евентуално и на 4-ти ?
ще носи: Смолянски картофки!
15. alex72bg (Велинград) - двойна стая (4 и 5.05) - среща пред Метро на 4-ти.
ще носи:
16. Lazar (Варна) ?
ще носи:
17. milene90 (Пловдив) - без нощувки, среща пред Метро на 4-ти.
ще носи: