Аз също се занимавам с реклама и мога да си направя лепенките. Само дето по големия проблем е че нямаме утвърден вариант. Иначе всеки ако си сложи различни ,няма как да се разбере че сме то един клуб...lpcrooks написа:Ако ви устройва този надпис, мога да разпитам за цени, ала-бала. Не за друго, ами просто работя в рекламния сектор и ще ни излезе по-евтино. Пък и качеството ще е на ниво! Само кажете дали ви устройва, дайте някакви примерни размери и да видя за какво става въпрос. Все пак е крайно време и ние да си направим лепенки... Смисъл, марки като Фолксваген (!) имат, ние нямаме... laugh.gif
Стикери за Toyota Fan Club Bulgaria - # ИЗЧЕРПАНИ #
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:

ALTEZZA написа:ami nie mai se otkazahme oshte predi 2 godini![]()
inache ako si spomniam pravilno, poradi razmnojenoto mnenie, nakraia stignahme do dosta priemliv konsensos. ta oficialnia stiker(abe ne znam kolko e oficialno oshte) e tozi:
toyotaBG.net
@TOYOTA CLUB BULGARIA
kato be resheno da go ima v razlichni cvetove(t.e. tova det e cherno da go ima i v bialo ili sivo, spored predpochitaniata na saotvetnia potrebitel). kokto i za tezi koito ne se radvat na vtoria red, te prosto triabva da hvanat nojichkata i da go otrejat. razmera shashto be dosta diskotiran, mai i za tova be resheno da gi ima v razlichni merki
По принцип предпочитам по изчистените линии. Така, че този надпис за лепенка ме удовлетоврява напълно.
Аз съм "ЗА" този проект.
Ако Ael или lpcrooks се заемат ще е хубаво.
Предлагам да се съберем, преброим, изпратим пари на този който ги изработи и .... накрая си вземем ЛЕПЕНКИТЕ! biggrin.gif

Ами, нали идеята е да се залепят поне на малкото стъкло, така че около 15 см ще са му достатъчни на стикера.
От друга страна обаче, трябва да има и големи, за тези които искат да си ги сложат на задното стъкло. А който е в час с тези проекти като направи една-две мостри ще напасне размера.
Така, че предлагам да одобрим ЕДИН ПРОЕКТ - ЗА ДВА РАЗМЕРА СТИКЕРИ - 1. Малък и 2. Голям
и да почваме да лепим laugh.gif
От друга страна обаче, трябва да има и големи, за тези които искат да си ги сложат на задното стъкло. А който е в час с тези проекти като направи една-две мостри ще напасне размера.
Така, че предлагам да одобрим ЕДИН ПРОЕКТ - ЗА ДВА РАЗМЕРА СТИКЕРИ - 1. Малък и 2. Голям
и да почваме да лепим laugh.gif
Хорейшо, че какво да действам ? Е тоя надпис съм правил преди време, 10Х5 см. Без малките букви отдолу. Стои добре. Според мен на 15 см ще е перфектен. На задно стъкло ченгетата ще мрънкат според мене.horeishio написа:ALTEZZA написа:ami nie mai se otkazahme oshte predi 2 godini![]()
inache ako si spomniam pravilno, poradi razmnojenoto mnenie, nakraia stignahme do dosta priemliv konsensos. ta oficialnia stiker(abe ne znam kolko e oficialno oshte) e tozi:
toyotaBG.net
@TOYOTA CLUB BULGARIA
kato be resheno da go ima v razlichni cvetove(t.e. tova det e cherno da go ima i v bialo ili sivo, spored predpochitaniata na saotvetnia potrebitel). kokto i za tezi koito ne se radvat na vtoria red, te prosto triabva da hvanat nojichkata i da go otrejat. razmera shashto be dosta diskotiran, mai i za tova be resheno da gi ima v razlichni merki
По принцип предпочитам по изчистените линии. Така, че този надпис за лепенка ме удовлетоврява напълно.
Аз съм "ЗА" този проект.
Предлагам да се съберем, преброим, изпратим пари на този който ги изработи и .... накрая си вземем ЛЕПЕНКИТЕ! biggrin.gif
Който може да прави стикери - да направи от тоя вид 50-тина. На прозрачна основа, бял (25бр) и тъмносив (25бр) надпис с червени букви "БГ".
Sorry, че не съм те разбрал правилно. НО, като беше написал "Е тоя надпис съм правил преди време, 10Х5 см." останах с убеждението че ти можеш да отпечаташ стикерите.jamie написа:Хорейшо, че какво да действам ? Е тоя надпис съм правил преди време, 10Х5 см. Без малките букви отдолу. Стои добре. Според мен на 15 см ще е перфектен. На задно стъкло ченгетата ще мрънкат според мене.horeishio написа:ALTEZZA написа:ami nie mai se otkazahme oshte predi 2 godini![]()
toyotaBG.net
@TOYOTA CLUB BULGARIA
Аз съм "ЗА" този проект.
Който може да прави стикери - да направи от тоя вид 50-тина. На прозрачна основа, бял (25бр) и тъмносив (25бр) надпис с червени букви "БГ".
ДА трябва да са на прозрачна основа, за да не се заяждат "куките".
Вече съм готов да ги лепна laugh.gif ... стига да ги имаше