Редовна среща на клуба
Редовна среща на клуба
за да се посещава едно събитие трябва да стане традиция.
всички клубове си имат всяка седмица на едно и също място отделно месечна.....и отделно национала (някои). за екскурзиите които си правят до различни кътчета на татковината няма да коментирам.
ПРЕДЛАГАМ ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК(умишлено не петък, събота или неделя)
ДА СЕ ПРОВЕЖДА СРЕЩА ЗА СОФИЯ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ '' ЕКО '' НА БУЛАВАРД БЪЛГАРИЯ ОТ 19:30ч[/b]
мястото е доста централно и удобно. бензиностанцията е голяма, масите също
искам да обърна внимание на админите и да пуснат тема която да има статус на важна и да се набива на очи с часа и мястото на срещата
нека направим първата крачка към истинския клуб какъвто заслужава ТОЙОТА, а изтинския клуб е този с традиции и срещи и приятелства.
всички клубове си имат всяка седмица на едно и също място отделно месечна.....и отделно национала (някои). за екскурзиите които си правят до различни кътчета на татковината няма да коментирам.
ПРЕДЛАГАМ ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК(умишлено не петък, събота или неделя)
ДА СЕ ПРОВЕЖДА СРЕЩА ЗА СОФИЯ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ '' ЕКО '' НА БУЛАВАРД БЪЛГАРИЯ ОТ 19:30ч[/b]
мястото е доста централно и удобно. бензиностанцията е голяма, масите също
искам да обърна внимание на админите и да пуснат тема която да има статус на важна и да се набива на очи с часа и мястото на срещата
нека направим първата крачка към истинския клуб какъвто заслужава ТОЙОТА, а изтинския клуб е този с традиции и срещи и приятелства.
мдам, и аз съм от Варна и съм жив за някоя срещичка, интересно ми е какви мутри ще се съберем 

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

За тези от South California - всеки четвърък у дома (тъй като съм сам, диеба)...
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
Re: hi
не разбира се, освен при собствено желание. иначе може да си насрочите час и място на среща ;)slona написа:a koito ne e ot sofia da go duha taka li
за варненската уговорка, четвъртък ще съм там, да видим дали ще съм сам:) по тойотата ще ме познаете:Р
stay up and keep shining!!