Стикери за Toyota Fan Club Bulgaria - # ИЗЧЕРПАНИ #
stikeri
Много ми харесаха стикерите!Неможе ли да се направи да се гласува на страницата,така ще изберем най добрия.
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
ОК почвай!Ael написа:Тва мисля че ще ви хареса, казвайте ок и да ги почвам.

Последно промяна от Kiki на 05 Апр 2008 20:18, променено общо 2 пъти.
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Еми аз съм с черна кола ,и със сигурност ще изпробвам 2-3 варианта докато уцела този който най много ще върви. Хубаво е да се каже кой колко и кви иска че ако се поръчват една по една ще бъде по трудно и по скъпо. Мисля че една ваденка с големина 20х5см двуцветна ще легне около 5лв грубо. За гъзария можем да направим и светлоотразителни за задниците че да светят вечер 

аз се видях с момчето което прави на нисан форума стикерите и им излезе по 90 стотинки на стикер, ма техните са по-малки 15 на 5 примерно, има и вътрешни и външни. иначе действай, само като че ли шрифтовете са много различни и става омешано. възможно ли е да няма толкова различни шрифтове. гледах го дълго време и единствено това измислих че не му е наред 

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Еми то тва си е 5 пъти по ефтино така че дайте да ги направим при него тогава. Аз няма как да ги изрежа за 90ст. Иначе шрифта е еднакъв просто фен клуб България е с главни букви а тойотабг е с малки. Ако така остават нещата аз си пускам едни лепенки в понеделник, а който иска файла да каже ще му го пратя на пощата.

ок. ще говоря с пича дали ще съдейства на другата японска сила:РР и ще пиша как ще действаме.
stay up and keep shining!!