Редовна среща на клуба
- Corolla_E9
ако ще е в пловдив (където мисля че е най-добро като централно място), пловдивчани като добри домакини няма да е лошо да предложат къде ще се съберем, къде е възможно да спим(някое сносно хотелче, за не много пари, но уютно и чисто), и да проверят на другия ден (неделя) дали ще работи писта дракон в калояново, евентуално може и ако се съберем повече хора да се обадим и да кажем, че имаме намерение да ходим повече коли, чувал съм че са 'запазвали' пистата така за други клубове. какво ще кажете?
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

да, и там може. аз не съм ходил там, така че ако направиш кратка реклама няма да е зле. скъпо ли е много там, защото аз съм от студентската бригада все още 

stay up and keep shining!!

-
Ами аз съм от СтЗ,но нарочно предложих за Пловдив,все пак нека да има и малко травел,не е интересно като е до гъза ми!Това предлагам и на колегите от София,поразкарайте ги малко тези Тойоти,какъв е кефа иначе?!?lpcrooks написа:И какво сега? Дата - 19 Април (Събота). Място - Пловдив? Или Стара Загора? Дайте някой, който е от един от двата града да каже - къде, как, какво... А иначе, че тези, които сме от София ще пътуваме заедно - то е ясно
Хем ще ида да видя сестра си в Пловдив,пък и и възлюбената! biggrin.gif И за хотел няма да мисля....
Иначе за тука мога да измисля място за сбирката,но някакси няма да ми е интересно като е в града ми!

Моите фриендове с БМВ-тата,например,се сбират на някакви писти към Казанлък....
DAEWOO Espero 1.8i, 95ps, 1996 year.
- Corolla_E9