Редовна среща на клуба

В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални :)
Публикувай отговор
Аватар
trinity
Обратна връзка:

Мнение от trinity » 04 Мар 2008 10:43

desSs написа:
newmiro написа:
desSs написа:уплашиха се, че ще им се натресете rolleyes.gif
що натресете, ти няма ли да идваш smile.gif
ако беше по-рано, можеше и да дойда. но точно в периода 15-20 април е абсурд. после на 30 април и 6-7 май ще съм в София с ярето, ако тогава има софийска среща, мога да отида. но на тая няма как smile.gif

п.п. пък и като гледам други жени няма желаещи, ще ми е леееко неловко rolleyes.gif освен ако някой от вас не доведе своята
може и аз да се присъединя, да не е сама desSs, само дано да ми е готова количката дотогава :thumbsup:
Toyota corolla 2.0 D4D, Sol, 2007

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 04 Мар 2008 11:45

trinity написа:може и аз да се присъединя, да не е сама desSs, само дано да ми е готова количката дотогава :thumbsup:
еми аз както писах по-нагоре, точно на тая няма да имам възможност да дойда smile.gif

Аватар
Wolfcho

Мнение от Wolfcho » 04 Мар 2008 11:52

Ами то на мен между 15-20 ми е рано, ако може по късно да е ... пък ако не значи другия път ...
Nihon No Kuruma

Аватар
max-2
Благодарил/а: 42 пъти
Получена  благодарност: 110 пъти

Мнение от max-2 » 04 Мар 2008 14:38

Аз ще идвам с жена ми-и тя е фенка. Миналата година ходихме с Румен на "Св. Кирик" и беше много хубаво. Има манастир и стаи за нощуване в двора на манастира на добри цени. Тези дни Румен ми се обади и попита дали не искаме пак да направим една среща там. За съжаление миналата година никой от форума на Тойота не дойде, бяхме само Румен, аз и жена ми+още 15-тина души от друг форум (сетком).
За тези, които не знаят "Св. Кирик" се намира около Пловдив (по-близо до Асеновград), в подножието на Родопите. Единствения недостатък беше мръсната поляна, но нали знаете, бай Ганьо не пази чисто, аз като пътувам много ме дразни как всички хубави поляни, които стават за пикник са осеяни с бутилки и найлони. Има и ресторант, но не съм влизал в него. Мисля, че той ще се окаже по-доброто решение, тъй като ние тогава хвърлихме по 30лв. на човек и работихме 2 часа (интензивно готвене), за да седнем най-накрая на "масата" biggrin.gif
Carina E 4AFE LB 1992

Аватар
horeishio

Мнение от horeishio » 04 Мар 2008 15:37

Аз съм ходил на св. КИРИК, само, че през далечните 1991 и 1993 г. (Единия път беше в сняг и 2 км ги минах за 2 часа, ама не бях с Т, а с едно пежо-измислено :censored: )
Помня, че беше в битов стил обзаведен, и ресторанта си го биваше. Сега така ли е още, ако реша да намина? :director2:
Изображение
Toyota Carina E Wagon, GLI,4AFE,1.6,(99 Hp),1996
Toyota Avensis Wagon III,2ZR-FAE,1.8 (147 Hp), 2009
Toyota Sequoia Platinum 2014
Благословен да бъде този, който няма какво да каже и въпреки това мълчи!

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 04 Мар 2008 15:40

еее че хубаво звучи, манастир, полянки, чист въздух и ресторант laugh.gif дайте да я местим след 1-2 седмици срещата, че ми се допи ракия laugh.gif

diver

Мнение от diver » 04 Мар 2008 20:23

desSs написа:еее че хубаво звучи, манастир, полянки, чист въздух и ресторант laugh.gif дайте да я местим след 1-2 седмици срещата, че ми се допи ракия laugh.gif
пяницаааааааааааа biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 04 Мар 2008 20:46

diver написа:
desSs написа:еее че хубаво звучи, манастир, полянки, чист въздух и ресторант laugh.gif дайте да я местим след 1-2 седмици срещата, че ми се допи ракия laugh.gif
пяницаааааааааааа biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
тоя па, аз пия веднъж месечно laugh.gif ама с тва описание по-горе нещо ми стана blush.gif tooth.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 04 Мар 2008 21:14

Wolfcho написа:за В.Търново трябва да се мине прохода а доста от нас няма да го могат това ...
защо да не могат? unsure.gif

втори въпрос: кой е румен:) (имам чувството че пише за него все едно всички го познаваме)

3) аз съм навит и за този манастир. хубаво ще е!

4) може да го отложим малко, защото аз на 22.04 имам рожден ден. може да го отложим за началото на май! :thumbsup: хем и повече жени фенки ще има:) (да не се отметнете сега:РР) (а и ще съм по-малко зает, по лесно ще ми е да дойда)
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 04 Мар 2008 21:17

newmiro написа:може да го отложим малко, защото аз на 22.04 имам рожден ден
е що да отлагаме, тъкмо ше почерпиш laugh.gif то тъй ако отлагаме все някой ще има РД...ето аз съм май месец, отписваме го и него laugh.gif laugh.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 04 Мар 2008 21:21

е да, ама ти няма да си там, аз най-вече теб исках да почерпя:РР затова ще изчакам до май месец направо ти да почерпиш:РР
иначе съвсем сериозно, на мен ще ми е по-лесно май месец, началото е добре :thumbsup: какво ще кажете? за манастира е добра идеята също:)

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 04 Мар 2008 21:26

newmiro написа:аз най-вече теб исках да почерпя:РР
щот не пия, и да минеш тънко, нали biggrin.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 04 Мар 2008 21:36

desSs написа:
:laughing6: :laughing6: :wave:

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 04 Мар 2008 21:44

newmiro написа:
desSs написа:
:laughing6: :laughing6: :wave:

малии май кви почерпки се заформиха,,, аз на кокили,,миро на патерица,,а десс на кръчмата :rock:

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 04 Мар 2008 22:53

Ако така ще отлагате да го организирам през юни на морето.

Но се надявах това да е втората среща.

Публикувай отговор