Редовна среща на клуба
*deleted*
Последно промяна от hyankov на 25 Ное 2007 03:07, променено общо 1 път.
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
ми малко,,,ма защото колегата иво беше довел две прекрасни дами,а на колегата боби,му се беше скъсала меката връзка и се държахме твърдо и безкомпромисно...maggkrabar написа:да не сте правили някакви свинщини бе![]()
що не преместите срещите в някакиъв удобен ден, примерно неделя след три че там някъде ставам от сън

аз предложих да е друг ден щото хем в четвъртак,,хем в час пик-е неудобно,,аз живея на 500 метра и пътувах към 25 минути...но предложението го отхвърлихме с 16 срещу 3 гласа.
иве:другата седмица не го слагай че ще станем кат сектор Б и Г-ако почнах и баварците да идват с анцузи:)
бтв разбрах много тревожни вести за колегата боби...бил забелязан в нетрезво състояние на сбирки на волво клуба,, опитвал се да говори и пее на висок глас на шведски ,и го помолили да напусне заведението след трикратни предупреждения да не пише с перманентен маркер,""S40 is the best"" -по покривките...:((
към варненските представители форумци:
много сте несериозни бе
аз отивам на срещата към 8 - 8 и 5, глеам няма никой
, добре викам си, позавъртях се, поогледах се, викам чай да пусна една вода... пуснах я... излизам аз пред омв, нит тойота нит нищо. викам хубу, дай да си попочистя колата малко, пооправих поизчистих, ъ-ъ, нема никой. викам туй нещо аз ша съм объркал, преподредих си и жабката. минаха 15-20 мин. няма никой (през това време дават сървайвър си викам аз, ех мама му изтървах го днес) оше няма никой. поогледах си багажника, махнах непотребните неща, глеам никви тойоти няма мааму. ядосах се, взех си един спрайт и отчаян и изигран си го изпих сам. тръгнах си! следващия път ще черпите щото мно ма вързахте на тая бензиностанция да чакам! аа и пия само джим бийм;)
много сте несериозни бе
аз отивам на срещата към 8 - 8 и 5, глеам няма никой

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

Много съжалявам, аз също минах, но с 25 минутно закъснение. Бях излязал да тествам ае86-цата, обаче се появи някакво тропане в мотора (клапан, лагер, още не зная точно) и ходих да сменя колата. Минах към 20:25 със Субаруто и беше доста пусто - нямаше даже клиенти...newmiro написа:към варненските представители форумци:
много сте несериозни бе
аз отивам на срещата към 8 - 8 и 5, глеам няма никой, добре викам си, позавъртях се, поогледах се, викам чай да пусна една вода... пуснах я... излизам аз пред омв, нит тойота нит нищо. викам хубу, дай да си попочистя колата малко, пооправих поизчистих, ъ-ъ, нема никой. викам туй нещо аз ша съм объркал, преподредих си и жабката. минаха 15-20 мин. няма никой (през това време дават сървайвър си викам аз, ех мама му изтървах го днес) оше няма никой. поогледах си багажника, махнах непотребните неща, глеам никви тойоти няма мааму. ядосах се, взех си един спрайт и отчаян и изигран си го изпих сам. тръгнах си! следващия път ще черпите щото мно ма вързахте на тая бензиностанция да чакам! аа и пия само джим бийм;)
...надявам се следващият път наистина да се получи!
1984 Тойота Корола 4AGE 20v
2007 Субару Импреза STi

2007 Субару Импреза STi
в връзка с наближаващите коледни тържества предлагам на клубните сбирки -облеклото да бъде стандартизирано и променено от червен анцуг тойота в:
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t=3519
допълнено с червени спарко-ботушки и бели бради.
желателно е собствениците на ае86 да бъдат доокомплектовани с голям бял чувал,за послушните малки ае85-ци....като моята...
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t=3519
допълнено с червени спарко-ботушки и бели бради.
желателно е собствениците на ае86 да бъдат доокомплектовани с голям бял чувал,за послушните малки ае85-ци....като моята...
бтв разбрах много тревожни вести за колегата боби...бил забелязан в нетрезво състояние на сбирки на волво клуба,, опитвал се да говори и пее на висок глас на шведски ,и го помолили да напусне заведението след трикратни предупреждения да не пише с перманентен маркер,""S40 is the best"" -по покривките...:(([/quote]
ЕЕЕЕЕЕЕ Пак ме разкриха
ЕЕЕЕЕЕЕ Пак ме разкриха

ми те страхливите така и така няма да дойдат,,,,ако трябва иначе да ги поухажваме малко да се предразположат??:) за следващият път организациония комитет е предоставил специални символични награди за популяризиране на инициятивата.ivobox написа:абе Мите да не земем да уплашим хората с нашите простотии...
п.с.: нема се плашите ей, той rudolf е сценарист при Слави biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
а колегата боби на прошка го чакам да ни целува ръка,и да обещае че повече така няма да прави,,,,спецялно за него ще има японска песнопойка и саке-да цели нотите:)
аз също призовавам към расова търпимост,етнически толеранс и всенародна любов:)...малко сме за сега,кат се съберем повече първо тия кат теб ще отсеем,отлюспим ,нахулим и анатемосаме:)Celica написа: аммм Аз да питам Варненци....
ей такива кат мен ...само дето са съъъссс.... кола дето май не е много toyota, приемате ли ги? обащавам да нося отличителни белези на марката![]()
![]()
.....бак уп---такси или колата в съседната пряка
Ейrudolf написа:
аз също призовавам към расова търпимост,етнически толеранс и всенародна любов:)...малко сме за сега,кат се съберем повече първо тия кат теб ще отсеем,отлюспим ,нахулим и анатемосаме:)
.....бак уп---такси или колата в съседната пряка

Последно промяна от Celica на 26 Ное 2007 13:59, променено общо 1 път.