Сервизи за Toyota във Варна - списък
Здравейте,
някой да посъветва за Варна напасване на клапани на Тойота Авенсис Версо 2002-ра година бензин - Toyota - Avensis Verso - 2.0 (150 Hp) ( http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=3601 )
Ще съм много благодарен !
някой да посъветва за Варна напасване на клапани на Тойота Авенсис Версо 2002-ра година бензин - Toyota - Avensis Verso - 2.0 (150 Hp) ( http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=3601 )
Ще съм много благодарен !
Последно промяна от Akima на 09 Юли 2016 12:00, променено общо 1 път.
Причина: Преместено мнение в правилната тема.Моля прочетете правилата и важните теми.Търсачката работи перфектно.
Причина: Преместено мнение в правилната тема.Моля прочетете правилата и важните теми.Търсачката работи перфектно.
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Здравейте колеги, интересува ме някой може ли да ми препоръча добър еладжия във Варна. Карам Raf 4 d4d?
Здравейте,
Собственик съм на Тойота Корола 1.4 д4д 2006.
Имам прочут проблем с роботизирана кутия (Р0810).
Освен Toyota център във Варна, на къде бихте посъветвале да се обърна?..
Да, желателно е във Варна, но мога и да дойда някъде не супер далече.
Важна е да намеря свестен сервиз по този въпрос.
Собственик съм на Тойота Корола 1.4 д4д 2006.
Имам прочут проблем с роботизирана кутия (Р0810).
Освен Toyota център във Варна, на къде бихте посъветвале да се обърна?..
Да, желателно е във Варна, но мога и да дойда някъде не супер далече.
Важна е да намеря свестен сервиз по този въпрос.
Здравейте,
Искам да се свържа с мехаННика. До колкото разбирам чрез лично съобщение, но за това ми трябват 2 публикации.
Искам да се свържа с мехаННика. До колкото разбирам чрез лично съобщение, но за това ми трябват 2 публикации.
-
- Автомобил: Toyota RAV4 D4D 2007
Ззравейте,
Търся сервиз във Варна за обслужване на RAV 4, D4D, 136ps, 2007.
Търся сервиз във Варна за обслужване на RAV 4, D4D, 136ps, 2007.
-
Така, никой не коментира тук от 2016, голям спек.
Днес неволята ме насочи към друг форум и там ме насочиха за сервиз във Варна към Дидо (Миямото) или още известен, като Дидо (Хондата), занимаващ се основно с японски автомобили.
Ако някой иска контакт с него ще му го дам на лично.
Поздрави
Днес неволята ме насочи към друг форум и там ме насочиха за сервиз във Варна към Дидо (Миямото) или още известен, като Дидо (Хондата), занимаващ се основно с японски автомобили.
Ако някой иска контакт с него ще му го дам на лично.
Поздрави
-
Здравейте,
Къде във Варна може да се направи диагностика / проверка на дюзи и евентуално техен ремонт.
Насочиха ме към Мотор Консулт, до завод Метал /Пацо/ или Пройнов сервиз-Виница /Продан/. Ако някой има наблюдение върху работата им ще бъда благодарен.
Отделно да попитам дали има колега във Варна, който има кабел със Techstream за да видя общата картина преди да вляза в сервиз за диагностика. Ще си заплатя услугата.
Поздрави
Къде във Варна може да се направи диагностика / проверка на дюзи и евентуално техен ремонт.
Насочиха ме към Мотор Консулт, до завод Метал /Пацо/ или Пройнов сервиз-Виница /Продан/. Ако някой има наблюдение върху работата им ще бъда благодарен.
Отделно да попитам дали има колега във Варна, който има кабел със Techstream за да видя общата картина преди да вляза в сервиз за диагностика. Ще си заплатя услугата.
Поздрави
-
ge2e написа: ↑01 Авг 2018 17:38 нсулт, до завод Метал /Пацо/ или Пройнов сервиз-Виница /Продан/. Ако някой има наблюдение върху работата им ще бъда благодарен.
Поздрави
Само за информация-Тойота Варна рециклират дюзите във външна фирма - Пройнов сервиз-Виница. Не го пиша като реклама, просто получих тази информация и я споделям. Не съм посещавал и нямам отзиви за сервиза.ge2e написа: ↑01 Авг 2018 17:38 Здравейте,
Поздрави
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
За Виница съм чувал добри отзиви... Официалният сервиз на Опел също щяха да дават във Виница дюзите на фиатчето. Но нямам пряк поглед върху сервиза (май съм ходил при този юнак преди 25 години, ама имаше доста работа и не ми се чакаше)....
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
-
Здравейте,
бихте ли препоръчали къде да отида за проблеми с паленето и държене на много ниски обороти за Corolla E12 1.4 97hp бензин 2002.
Баща ми е минал компютърна диагностика при едно момче в кв. Младост, но според него е проблем в дроселовата клапа и го е изпратил да търси цял комплект дросел или idle speed controller. За мен това са 2 съвсем различни неща, да не говорим, че се предлагат и само датчици за дроселовата клапа. При смяна с втора употреба дросел от незнайно каква корола(от морга), оборотите на празен ход не паднали под 1900 и се наложило да върнат отново стария дросел. Т.е. според мен или не са уцелили модела дросел или е необходимо да се коригира нещо по електрониката.
Май ще се наложи аз да я закарам на друго място за повторна компютърна диагностика и евентуален ремонт. Моля за препоръка.
бихте ли препоръчали къде да отида за проблеми с паленето и държене на много ниски обороти за Corolla E12 1.4 97hp бензин 2002.
Баща ми е минал компютърна диагностика при едно момче в кв. Младост, но според него е проблем в дроселовата клапа и го е изпратил да търси цял комплект дросел или idle speed controller. За мен това са 2 съвсем различни неща, да не говорим, че се предлагат и само датчици за дроселовата клапа. При смяна с втора употреба дросел от незнайно каква корола(от морга), оборотите на празен ход не паднали под 1900 и се наложило да върнат отново стария дросел. Т.е. според мен или не са уцелили модела дросел или е необходимо да се коригира нещо по електрониката.
Май ще се наложи аз да я закарам на друго място за повторна компютърна диагностика и евентуален ремонт. Моля за препоръка.
-
- Автомобил: Toyota Avensis
"Разбутвам" темата.Моля за мнение къде във Варна да си обслужа качествено колата?
Toyota Avensis T25 Wagon 2.4 D-4 167 HP Автоматик
Не встъпвай в пререкания с празнодумците-речта владеят всички,умът е присъщ на малцина!
Не встъпвай в пререкания с празнодумците-речта владеят всички,умът е присъщ на малцина!
- ppeneva
- Автомобил: Corolla Hatch 2005 1.4 D4D MMT
- Благодарил/а: 2 пъти
Здравейте,
Предстои ми закупуване на Тойота Корола 1.4 д4д 2006 с роботизирана кутия (Р0810). Можете ли да ми препоръчате в кой сервиз във Варна да я прегледат преди да я купя? Също така всякакви допълнителни мнения и информация биха били добре дошли. Благодаря предварително!
Предстои ми закупуване на Тойота Корола 1.4 д4д 2006 с роботизирана кутия (Р0810). Можете ли да ми препоръчате в кой сервиз във Варна да я прегледат преди да я купя? Също така всякакви допълнителни мнения и информация биха били добре дошли. Благодаря предварително!

- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Карком Варна
Темата е САМО за сервизи - има си тема за ММТ - прочетете я днес, за да не плачете утре.
Успех.
-
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 8 пъти
Здравейте,
Предстои ми смяна на челно стъкло на колата от подписа по Каско.Преди две години сменях стъкло на доверен сервиз на същия застраховател и съм с доста смесени чувства за представянето на сервиза.
Желанието ми този път е да не го ползвам...
Моля да ме упътите за качествен сервиз за автостъкла във Варна.
Благодаря предварително за отговорите!
Предстои ми смяна на челно стъкло на колата от подписа по Каско.Преди две години сменях стъкло на доверен сервиз на същия застраховател и съм с доста смесени чувства за представянето на сервиза.
Желанието ми този път е да не го ползвам...
Моля да ме упътите за качествен сервиз за автостъкла във Варна.
Благодаря предварително за отговорите!
Toyota Auris Е15 1.4 D4D 2011