Колега Миланов. Колко газови течна фаза монтира, и до колко си в час с тях за да се изказваш толкова крайно? Тук не става въпрос за "Икономия майка на мизерията" а за оптимизиране времената на газовото. Не забравяй, че газ се слага и за икономия

. При положение, че може да работи на газ безпроблемно на по-ниски температури без да се злоупотребява защо пък не. Така или иначе има задължителен тест от 45 секунди т.е. с това време могат да се намалят всички останали времена защото със сигурност за разхода е от значение особено ако имаш къси отсечки. Дали са стандартни заводски настройки хм.... мислиш ли, че е съобразено времето за тест + времето за изчакване заради околната температура? Ами повярвай ми не е. Като си взех колата ми казаха, че 45 секунди работи на бензин и след това обръща на газ без оглед на околната температура. Ами оказа се, че не е така. Просто някои неща не са съобразени и могат да се доизкусурят. Сега на студеното времената са ОК, но при температури от 0 до 10гр работи излишно дълго на бензин (превключва чак на 30гр). Ами на толкова превключва и обикновенния газов инжекцион, а уж съм сложил течна фаза на която рекламата и е "Не се влияе от околната температура".
Аз до Пловдив за едни настройки няма да отида защото не си струва. Но ако имам път задължително ще се отбия. И дали ще е "яката мизерия" ще ми кажат от сервиза. Нали се сещаш, че ако има проблем фирмата монтирала газовото няма да се навие да прави нищо защото газовото е в гаранция. И да те светна, че ако искам икономия ще паля принудително на газ, а няма да ходя да ми оправят настройките. Аз искам максимална икономия при пълен автомат

.
П.С. От време на време ходя до Пловдив само за да пия кафе с приятелки. Викаш от "Мизерия" да не ходя да ми настроят газовото и да не се занимавам с чужди, А? Че е по икономично

.