Мнение
от dracunculus » 12 Яну 2020 09:45
Хибридът за да е икономичен трябва да се шофира плавно. Не толкова ниската скорост го прави икономичен, колкото следенето на ситуацията от далече и даването на възможност на колата да рекууперира енергия. Това показва опитът ми от тестове на Камри и Лексус, както вече съм споменавал. Важи разбира се и за всички други коли. Опитът ми и с Авенсиса показва, че по магистралата може и да го докарм до над 8, шофирайки "бавно" с до 120, стига да шофираш рязко, с резки и чести ускорения. Е, да, но съм го докарвал и на 8,5 на 100, карайки константно на темпомат със 170! Да, 170, но аутобанът беше трилентов и празен и изминах 570км супер плавно и равномерно, без каквито и да е резки натискания. Това е моят опит. Неравномерният стил на шофиране е още по-значим за висок разход особено при коли с лоша аеродинамика, какъвто е РАВ4, например, пък било то и хибриден. При положение, че АЗ (без "хибриден" опит) успявам да докарам разход на Камри под 5, карайки със 120, не мога да повярвам, че РАВката на колегата не може да не харчи толкова много. Да не се обижда, но или колата му е развалена, или стилът му наистина е такъв...
Toyota Corolla 1,6 Valvematic 2012 Luna Navi-> ех
Toyota Avensis 1,8 Valvematic 2017 Elegance MT
Lexus IS300h 2020 Luxury Line