Редовна среща на клуба

В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални :)
Публикувай отговор
jingo

Мнение от jingo » 11 Апр 2008 16:34

До Бургаската група : Който ще тръгва на трети да ми се обади,можем заедно да тръгнем,аз тръгвам следобяда къде 16-17ч ,0888 934 719 ,това важи и за всички,които ще минават през Бургас ,относно дъжда може да се види тука:http://www.accuweather.com/world-foreca ... V&metric=1

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 11 Апр 2008 16:51

jingo написа:До Бургаската група : Който ще тръгва на трети да ми се обади,можем заедно да тръгнем,аз тръгвам следобяда къде 16-17ч ,0888 934 719 ,това важи и за всички,които ще минават през Бургас ,относно дъжда може да се види тука:http://www.accuweather.com/world-foreca ... V&metric=1
здравей, аз съм 21 годишна блондинка,но ауриса ми е в сервиза,,,,дали ще има място при теб??...не заемам много място. ще поема горивото на нашите верига бензиностанций,татко е енергиен бос.
ако е Да,къде да те чакам?? ще ме познаеш по дългите крака laugh.gif

jingo

Мнение от jingo » 11 Апр 2008 17:07

За съжаление не си падам по блондита tongue.gif инак място дал господ...... :censored:

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 11 Апр 2008 17:11

jingo написа:За съжаление не си падам по блондита tongue.gif
издигна се в очите ми tooth.gif

jingo

Мнение от jingo » 11 Апр 2008 17:14

Няма да отговарям,че ще се почне един офффтопик.... :whistle:

diver

Мнение от diver » 11 Апр 2008 19:24

rudolf написа:здравей, аз съм 21 годишна блондинка,но ауриса ми е в сервиза,,,,дали ще има място при теб??...не заемам много място. ще поема горивото на нашите верига бензиностанций,татко е енергиен бос.
ако е Да,къде да те чакам?? ще ме познаеш по дългите крака laugh.gif
както казваше магарето от Шрек - може ли аз аз аз....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 11 Апр 2008 23:05

roumen68 написа:Хайде Nedkow, нали знаеш приказката за киселото грозде. Така говориш само защото не можеш да дойдеш и ти wink.gif
Ако няма организация - рискуваме да си провалим и срещата и почивните дни. Ако вали дъжд - кофти, но го има риска. И все пак дори и тогава пак нещо ще се измисли и няма да си стоим по стаите в хотела. Както би се случило на пикник в баните. Наблизо са и Асенова крепост, и Бачковският манастир. А заведения около реката - колкото щеш. Битови, с оригинална кухня. Събираме блок маса и пак си правим купона. А това че сме се подготвили за пикник - е голяма работа. Но ако е чудесно времето, а ние сме неподготвени на някаква си гола поляна - какъв купон ще е? Ние като мъже можем и по спартански да я караме, само бира и мезе да има. Но нали ще сме с жени, с деца. Заради тях най-малкото не можем да я караме по вдъхновения в последният момент.

P.S. Вместо да предричаш дъждове, земетресения и вулкани - по добре се опитай да дойдеш и ти :thumbsup:
Е вече съм спокоен щом можеш да приемеш и други събития :thumbsup:
За тия дни съм поръчал хубаво време, така че давайте смело :thumbsup:

Аватар
max-2
Благодарил/а: 42 пъти
Получена  благодарност: 110 пъти

Мнение от max-2 » 11 Апр 2008 23:30

Миналата година партито беше супер, благодарение на Румен. Радваме се, че тази година пак се събираме. Перфекционист организатор!!! Перфекционист кулинар!!!
Carina E 4AFE LB 1992

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 11 Апр 2008 23:34

Nedkow написа:
NEDKOW, не смятам, че имаш какъвто и да е смислен повод да пускаш язвителни забележки към мен. Градски сме, но ни се познаваме, ни сме се виждали. Аз нито искам, нито има смисъл да те захапвам, както ти се опитваш да правиш - просто не те познавам. А е много глупаво да се дърлиш с някого, когото всъщност не го знаеш що за човек е. Просто от любов към спорта.

Ясно е като бял ден защо го правиш - защото си навит за среща на 19-ти, а повечето колеги предпочетоха срещата на 3-ти. И сега си го изкарваш на мен. А на тях се опитваш да внушиш, че си имат работа с глупак. Ще те помоля да не го правиш повече това. По мъжки, разумно.

Няма да намесваме все още модератори и админи. Но го приеми като предупреждение от мен. Защото подобно поведение е в разрез с добрият тон в който и да е форум.

Оставам без по-нататъшен коментар що за дребна душица може да злобее по подобен начин и по такъв повод.
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 11 Апр 2008 23:55

roumen68 написа:
Nedkow написа:
NEDKOW, не смятам, че имаш какъвто и да е смислен повод да пускаш язвителни забележки към мен. Градски сме, но ни се познаваме, ни сме се виждали. Аз нито искам, нито има смисъл да те захапвам, както ти се опитваш да правиш - просто не те познавам. А е много глупаво да се дърлиш с някого, когото всъщност не го знаеш що за човек е. Просто от любов към спорта.

Ясно е като бял ден защо го правиш - защото си навит за среща на 19-ти, а повечето колеги предпочетоха срещата на 3-ти. И сега си го изкарваш на мен. А на тях се опитваш да внушиш, че си имат работа с глупак. Ще те помоля да не го правиш повече това. По мъжки, разумно.

Няма да намесваме все още модератори и админи. Но го приеми като предупреждение от мен. Защото подобно поведение е в разрез с добрият тон в който и да е форум.

Оставам без по-нататъшен коментар що за дребна душица може да злобее по подобен начин и по такъв повод.
Това не беше язвително просто ви пожелах приятно изкарване, а ти щом го приемаш по този начин си е твой проблем.
Не ме познаваш за да ме коментираш за разлика от 80% от града ни, но всичко това ми звучи комплексарско и се моли тази година да изпълниш мечтата си :thumbsup:
Аз имам много приятели и не ги търся по форумите wink.gif
Тук търся нови и не налагам мечтите си smile.gif

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 12 Апр 2008 01:58

Хайде да не спамим повече темата, съгласен? Ако имаш още нещо да ми споделяш - има си и Л.С. - заповядай, ще те изслушам...доколкото мога.
Тук е редно да пишат хора, имащи отношение по темата, конкретно - срещата от 3-ти Май. А ти с радост няма да идваш, нали така обяви? Ако е така - то всичко казано след това твое изказване в тази тема може да се изтълкува и като целенасочен спам и флуд. Излишна плява, защото така ти е кефнало. Това е форум все пак. Чете се от много хора. И никой не е длъжен да ти прескача прозренията и моментните настроения за да се добере до това, което го интересува в тази конкретна тема.
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

Lazar

Мнение от Lazar » 12 Апр 2008 21:22

Здравейте,
Дали мога да изкажа мнение, ако не сегашната, но следващата ми кола ще е Тойота biggrin.gif ? Тук съм нов, а иначе си губя времето във форумите СЕТКОМ, където членува и @roumen68. Това е форума, в който миналата година Румен организира срещата на "Св. Кирик". Искам да потвърдя думите на МАХ-2 за Румен и да добавя, че организацията на тази среща беше перфектна и професионализма на Румен в тази област беше оценен подобаващо от всички - и участници, и не. За да му се отдаде заслуженото специално за целта беше създаден нов форум "Хоби и свободно време" и му бяха връчени Модераторските права. С това искам да кажа, че наистина не заслужава язвително отношение, а напротив - уважение за това, което върши. Понеже тази година интереса в Сетком към повторение на срещата-пикник не е голям, той ми препоръча като евентуално заинтересован да следя развитието на темата тук. Ако ме приемате - може и да дойда( още не знам дали ще имам възможност), ако не ме приемате - благодаря за вниманието smile.gif !

Аватар
Wolfcho

Мнение от Wolfcho » 12 Апр 2008 21:57

Lazar написа:Здравейте,
Дали мога да изкажа мнение, ако не сегашната, но следващата ми кола ще е Тойота biggrin.gif ? Тук съм нов, а иначе си губя времето във форумите СЕТКОМ, където членува и @roumen68. Това е форума, в който миналата година Румен организира срещата на "Св. Кирик". Искам да потвърдя думите на МАХ-2 за Румен и да добавя, че организацията на тази среща беше перфектна и професионализма на Румен в тази област беше оценен подобаващо от всички - и участници, и не. За да му се отдаде заслуженото специално за целта беше създаден нов форум "Хоби и свободно време" и му бяха връчени Модераторските права. С това искам да кажа, че наистина не заслужава язвително отношение, а напротив - уважение за това, което върши. Понеже тази година интереса в Сетком към повторение на срещата-пикник не е голям, той ми препоръча като евентуално заинтересован да следя развитието на темата тук. Ако ме приемате - може и да дойда( още не знам дали ще имам възможност), ако не ме приемате - благодаря за вниманието smile.gif !
Всичко освен Toyota се взривява съжелявам mellow.gif ... шегувам се .. аз нямам нищо против .. колкото повече толкова по весело дори сега се мъча да намеря още двама човека на които им се идва, зада сме пълен екипаж ( защото моята е 3+1, не съм благословен с 5-то място за съжаление... ) sad.gif
Nihon No Kuruma

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 13 Апр 2008 03:30

Здравей Лазар и добре дошъл тук! smile.gif
Абе какъв ти професионализъм - събрахме се, ядохме, пихме - това е. От мен беше само идеята за мястото и организацията на събирането, но за това чак професионализъм не се иска wink.gif Благодаря ти все пак за добрите думи! Кажи какъв тип стая ще искаш?

Миналата година събирането беше в началото на Април - тогава се падаше Великден. И си беше малко хладно за пикник. През деня ОК, но през нощта зъзнехме около огъня.
Сега ще бъде почти цял месец по късно и ако няма някакви климатични аномалии - смятам че ще бъде идеалното време за пикник. Приятно топло, без да е жега или студ.

Днес купих още някои неща, които мога да донеса на пикника:
- тента 3 x 3 метра, покрита отгоре и с 2 затворени съседни страни.
- сгъваеми столчета с метални рамки и седалки и облегалки тапициарни с изкуствена кожа (лесно ще се поддържат). В Практикер са само по 12,50 лв. Заемат малко място в сгънато положение. Препоръчвам който може - да си купи подобни столчета. След пикника все ще влизат в употреба, даже и у дома при наплив на повечко гости. А и за следващият пикник ще потрябват. :thumbsup: В Метро и в Mr. Bricolage също се намират сгъваеми столчета.
- сгъваема маса.
Другите неща от мен: генератор, разклонители, лаптоп, външен HDD, усилвател, големи тонколони, малък хладилник. Да се надявам, че всичко това ще мога да го събера в колата.

Кажете и вие - кой какво ще може да носи. Най-необходимите неща ще са барбекюта (МечоКуХ ще носи едно), големи кръгли тави, дъски за рязане, ножове, купи за салати, големи лъжици за разсипване на храната.

МечоКуХ скоро не е писал в темата, но е обещал професионално външно осветление! Оставям на него да уточни какво ще носи, но при всички положения вечер ще бъде доста осветено... стига да има бензин в генератора biggrin.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 13 Апр 2008 11:55

и аз ще взема някои от горе изброените неща. по-нататък ще пиша с какво разполагам smile.gif
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Публикувай отговор