А за проблема ми то го оправих вече, - големи смотаняци сте, аре ся ме баннете
В тоя форум малоумни ли сте???
В тоя форум малоумни ли сте???
Абе вие за пентагона ли се мислите, какви са тия идеотски регистраций, човек има проблем с колата иска да попита нещо 3-4 дни не може да се регистрира, ужас
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
Тук никога не е имало бан. Имаше двама (Корд и Кану) с бан, но те след това обещаха да пишат само в раздел "за безработните".
При регистрацията има анти бот въпрос, за да няма спамери и регистрации от софтуерни програми. Не е логично да обиждаш всички фенове, които са отделили стотици часове за писане по повод на проблеми като твоя.
При регистрацията има анти бот въпрос, за да няма спамери и регистрации от софтуерни програми. Не е логично да обиждаш всички фенове, които са отделили стотици часове за писане по повод на проблеми като твоя.
Re: В тоя форум малоумни ли сте???
Муахуахуахуаааking_pin написа:Абе вие за пентагона ли се мислите, какви са тия идеотски регистраций, човек има проблем с колата иска да попита нещо 3-4 дни не може да се регистрира, ужас
![]()
![]()
![]()
Какъв беше проблема с колата, не можеш да извадиш ключа от таблото? Пробвай да натиснеш малко навътре... а ти викаш вече си го разрешил, браво
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
-
b_d
прави ми впечатление, че като понапече слънцето и на глупендерите им избиват балансите
А на автора на темата му пожелавам чести проблеми от всякакво естество. С природната си интелегентност лесно ще ги преодолявя и процесът ще му създаде усещане за постигнат успех. Ето - вече е успял да се регистрира. Браво! Това е по силите на малцина!
А на автора на темата му пожелавам чести проблеми от всякакво естество. С природната си интелегентност лесно ще ги преодолявя и процесът ще му създаде усещане за постигнат успех. Ето - вече е успял да се регистрира. Браво! Това е по силите на малцина!
Как успях ли ми накрая някой администратор ми одобри регистрацията(и видях маила и се издразних), какви параной ви гонят за пръв път виждам форум с "Тези форуми изискват активиране на потребителя от администратор...", както сам каза нестига, че има "анти бот въпрос" ами и 2 пъти потвърдителен код, имат нужда от лекарска помощ тези които са го нарпавили, не тия които пишат вътре, не се изразих правилно...
А за тона ми и проблема, ми аз вече не търся помощ така че ;)
а на колата генераторчето на сигналите от датчика на хол към бобината нещо се беше прецакал, ама не, че някой разбира какво казах току що
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
P.S. А иначе евала на тоя който е кажил опътванията
а на колата генераторчето на сигналите от датчика на хол към бобината нещо се беше прецакал, ама не, че някой разбира какво казах току що
Ти като толкова разбираш защо изобщо си търсил помощ тук?king_pin написа:Как успях .....
... ми аз вече не търся помощ така че ;)
а на колата генераторчето на сигналите от датчика на хол към бобината нещо се беше прецакал, ама не, че някой разбира какво казах току що![]()
![]()
![]()
.............
И как така бързо ни усети че тук е пълно самос лаици?ЕВАЛА МНОГО СИ ПЕКАН!
И в крайна сметка затова ли се регистрира -за да напишеш тази тема ли???
za problemi, ouburni suk kum tozi pich:king_pin написа:Как успях ли ми накрая някой администратор ми одобри регистрацията(и видях маила и се издразних), какви параной ви гонят за пръв път виждам форум с "Тези форуми изискват активиране на потребителя от администратор...", както сам каза нестига, че има "анти бот въпрос" ами и 2 пъти потвърдителен код, имат нужда от лекарска помощ тези които са го нарпавили, не тия които пишат вътре, не се изразих правилно...
а на колата генераторчето на сигналите от датчика на хол към бобината нещо се беше прецакал, ама не, че някой разбира какво казах току що![]()
![]()
![]()
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
Регистрацията е усложнена по наше настояване.
От тази тема е видно, че регистрацията не е достатъчно усложнена, щом потребители като king_pin успяват само за 3-4 дни да се регистрират.
Има ли лекар между нас, за да измисли контролен въпрос при регистрация за хора с нищожно ниско интелектуално ниво и умствени проблеми?
От тази тема е видно, че регистрацията не е достатъчно усложнена, щом потребители като king_pin успяват само за 3-4 дни да се регистрират.
Има ли лекар между нас, за да измисли контролен въпрос при регистрация за хора с нищожно ниско интелектуално ниво и умствени проблеми?
"Колко ъгли има триъгълника" мисля че щеше да е достатъчно за да ни предпази от неговата регистрация.sluchaen_fen написа:Регистрацията е усложнена по наше настояване.
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
Aбе няма мисъл да ви отговарям, ама да има датчик на хол дали е фабрично нз, аз съм компютарен електротехник от коли не разбирам,
jamie прав си аз се издразних просто sry въобще не трябваше да пиша може би, но писах и тук и там, утре сигурно ще съм забравил и на дали някога пак ще вляза,
И все пак контролен, анти бот въпрос е напълно достатъчен, преди 20тина дни си продадохме сайта www.teenproblem.net форума е 10 000 пъти по посещаван от този, и никога е нямало подобни изпълнения, това просто някой си придава важност тук
P.S.
bad_dog дано си жена, че ако те среща някога(за съжаление на дали),... абе сам се сещаш
- аз все пак се старая да запазя някъв нормален тон на разговор помъчи се и ти ама като си от село е трудно разбирам те
kristian на се излагай, вече бях регистриран когато написах това тук защото преди исках да попитам нещо смислено(мисли малко преди да пишеш)
И плс, пиете на кирилица уважавайте собствения си език
jamie прав си аз се издразних просто sry въобще не трябваше да пиша може би, но писах и тук и там, утре сигурно ще съм забравил и на дали някога пак ще вляза,
И все пак контролен, анти бот въпрос е напълно достатъчен, преди 20тина дни си продадохме сайта www.teenproblem.net форума е 10 000 пъти по посещаван от този, и никога е нямало подобни изпълнения, това просто някой си придава важност тук
P.S.
bad_dog дано си жена, че ако те среща някога(за съжаление на дали),... абе сам се сещаш
kristian на се излагай, вече бях регистриран когато написах това тук защото преди исках да попитам нещо смислено(мисли малко преди да пишеш)
И плс, пиете на кирилица уважавайте собствения си език
Последно промяна от king_pin на 08 Авг 2007 23:12, променено общо 2 пъти.
Kaра Toyota Carina E 1.6 16v и Citroen XM 2.0i 130hp