В крайна сметка от мен имаме : осветление, тента, барбекю, въглища също тоже, маса + 4/6 стола .... Засега това се сещам, ако изкочи нещо ново свиркайте

ОК, значи го мислим вече за тревата. Но столчетата пак няма да са излишни, нито маси - колкото могат да се донесат. Моята ще я затрупам с техниката, така че отпада за нещо другоMe4oKyX написа:Даааааам biggrin.gifСамо ще ни трябват малко повечко одеяла
Ама аз предпочитам така, а и като имаме 6 на 3 метра шатра..... супер ще е
jane_nik27, искаш да промениш резервацията си от 1 двойна да стане 1 единична? Или искаш 1 двойна + още 1 единична. Уточни моля те.jane_nik27 написа:Az ste vzema daski , nojove i tavi, sgavaema masa , malko gazovo kotlonce - za kafe stava, i mai samo tolkova. I ako ima svobodna oste 1 edinicna staia/ ima veroiatnost drugarceto mi po staia da me izostavi/
roumen68 написа:jane_nik27 написа:Az ste vzema daski , nojove i tavi, sgavaema masa , malko gazovo kotlonce - za kafe stava, i mai samo tolkova. I ako ima svobodna oste 1 edinicna staia/ ima veroiatnost drugarceto mi po staia da me izostavi/
Но все пак да се надяваме този процент да не е 30%, а 3% този път biggrin.gifrudolf написа:
от лични наблюдения,,,30% от заявилите участие,,намират много необичайни извинения за да не присъстват.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта