Редовна среща на клуба
В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални 

- Corolla_E9
Мнение от Corolla_E9 » 27 Фев 2008 13:23
ади аз си взех книжката тамън днеска... само казвайте де и съм там biggrin.gif
Corolla_E9
Re: ..
Мнение от lpcrooks » 27 Фев 2008 13:31
Тоз пък... laugh.gif На кого му пука, че ще си с Пасат? Ти си си ти... Ми така де, все едно е с какво ще дойдеш... Ако пък толкова държиш на колата мога да ти заема някоя от нашите... biggrin.gifrudolf написа:оки,,аз товага ще се включа на втората с кола,щото някак среща в софия с пасата,ми е леко лишена от вълнение и емоционален трепет:(
lpcrooks
sharic2
Re: ..
Мнение от rudolf » 27 Фев 2008 15:48
лп -мерси братlpcrooks написа:Тоз пък... laugh.gif На кого му пука, че ще си с Пасат? Ти си си ти... Ми така де, все едно е с какво ще дойдеш... Ако пък толкова държиш на колата мога да ти заема някоя от нашите... biggrin.gifrudolf написа:оки,,аз товага ще се включа на втората с кола,щото някак среща в софия с пасата,ми е леко лишена от вълнение и емоционален трепет:(

така се чувствам като фен на майкал шумахер,,,целия в анцузи на феррари и отива да пие бира с пунтото biggrin.gif
rudolf
desSs
rudolf
Wolfcho
jamie
Re: БУРГАСКИ ФЕНОВЕ
Мнение от newmiro » 27 Фев 2008 18:57
къде е това старо летище? хубава ли е настилката?jingo написа:НА СТАРОТО СЕЛСКОСТОПАНСКО ЛЕТИЩЕ

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
Toyota_DX
lpcrooks
Wolfcho
Мнение от rudolf » 27 Фев 2008 21:53
е нали се разбрахме,,,аз с твойта,,а ти като западно германски канцлер от близкото минало--триумфално ще манифестираш до пловдив с европейска лимозина-пасат biggrin.giflpcrooks написа:Еми, 19 Април (Събота) звучи добре. Може да го направим в Пловдив (с преспиване...). А относно еленчето - казах ти вече. Пък може и да отидем с моята кошничка
rudolf
jamie
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru