мн сте лоши
ние те приемаме кат не те щат,,,сменяй колата и местожителството...ела си при насdesSs написа:зависи с к`ва кола си, не приемаме всякакви biggrin.gifCelica написа: аммм Аз да питам Варненци....
ей такива кат мен ...само дето са съъъссс.... кола дето май не е много toyota, приемате ли ги? обащавам да нося отличителни белези на марката![]()
![]()
Големи сте сектантиdesSs написа:зависи с к`ва кола си, не приемаме всякакви biggrin.gifCelica написа: аммм Аз да питам Варненци....
ей такива кат мен ...само дето са съъъссс.... кола дето май не е много toyota, приемате ли ги? обащавам да нося отличителни белези на марката![]()
![]()
на срещата в четвъртак разчленихме един такъв с мерцедес,ама беше сам,,,ако сте двама и добре сложени-ще си затворим очите biggrin.gifLordDigital написа:Големи сте сектантиdesSs написа:зависи с к`ва кола си, не приемаме всякакви biggrin.gifCelica написа: аммм Аз да питам Варненци....
![]()
Последнио пат на Тойота срещата доколкото си спомням със Алтезов ходихме със Е класа дизел - четриочка
еее тъкмо се надявахме тоя път д постнеш една снимка със самоснимачката от срещата:)...аз също си стискам палци тоя път да не осиротея кат теб на софийскатаnewmiro написа:стига сте се бъзикали с мене и спрайта ми, минало свършено, поне си поизчистих и поподредих колата:)
иначе разбира че всеки фен може да дойде, било то с друга кола, пък ако е нещо екзотично може и едно кръгче да даде:Р
П.С>аз този четвъртък няма да идвам:)))) не че досега някой е изказал интерес, ама аз отсега да обявя после да няма обидени:Р
следващата седмица може да ударим по бира некъде;) и да ме почерпят тия дето не дойдоха на предната/първата 'среща':Р
и аз днес не мога, но от събота нататък съм по-свободна, тъй че следващия път може да се вяснаnewmiro написа:П.С>аз този четвъртък няма да идвам:)))) не че досега някой е изказал интерес, ама аз отсега да обявя после да няма обидени:Р
следващата седмица може да ударим по бира некъде;) и да ме почерпят тия дето не дойдоха на предната/първата 'среща':Р
мани,,добре че не беше БЕД ГЛУТНИЦА,,щеше и от автомобилизма да ни откаже:)....а иначе ние затова правим нашите тунинг прокти че кат ги продадем да си купим с парите апартаменти...jamie написа:Ша ви натегам лагерите скоро кат гледам !
Немате ли апартаменти за продан бе - че един БедДог да ви пресущава така тунинг-мечтите ?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта