95% Не се познаваме, за първи път ще ни е на повечето (поне на мен), когато roumen68 види отговора ти ще те включиalex72bg написа:Здрвейте,
Ако може да се присъединя и аз, не познавам никой, но идеята ми изглежда повече от добра. Една двойна стая ще свърши работа за 4-ти и 5-ти. Предполагам, че ще има деца понеже мисля да взема дъщеря ми (на 12г).
И едно предложение - всички спорове да решим на картинг писта Лаута - приемам всички предизвикателстваWolfcho написа:Няма да е интересно ама става. Аз ще взема чащки тротил и детонатори, може да повзривяваме врати, коли или дървета biggrin.gif .. Мне тва няма да стане .. ами защо единия ден не се хванем на разходка да идем някаде ... да видят наредените Toyot-и една след друга да покажем малко живот и да се разходим из Пловдив и т.н.
roumen68 написа:РЕЗЕРВАЦИЯ ЗА СТАИТЕ
(постоянно ще се ъпдейтва)
1. roumen68 (Добрич) - апартамент (3...5.05)
2. Румен (Бургас) - двойна стая (3 и 4.05)
3. Динко (Бургас) - единична стая (3 и 4.05)
4. jingo (Бургас) - двойна стая (3...5.05)
5. max-2 (Пловдив) - двойна стая (4 и 5.05)
6. newmiro (Варна) - двойна стая (3...5.05)
7. Me4oKyX (Пловдив) - двойна стая (3...5.05)
8. Me4oKyX - приятели ?
9. Wolfcho (Варна) - на палатка (3...5.05)
10. Ael - двойна стая (3.05)
11. lpcrooks + style (София) двойна стая (3...5.05)
12. lpcrooks - приятели - двойна стая (3...5.05)
13. jane_nik27 (София) - двойна стая (3...5.05)
14. alex0378 (Смолян) - единична стая (3.05)
15. alex72bg (Велинград) - двойна стая (4 и 5.05)
alex72bg, радвам се че се присъединяваш!![]()
Някои хора ще чакат пред Метро около обяд на 4-ти (ще уточняваме точно в колко часа и кои освен Max-2) - там сигурно и за теб ще ти е по-удобно да се срещнем?
Против военните и различните видове подразделения към военните ли имаш .. няма нищо лошо в добрата организация. И аз съм педантичен, а тои иска просто всичко да протече гладко ... добре е че има кой да се занимава с това ... на малко хора им се отдава ( включително и на менNedkow написа:Като чета тази войнишка организация на roumen68 много се радвам, че няма да присъствам biggrin.gif Аз обичам изненадите и не бих се притеснявал, защото непринудените срещи са най приятните.![]()
Много ми е интересно как ще го приживее roumen68, ако завали дъжд![]()
roumen68 извинявай ти да не би да си зодия "Близнаци"
Шапка му свалям на човека че се занимава, евала !Nedkow написа:Като чета тази войнишка организация на roumen68 много се радвам, че няма да присъствам biggrin.gif Аз обичам изненадите и не бих се притеснявал, защото непринудените срещи са най приятните.![]()
Много ми е интересно как ще го приживее roumen68, ако завали дъжд![]()
roumen68 извинявай ти да не би да си зодия "Близнаци"
Wolfcho написа: ...така, че евала му правя.
Благодаря ви и на двамата за доверието!jamie написа: Шапка му свалям на човека че се занимава, евала !
Ако остане място - ще взема и моята. Ето по какви мишенки ми се е случвало да стрелям laugh.gifnewmiro написа:може да взема въздушна пушка и пистолет, и мишени, да постреляме малко![]()
![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта