Редовна среща на клуба
мите не се ослушвай, а земи следващия четвъртък и ти си доведи половинка......не се прави на ергенин, че и на тебе чехала ти се подаваше от джоба biggrin.gifrudolf написа:мани,,добре че не беше БЕД ГЛУТНИЦА,,щеше и от автомобилизма да ни откаже:)....а иначе ние затова правим нашите тунинг прокти че кат ги продадем да си купим с парите апартаменти...jamie написа:Ша ви натегам лагерите скоро кат гледам !
Немате ли апартаменти за продан бе - че един БедДог да ви пресущава така тунинг-мечтите ?
а ти пак не дойде,а даде честната си дума...
другия път колегата боби каза че срещата ще продължи в елитен столичен клуб заедно с приятелките на приятелката му,,,,мъжете са ни малко дефицит-но ще се справим и да не дойдете:)
Avensis D-4D, 2005, 116hp, TOYOTA
Yaris T Sport, 2003, 106hp, TOYOTA
19:30 Екото на бул. "България"lpcrooks написа:Ех, и тази я изпуснах... Ама нямаше как. Вчера нали беше концерта на Foreigner, та пак не можах да дойда... Нищо де. За следващата седмица съм отменил всякакви ангажименти! Само дето не мога да си спомня - от 19:00 или 19:30 беше?
форинър си заслужават определено - простено ти е....но да не ти става навик biggrin.gif
аз ако знаех по-рано за форинар, че ще идват в България може би щях да се замиля дали да дам 35 за аморфис и едгай (макар че си залужаваше) или 40 за легендите.

Е те ако не си заслужаваха нямаше да ходя laugh.gif Инак знам, че е на Еко на бул. България. Просто бях забравил часаivobox написа:19:30 Екото на бул. "България"
форинър си заслужават определено - простено ти е....но да не ти става навик biggrin.gif
аз ако знаех по-рано за форинар, че ще идват в България може би щях да се замиля дали да дам 35 за аморфис и едгай (макар че си залужаваше) или 40 за легендите.

ще разправяш в четвъртък за концертаlpcrooks написа:Е те ако не си заслужаваха нямаше да ходя laugh.gif Инак знам, че е на Еко на бул. България. Просто бях забравил часаivobox написа:19:30 Екото на бул. "България"
аз ако знаех по-рано за форинар, че ще идват в България може би щях да се замиля дали да дам 35 за аморфис и едгай (макар че си залужаваше) или 40 за легендите.Мерси все пак. Следващия Четвъртък ще се видим

ее иве ,ма ти що още първия път не каза че това хубаво момиче ти е сестра, та вчера с боби да не се изтупваме толкова?? ....бях си подготвим уводни слова,,специални закачки и весели историйки да я впечатля,,макат не я видях-викам,,айй нема нужда да си ги изгърмявам заради вас:)ivobox написа:мите не се ослушвай, а земи следващия четвъртък и ти си доведи половинка......не се прави на ергенин, че и на тебе чехала ти се подаваше от джоба biggrin.gifrudolf написа:мани,,добре че не беше БЕД ГЛУТНИЦА,,щеше и от автомобилизма да ни откаже:)....а иначе ние затова правим нашите тунинг прокти че кат ги продадем да си купим с парите апартаменти...jamie написа:Ша ви натегам лагерите скоро кат гледам !
Немате ли апартаменти за продан бе - че един БедДог да ви пресущава така тунинг-мечтите ?
а ти пак не дойде,а даде честната си дума...
другия път колегата боби каза че срещата ще продължи в елитен столичен клуб заедно с приятелките на приятелката му,,,,мъжете са ни малко дефицит-но ще се справим и да не дойдете:)
п.с- бе тя мойта е сложна,,,пу другия път е мой ред да си споделям.
той бед дог правилни ни ги рече куме в очи,,,ма на нас изобщо не ни хареса. вика-момчета не се занимавайте с глупости,,,или правете нещо дет има ефект или се радвайте на живота..ние го контрирахме няколко пъти с аргументи от тунинг-форума от ранните му години,,,ма той има нерви да ни обясни...сега трябва да прегласуваме бюджета за 2008 ако искаме да правим "ти рири ри ри ри" на голфовете:)ugabuga написа:Kajete koga shte stava tova s kluba i priatelkite da doida da pomagam. Nali priatel v nujda se poznava. Samo mi triabva data da si kupia samoleten bilet :-P
A inache kato propovedva dedo pop .... bad dog de, she go slushate. Mnogo pravilno vi gi kazva neshtata. Det sa vika vie kade otivate toi ottam se vrushta ;-)
I po tazi tema sushto taka iskam da kaja samo 2 neshta:
1 - turbooooo!
2 - ili kompresor!
;-)
нищо,,гроздето и без това е кисело,,а и хубавото на късането е -че си взел квото си си искал,,и имаш шанс да вземеш и друго..тъй че ни риви...ти си герой,,някой късат по 1 година...за разтуха ще ти кажа едно стихче:Elboriso написа:За гаджетата другата седмица отпадаСкъсах с гаджето...... мнооооо ми е криво.
на бензиностанция зад върбулак
се събраха снощи пак
четирима тунингисти
тунингисти-баш автомобилисти..
и сред веселби и смях
Елборисо почна пръв сред тях:
-та ви казвам аз момчета,
вярвайте ми ако щете
на цариградско оня ден,
чудно чудо стана с мен
селиката кат натисна
меката връзка щом и писна
мпоуер бмв-та и рена,,,
взимам им по една кола...
нататък съм го забравил,,беше цяла детска книжка за едни рибари...
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifrudolf написа:нищо,,гроздето и без това е кисело,,а и хубавото на късането е -че си взел квото си си искал,,и имаш шанс да вземеш и друго..тъй че ни риви...ти си герой,,някой късат по 1 година...за разтуха ще ти кажа едно стихче:Elboriso написа:За гаджетата другата седмица отпадаСкъсах с гаджето...... мнооооо ми е криво.
на бензиностанция зад върбулак
се събраха снощи пак
четирима тунингисти
тунингисти-баш автомобилисти..
и сред веселби и смях
Елборисо почна пръв сред тях:
-та ви казвам аз момчета,
вярвайте ми ако щете
на цариградско оня ден,
чудно чудо стана с мен
селиката кат натисна
меката връзка щом и писна
мпоуер бмв-та и рена,,,
взимам им по една кола...
нататък съм го забравил,,беше цяла детска книжка за едни рибари...
на срещата в четвъртак бяха гласувани кандидатурите за управленски длъжности на именити и легендарни усери на нашия форум.
1.след успешен изпитателен период колегата иво-кутията беше избран за постоянен домакин на сбирките и срещите на клуба. поради голямия интерес към клубните мероприятия-решено бе да сгъсти срещите на клуба в вторник ,четвъртак и събота. новото място за срещи ще бъде в пракрасния квартал- горна баня,който той местообитава. препоръчано му беше да следи редовните рубрики на предаванията: 'перфектната вечеря','часа на иван звездев' и 'вкусно'.
2.поради представителният си външен вид,вроден чар и обаятелното си излъчване -колегата рудолф беше избран за представително лице на клуба. клуба се задължава да събере средства в връзка с публичните му изяви и посещения на вип-заведения,светски мероприятия и посещения при стоматолог.
членовете на клуба с ае86- в срок от 30 календарни дни ,трябва да демонтират най дефицитните и маркови детайли от автомобилите си , в връзка с облагородяването на легендарният му автомобил ае85 който ще бъде тиражиран в медийте като символ на клуба.
3.кандидатурата на колегата ел камино беше отхвърлена-защото няма алтернатор.
1.след успешен изпитателен период колегата иво-кутията беше избран за постоянен домакин на сбирките и срещите на клуба. поради голямия интерес към клубните мероприятия-решено бе да сгъсти срещите на клуба в вторник ,четвъртак и събота. новото място за срещи ще бъде в пракрасния квартал- горна баня,който той местообитава. препоръчано му беше да следи редовните рубрики на предаванията: 'перфектната вечеря','часа на иван звездев' и 'вкусно'.
2.поради представителният си външен вид,вроден чар и обаятелното си излъчване -колегата рудолф беше избран за представително лице на клуба. клуба се задължава да събере средства в връзка с публичните му изяви и посещения на вип-заведения,светски мероприятия и посещения при стоматолог.
членовете на клуба с ае86- в срок от 30 календарни дни ,трябва да демонтират най дефицитните и маркови детайли от автомобилите си , в връзка с облагородяването на легендарният му автомобил ае85 който ще бъде тиражиран в медийте като символ на клуба.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Като каза Горна Баня - дали има някой от този квартал?rudolf написа:на срещата в четвъртак бяха гласувани кандидатурите за управленски длъжности на именити и легендарни усери на нашия форум.
е ивобокс...нали това гласувахме у тях вторник четвъртак и събота да върли барбекюто:)lpcrooks написа:biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Като каза Горна Баня - дали има някой от този квартал?rudolf написа:на срещата в четвъртак бяха гласувани кандидатурите за управленски длъжности на именити и легендарни усери на нашия форум.