Редовна среща на клуба
утре ще има, да, предполагам и както всеки четвъртък. как ще се познаем обаче не знам. 

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

Носете тениски "Honda is a rice burner"newmiro написа:утре ще има, да, предполагам и както всеки четвъртък. как ще се познаем обаче не знам.
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
да взимаме ли жени и деца или ще си говорим за жени??cj написа:Абе ще се познаем... наобикаляме първата тойота, която видим и така... ;)
задължителна форма--подстригани връхчета,оформени бради,изгладете се и никакво черно под ноктите за тия с 86ците:)
ще има клубни снимки -че ако срещата остане единствена да се документира,,,
по миналата седмица кат заредих-бмв-тата бяха окупирали паркинга,,,да не направим клубна засечка с други?
и си носете дребни ключове до 13ска...че сме сред хораivobox написа:зимайте жените, да вземе да им хареса среща и следващата седмица да ви ръчкат пак да идвате. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
който дойде първи да сяда на големите маси и да мята ключовете на масата
а кой няма гаечни ключове,да мята тричотки и гидорета:)
Ей голямо въодушевление с тези срещи
Ако вземе, че ни хареса и се окажем сериозни, може пролетта или лятото да направим една национална среща с преспиване - примерно някъде около Велико Търново. Няма значение дали ще сме 5 или 50 човека, който дойде. Не че не сме го дискутирали и преди де...

Ако вземе, че ни хареса и се окажем сериозни, може пролетта или лятото да направим една национална среща с преспиване - примерно някъде около Велико Търново. Няма значение дали ще сме 5 или 50 човека, който дойде. Не че не сме го дискутирали и преди де...
Последно промяна от cj на 22 Ное 2007 10:39, променено общо 1 път.
1984 Тойота Корола 4AGE 20v
2007 Субару Импреза STi

2007 Субару Импреза STi
Струва ми се че колегата имаше други идеи за употребата на ключа...Xeku написа:Хубава идея!Днес сигурно ще пропусна, но за по-натам ще се виждаме!
П.П. Гаечен ключ 13 в една Тойота (японска) е най-безполезното нещо, виж 10, 12 и 14 си е друга работа.

If you catch my drift

Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
юhyankov написа:Струва ми се че колегата имаше други идеи за употребата на ключа...Xeku написа:Хубава идея!Днес сигурно ще пропусна, но за по-натам ще се виждаме!
П.П. Гаечен ключ 13 в една Тойота (японска) е най-безполезното нещо, виж 10, 12 и 14 си е друга работа.
![]()
If you catch my drift
е там полуоска от зил не върши ли по-убава раота?! biggrin.gif