супер изглежда, чист въздух и никакъв махмурлук biggrin.gifhoreishio написа:www.photosafaribg.com/1svetikirik.htm
Редовна среща на клуба
чеки да видим Миро кво ше каже, дали няма да ни вземе на автостоп laugh.gif то всъщност няма проблем да тръгнем и с яриса, просто мен сама ме е страх...Wolfcho написа:Az nemoga , shtoto trqbva da doida s avtobusa togava...
да не говорим че съм зле с ориентацията, още повече като не знам къде отивам...ше пристигна след два дни, докат разчета картата laugh.gif
- Corolla_E9
аз съм за отвсякъде. няма проблем да взема още някой с мен, понеже може да съм сам (най-вероятно). тай че, десс, спокойно, няма да си сама;). само трябва да се разберем за дата.
нека уточним датата и след това ще преброим хората в тази ли в друга тема.
казвайте първо на всеки кога му е удобно. моля за по една дата например 10.04 (пример)(тогава аз не мога, плюс това е четвъртък:))
нека уточним датата и след това ще преброим хората в тази ли в друга тема.
казвайте първо на всеки кога му е удобно. моля за по една дата например 10.04 (пример)(тогава аз не мога, плюс това е четвъртък:))
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки