Аааа, не, това трябва да се чуе laugh.gifrudolf написа:k_sarafov написа:А приемате ли нови членове....със стари королки....
как да ви позная... май никой не познавам все още на живо
ааа със стари короли -не,,, само янг-таймери след 1980-приемаме:)
ще измислим някакъв таен масонски знак и ръкостискане за да се познаеме,,,аз мога да опиша членовете-но ще се въздаржа- за да не ми се разсърдят
Редовна среща на клуба
В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални 

Мнение от lpcrooks » 07 Яну 2008 22:01
lpcrooks
Мнение от rudolf » 08 Яну 2008 01:04
еее не е чесно,,надявах се друг да попита:)lpcrooks написа:Аааа, не, това трябва да се чуе laugh.gifrudolf написа:k_sarafov написа:А приемате ли нови членове....със стари королки....
как да ви позная... май никой не познавам все още на живо
ааа със стари короли -не,,, само янг-таймери след 1980-приемаме:)
ще измислим някакъв таен масонски знак и ръкостискане за да се познаеме,,,аз мога да опиша членовете-но ще се въздаржа- за да не ми се разсърдят
rudolf
Elboriso
Мнение от rudolf » 09 Яну 2008 19:38
ще се събираме сигура,,,Xeku написа:На срещата този четвъртък, ще се събират дарения за дечицата, които после ще се пратят накуп към Варна! Спестете от таксите за банковите преводи, направете едно добро в началото на годината, за да ви върви само на хубави събития! До четвъртък в 19:30!
белчинов каза че ще дойде с 70 лева..,ма ще укрие по голямата част по джобовете....
джейми пък каза че ще дойде направо със дечицата (неговите си),
а хеку каза че ще дойде с брадата...
аз съм пак с пасата.
а юри галев каза че ще дойде с новите сензори...
борисо-ти ела с пачката

rudolf
diver
Мнение от rudolf » 09 Яну 2008 20:11
твойте пари каза че ги бил дарил вече,нямаш право да говориш така......diver написа:копелето гадно, обеща и пари да носи.....и за мене даже....rudolf написа:...
на сина - футуристичен автомобил на спайдърмен,,,а на щерката-барби автотенекиджийница, за да има спайдърмен къде да си прави колата...
rudolf
diver
lpcrooks
rudolf
desSs
Xeku
Мнение от lpcrooks » 10 Яну 2008 10:14
Не съм особено добър с акордеона. Но пък мога да се пробвам с една гадулка laugh.gifrudolf написа:до сега трябваше да си ги събрал--утре само ще ги дадем на хаки, за да не правим преводи....lpcrooks написа:А утре ли ще събираме пари?
ако не си ги събрал още--вземи си акордеон и шапка-човекопотока на екото- е добър
lpcrooks
Мнение от Troshko » 10 Яну 2008 10:42
За пък ще взема да се обръсна да не излагам АЕ-тата и да бъда малко по представителенrudolf написа:ще се събираме сигура,,,Xeku написа:На срещата този четвъртък, ще се събират дарения за дечицата, които после ще се пратят накуп към Варна! Спестете от таксите за банковите преводи, направете едно добро в началото на годината, за да ви върви само на хубави събития! До четвъртък в 19:30!
белчинов каза че ще дойде с 70 лева..,ма ще укрие по голямата част по джобовете....
а хеку каза че ще дойде с брадата...
аз съм пак с пасата.
а юри галев каза че ще дойде с новите сензори...
борисо-ти ела с пачката

Troshko
rudolf
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru